:O

MikeY fReAk

New member
:O../images/Emo79.gif

אני לא פה שבוע, והכל מהתפך?
אני לא יכולה יותר לראות תפוחי אדמה, ולא שיסדרו לי את החדר ויתקעו את הסדינים ביסודות של הבניין!! There is no place like home, משפט כ"כ נכון..:] בכולופן חזרתי, ואני מאחלת לכולם ברוכים הבאים והשתלבות מהירה וקלה, והחייאה מהירה [לפורום המסכן]. בזמן אחר הייתי עוברת הודעה הודעה וכותבת ברוך/ה הבא/ה, אבל השעה והעייפות [כמה אפשר לקרוא שרשורים?! יש לי עוד מלא פורומים להשלים
] השתלטו.. וכמובן, בהצלחה למיכל, המנהלת החדשה
..

חח אוי,פסח זה אשכרה חג הצ'יפס וכאלה

והבמבה :<< איך היה פסח? ואגב,איך קוראים לך?
ותודה על האיחולים בייב:]]

MikeY fReAk

New member
אה ו..פסח..../images/Emo79.gif

במלון היה נחמד חוצמזה שלא היה נחמד, ומחוץ למלון, כלומר גם בתוככי העיר וגם מחוץ לה היה טוב, כי ראיתי אנשים שאני אוהבת ושתדעו שזה לא כ"כ נעים לראות פיצרייה סגורה. *דופקת תראש בקיר* בום! הבטן שלי רועדת ופסח דפק לי תראש *יש לי 2 פצלשים ושיחקתי איתם טאקי, הם ממש טובים בזה!*, ואני מסטולה מעייפות:(

MikeY fReAk

New member
טובנו, דבר אחרון ודי.../images/Emo79.gif

בבקשה שימי משו בטאגליינס אני מרגישה כאילו זה פורום חדש:p כי בזמן שההודעות עולות יש רק תפס הזה למעלה ואין טאגליינס, זה מעיק;[

MikeY fReAk

New member
אע, נו, משו באמת אחרון:S../images/Emo79.gif

ואני מורידה את המסך והולכת לישון, מבטיחה!! למדתי את הסולו של את באה לבקר:] בעצם יש 2 קטעים כאלו שלמדתי, אבל זה ממש כיף:] חהחה

INfcted CabDagE

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

מותקע!!
פאק, איך הצחקת אותי עכשיו
חולעלייך!!
ו.. כל הכבוד :)

כוסית שליייייייי!|ג'ירפה|

סליחה,התכוונתי,כפרע מאגניבה כוסית שלי:] כה התגעגעתי אלייך!! חסר פה משהו בלעדייך:] טח וחשבתי עלייך בשבתP: כי חברה שלי באה לבקר אותי,והיא מיקל ג'קסון[מטרידה ילדגםי קטנים..מואעאעאע]ואז קראתי לה כזה,"מייקלית",ופתאום נזכרתי בך
טח מתעלייך ילדה! וגאה בגיטרה שלך. תעשי יל כפרע.

למעלה