O.K I´L MIKE IT QUICK!

The Death

New member
O.K I´L MIKE IT QUICK!

אני הייתי צריכה להשתמש במחשב של אח שלי, כי... תפסו לי את המחשב, ואם אני אחליף כינוי הוא ידע שהשתמשתי במחשב שלו, אז אסור לכם לגלות לו! כי אחרת יהיה לי מוות יותר נורא מכל סקילה או צליבה שעברתי. אז... טאם טאטדדאם טאדאדאם *כולם משתמשים בכל טיפת דימיון שיש להם ומשכנעים את עצמם שהם שמעו חצוצרות. אה וגם תופים כאלה שעושים לפני משהו חשוב/ כן כן וי לאב יו אופיר איטס אוקיי!* אבל לפני הכל, הכנתי נאום קצר לכל מי שעזר או לא עזר לי בדיון על המונקואים: אתם גרמתם לי לבכות מרוב צחוק, אתם גרמתם לי לבכות מרוב כעס, ואתם גם סתם גרמתם לי לבכות, אבל עכשיו אני בוכה מרוב אושר *we stil love you very mach* אז קבלו את הפרקים 1 ו 2 בפאנפיק (שעדיין אין לו שם) ואני מבטיחה שאני אחתוב המשך מיד אחרי שאני אגלה, מה הקשר בין קוסדלים, מונקואים, וולדמורט וסיריוס. ומי שרוצה יכול לשים ת´פאנפיק באתר שלו (זאת אומרת אם אתם בכלל רוצים) ואין לי יותר מה להגיד. או<פ>יר שבינתיים תהיה the death נ.ב אמרתי שזה יקח חצי שעה אבל התעקבתי, כשקראתי את הפאנפיק של פלופסטר שהיה גדול ד"א תמשיכי ככה!

The Death

New member
היית צריך ללמוד עד עכשיו

שאם יש קובץ מצורף בתפוז צריך לחכות הרבה זמן עד שהוא יעבוד... תנסה עכשיו, זה עובד! או<פ>יר, שמחליפה מחשב

o.h

New member
בקשר לאחי, את לא רוצה לדעת תאמיני

לי, והוא מילולית הולך להרוג אותי! או<פ>יר

Nagini Potter

New member
פאנפיק יפה מאוד!!

ובגלל שזה כבר לא מקורי לכתוב מה היה טוב, אני אכתוב מה היה קצת פחות טוב: שני דברים. הראשון - כשתיארת את המונקואים או איך שלא קוראים להם, עשית רק פסיקים ולא נקודות. שימי לב, שבתוך 6 שורות היתה רק נקודה אחת! (שש השורות הראשונות בתיאור של המונקואים) הרבה פסיקים בלי נקודות יוצרים בדרך כלל תחושה של דיבור מהיר, וכל הזמן היה לי דחף עצום לצעוק - ´לאן את ממהרת?!?´ אז תוסיפי קצת יותר פיסוק - ההערה מתייחסת לכל הפאנפיק, לא רק לקטע עם האיך-שלא-קוראים-להם. דבר שני - אממ.... מה היה הדבר השני? שכחתי כבר. טוב, כנראה שזה לא היה כזה חשוב....... טוב, תמשיכי לכתוב ככה יפה! (השארת אותנו במתח, הא? ממזרית קטנה....) Nagini Potter "אם זה טפשי וזה עובד - זה לא טפשי."

o.h

New member
אז ככה:

למרות שאני מעדיפה מחמאות, ביקורת בונה זה תמיד דבר טוב, ואני מבטיחה שאני אקח את זה לתושמת ליבי, אבל תזכרי שאני קמתי בשמונה בבוקר ובלילה אני מתעייפת אז אין לי כח לבדוק את כל הפסיקים והנקודות שיש לי או אין לי בפאנפיק. ואני אשתדל לכתוב יותר טוב בהמשך הפיק. וזה מאוד מצחיק שהעלת את זה כי אני רציתי להגיד לך שבאחת ההודעות שכתבת לי קודם, דיברת על דשא ואגם ולא היה לך ניקוד אז את כתבת אגם דשא. ואני גם הבנתי שאני לא מצחיקה כל כך אז אני מבססת את הפאנפיקים שלי על דרמה ומתח (שני דברים שאני כן טובה בהם!) או<פ>יר

Nagini Potter

New member
אה, כן... המקרה ההוא....

זה היה מקרה חד פעמי, כי זה היה משפט שאמורים להגיד מהר ו..... את צודקת הייתי אמורה להוסיף פסיקים.... פשוט כשאומרים את זה בקול (ולא כותבים) מבטאים את זה בלי פסיקים.... אבל אני מניחה שזה באמת נראה מצחיק.... ^_^ Nagini Potter "חברים יכולים להתחלף, אך אויבים רק מצטברים."

o.h

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה...

בדעה צלולה (כועסת על אמא שלי שהעירה אותי בשמונה בבוקר, ומאוד עייפה) אז הכל הפוך: הביקורת שלך נוראה- יו סטאבד מי ין דה באק! הקטע עם התיאור של המונקואים הוא הקטע האהוב עלי. והרעיון של אגמי דשא הוא גדול (לסיפור אחר). או<פ>יר

העלילה מדהימה!

אבל את חייבת לחלק את זה לפסקאות! אי אפשר לקרוא את זה! זה בלתי אפשרי... s@me @ne

S.Riddle

New member
וואו! ממש יפה!

אבל בבקשה תחלקי את זה לשורות ופיסקאות כדי שיהיה יותר נוח לקרוא את זה ^_^

o.h

New member
טוב, טוב, קלטתי ת´קטע

אני צריכה להשתמש יותר בפסיקים, נקודות, פיסקאות וכל דבר אחר שלימדו בשעור לשון כשישנתי. אבל אתם צריכים לראות את זה מהצד שלי: אני שונאת סימני ניקוד! ואני צריכה לכתוב כשאני פחות עצבנית ויש לי יותר סבלנות. ואם מישהו מתכוון להעיר לי על זה עוד פעם אחת, אני: אסקול אותו, אדאג שהוא ישאר חי, ואז אצלוב אותו, ולפני שהוא ימות אני אעקור לו את העיניים ואחתוך את כל האצבעות שלו ואשבור כל עצם בגוף שלו, ואז אני אבטר את הגופה שלו ואחר כך אשרוף אותה, ואת העפר אני אפזר מעל לעיר שלו עם מטוס ריסוס. UNDERSTOOD? אנד הב ה נייס דיי!
ארו<פ>יר

S.Riddle

New member
*מוחאת כפיים*

עכשיו, כאלה תיאורים אני אוהבת! אולי תישקלי להכניס כמה לסיפור שלך...

Ms. Potter

New member
יש מונוקואים ! השם שאני הצעתי!

איזה פאנפיק יפה ! להמשיך, ולחלק לפסקאות לאלתר! לימור.

S.tal

New member
המממ.........

פאנפיק יפה!!! וגם ממש מעניין! ביחוד עם היצורים האלה..., מונקואים?! ואני לא אוסיף יותר... טל, t@l שהתחילה לפחד מאי השפיות של אופיר.....

o.h

New member
"אין מה לפחד מאי שפיות,

שפיות זה מה שבאמת צריך להפחיד אותך" אז הנה הסבר למה אני מתנהגת מוזר, ובסופו עם למישהו עדיין תהיה בעיה שיפנה למחלקת תלונות: בשמונה בבוקר אמא שלי מעירה אותי חמש עשרה פעם (כי אני לא מתעוררת אחרי שלא הצלחתי להרדם בלילה), כדי שאני אשמור על אחותי הקטנה. אני קמה ושמה לה מלך האריות בווידאו והולכת לפורום, כל שתי שניות יש קריאות של: אופיייר, אופייייייר! מלמטה ואני צריכה לרדת. או שבמקרה הטוב הקריאות נפסקות, ואני מריכה לבדוק שהיא עדיין חיה. אחר כך אני שמה אותה במחשב ונותנת לה לשחק. והולכת למטב למחשב של אח שלי, שם אני יכולה לגלוש אבל אסור לי לכתוב הודעות באף פורום (כי אז יזהו את הכינוי שלי עם המשהו של המחשב שלו). ועוד פעם קריאות של "אופיר! אופיר!" ואני צריכה לרוץ 26 מדרגות למעלה ולסדר את איתמר. ואז כשסוף סוף מתפנה לי זמן לכתוב הודעות, אתם מתפלאים למה אני עצבנית. ומעכשיו החלטתי שאני לא באה לפורום בבוקר מהסיבה הנ"ל. ולא להיות פה בבוקר זה נורא כי אין שום דבר הטלויזיה ואין לי מה לעשות. או<פ>יר

למעלה