O-BOY 2- המשך שבוע 3!

O-BOY 2- המשך שבוע 3!

אז מה השבוע בעלילה המדכאת של שתי בנות שנלחמות לשמור על אהוביהן מול כוחות האלוטל?

פרק 35- בלגן ביאכטה

אז האם עלמה תצליח להיחלץ מהניסיון של תום לפייס בינה לבין בן?
איזו הפתעה תום מכין לה?
האם זהר תצליח להתפייס עם ג'וני?
ואיזה קאבר מגניב, מדהים, חד פעמי, יהיה הפעם בפרק? (רמז, השיר נכתב ב-5:24 ליד קניון מסוים)

5:24, פרק כבר עולה...

עלמה, שמת לב שהעיצוב מחוץ לחדר דומה לזברה? יופי, עוד פעם הקלטות. נועה שחר. כמו שאמרתי.
&nbsp
אברי, אברי, למה...
&nbsp
איזה קטע, עברו שנתיים והוא עדיין בסכסוך עם אבא. הבחור בסך הכול רוצה לעבור על לירון, שמעתי שגם היא מיוצגת בסוכנות. למה לא עושים את המחזמר הזה באמת...? הליבי רן הזה, מה הוא נדחף כל הזמן?! פעם שלישית כבר!
&nbsp
ההקלטה נשמעת מזעזעת. כרגיל, כרגיל, הקלטות נהרסות.
&nbsp
הסט הזה נראה לי מוכר, מי עשה עוד אודישן בו...? שמש, אולי, משהו? זה משהו של טדי, כן. זהו. הו, הנה אחלה קאבר. עלמה, למה את קוראת לו בהמה? חשבתי שאת אוהבת חיות...
&nbsp
ממתי יכתבו על ג'וני וזהר בעיתון...
&nbsp
ליבי רן יהיה בפסטיגל בינתיים. יופי, אדוני. רק גרמת לו לרצות לרדוף עוד בלונדיניות.
&nbsp
לנסוע לקיבוץ/למושב זה לא אומר שיהיה טוב. ואבא שלו רוצה לדפוק אותך כי הוא רודף צעירות, ואת מזכירה לו את אלה לי.
&nbsp
זהר וג'וני די מחויכים, מוזר. אסי הוא המצחיק, לא ידעת? הכול קול, נשמה. רגע רגע! מי כבר אמרה את זה פעם?! מאיפה למדת את המשפט הזה?! חבל, דדי אחלה...
&nbsp
לזה פאקינג חיכיתי! לנרי דדון! לשניהם.
&nbsp
מה הוא יגיד כשהוא ישמע על מייקל? אבל זה לא יקרה. אף פעם לא.
&nbsp
יופי, תחכה לעלמה.
&nbsp
אבל זה עדיין לא יקרה, נכון? מה עם גפן?! הלו?! זה דורש קאבר. ולאדיק?! שיט! השרת הכי מפחיד מאז ברקו...
&nbsp
אבל זברה זה לא פיג'מה! מה אתה אומר, הם אותו בן אדם?! גם יש להם את הצרידות הזאת בקול.
&nbsp
אהההההה, זה מיקי ברוש העכברוש!!!!!!!!!!!!!!!! אה סליחה... זה עמוס מאיר מנהיג הנפילים הרעים!!!!!!!!!!!!!!!! לא לא, רגע... זה אוריה אטלס ששונא את הבת המגנא והמדהימה שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן, זה אוריה. לא סומך עליו, הנפיל הזה רק רוצה להרוס הכול. ברור, נו, הוא קיבל את הכוח של מנשה וייס, לשכנע אנשים במילים. יאללה, עלמה, הביאי אותו לגחנכט אמריקופייביש, והכינו את העולם לפלישה!
&nbsp
קשה להשתין לא בישיבה. יופי, עלמה. יופי.
&nbsp
רודף צעירות!!!!!!!!!!!! שמעת עליו הרבה, גם צעירים אתה רוצה?! שיפי... מוזר.
&nbsp
זה יצור מסוכן. כן?! זה הילד שאתה דואג לו?! חתיכת נפיל מגעיל... לא מאמין לו! החללית הזאת לא תופקר!
&nbsp
לא פגשתם את ברקו השרת...
&nbsp
בטח בכסף. למה לא?
&nbsp
בוא נגיד את זה ככה: אתה לא הורשת לו את הכישרון שיש לילדה האחרת שלך. שבאופן כללי לא בא ממך!
&nbsp
בן נעלם הרבה היום. אבל קלמנטינות לא גדלות בחורף!
&nbsp
זה התחלה של רומן. אחלה. זהו סיפורם של... לא יודע, תשלימו.
&nbsp
מעריצה אובססיבית, איזה פחד! היא נראית פסיכית על כל הראש.
&nbsp
נפיל מגעיל שכמוהו... שתדעו לכם שזאת רק ההתחלה, העתיד זה החללית!ואתה תעזוב את בן המסכן, במקום זה עדיף שתתעסק בבת המסכנה שלך שזנחת!!!!!!!!!!
&nbsp
היום לא יהיה פסוקה של אלוטל, לצערי.
&nbsp
כי כן יהיה שיר הלל לאלוטל!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
איפה היא, באמת?
&nbsp
&nbsp
5:24, וילה בחולון,
כל להקת או בוי מתפננת בסלון,
אסי המצחיק מספר פתאום בדיחה,
ואז לפתע נשמע קול מהתקרה,
זאת אלוטל, מיד אתה יודע,
זאת התגלות ששנים נשמע עליה!
&nbsp
תן לה את הקורבן, תן לה,
תן הכול ותן לה, היא תתן לך חיים,
תן לה גם את עלמה תן לה, גם את זהר תן לה,
אלוטל זה החיים...
&nbsp
6:22, בית ספר אומנויות,
ברטה כבר עושה מופע, מלא כך בשטויות,
נרי כבר עם חזון, אבל זה לא יקרה,
עלמה שרה יחד עם בן זה משונה,
האלוטל, גילתה פתאום על עלמה,
כי היא צופה בהכול שם מלמעלה!
&nbsp
תן לה את הקורבן, תן לה,
אלוטל זה החיים...
&nbsp
6:70, מוזר, ההקפאה המשפטית...
אסיר נמלט מכלא משתחרר, איזו תפנית!
ואלוטל, אז באה וחיסלה לה,
את הבוגד שבגד לנו במגנא!
&nbsp
מגנא, יוסי והמגנא!
בלי ליטמן ופלגא! את זה כולכם מבינים,
מגנא, יוסי והמגנא!
מתי חוזר כדברא? למיכל הפתרונים...
&nbsp
בסוף, מושב תללי אגוז, פתאום לתום יש גם אחות,
וגם אבא, זה ברור, הוא רודף של צעירות...
אבל אל חשש, עלמה, אל תחששי בכלל,
יש פתרון: תבקשי את אלוטל...
&nbsp
תן לה את הקורבן, תן לה,
אלוטל זה החיים...

שיר m

Well-known member
אוקיי...

העניינים מסתבכים... שיפי מאוהבת בבן

&nbsp
אברי... מה אני אגיד לך, בהצלחה

&nbsp
כמה אבות בפרק אחד! מסכן מייקל. ומסכן בן...

Roei152

Well-known member
מנהל
יופי , החופשה הרומנטית הכיי לא רומנטית
איך לא חשבנו על זה , זה לא אותו סיבוך של נינט וזוהר . זה סיבוך יותר גרוע .. כי במקום להתחבק ולהתנשק באיזו פינה במושב , עלמה צריכה להמשיך עם בן בגלל תום . ונדמה ל שבן גם יפגע בבביקור הזה .. .. .
תום גרר את עלמה בתור בן לביקור וכמובן שהוא לא משחרר , אגב לא הגיוני שנהג מונית יתבלבל ביעד , אם יש לו וויז מאבא של סיוון .. ..
וגם האחות מאוהבת בו. ניסתי לחשוב עכשיו איזה זוג אחים זה מזכיר לי .., והגעתי לקרני ותום ..
חוץ מזה הקקאברים טובים ..
&nbsp
&nbsp
&nbsp

dar dahan

Member
אז שיפי מאוהבת בבן, ותום מאוהב בעלמה ושניהם אותו בנאדם!

חחחחחחחחחח ענק, אני מת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ונמאס לי כבר מהסיוון קינן הזאת שמלאכי יחטוף אותה כבר גם כן, מאז העונה הראשונה של נעלמים הוא לא עומד במשמר המעצבן הזה...

מלאכי קשור במשרדי אשקורפ

תבדוק לפעמים באינסטגרם, דר. דווקא סיוון לא הופיעה היום יותר מדי.

פרק 36- כל המילים

אז איך עלמה תסתדר בחופשה בתללי אגוז?
&nbsp
איך בן יסתדר עם שיפי?
&nbsp
האם גפן תסכים לצאת עם אברי?
&nbsp
ולאיזו סדרה זהר תיבחן?

לזהר יש מיתוג וזה חשוב

האחות של תום מטורפת על כל הראש. אבל עלמה לא רגילה לזה מעדן? בא לו שירותים.
&nbsp
די, נו, אל תעבוד עליי. יותר מדי דברים קרו כדי שאני לא אבין שזאת תכנית של הנפילים. עמוס מאיר משתחרר מהכלא, נוח ליטני ואסף חן חוזרים לסברי מרנן, אפילו קרן ברון עשתה אתמול תכנית בפריים טיים בטלוויזיה. שאני לא אבין שמנסים להשתלט לנו על הפייביש? וגם איזה שם עמוס בחר לעצמו, מולי רוזנצווייג. כאילו לא יכולת לחשוב על שם שלא שייך לשחקנית בנפילים.
&nbsp
נו, יאללה, תהיו זוג וזהו. פילאטיס. כן, ים כסף. אבל הכסף הולך רק לאלו שכבר יש להם...
&nbsp
עוד קטע מאוד לא מתאים לערוץ הילדים, בטח שלא הקטע עם דוד ויונתן. החרדים יורידו את הסדרה, תאמינו לי. הוא המיועד... לאן הגענו... אולי סיוון תתקבל לפילאטיס?
&nbsp
יום אחד הילדה הזאת תהיה אחלה שחקנית, היא מעבירה יופי טירוף. הכי קטע זה אם הזיפים עולים הרבה פחות.
&nbsp
איזה פקק בדרך לתללי אגוז? כן, היא ממציאה דברים לפי החדר.
&nbsp
הם מאוד אנטי שיפי...
&nbsp
קום והתהלך בארץ. קיבוצניקים? היא לא שמה על זוהר להט.
&nbsp
תשמעו, אם אתם צריכים כותב לפילאטיס, אני פנוי. קוראים לו עודד? בן אדם בשם כזה לא יגיע לשום מקום בחיים. עודד בתור במאי? שטויות.
&nbsp
יונה, לא הופעת איזה 11 פרקים... אוקיי, תגיבו אם הבנתם את הקטע של הפילה והבורדו, כי אני הבנתי, ואורי גרוס קצת מפריז אם הוא חושב שילדים הבינו. אבל אני הבנתי. למה, הנה היורשת הרעיונית שלך, אתן אמורות להיות חברות טובות!
&nbsp
עם משחק כזה אסי הוא הנבחר?
&nbsp
סליחה, יונה, אבל הבחור תמיד לוקח בחורות שהוא יודע שיעזבו לחו"ל, זה מגרה אותו. הדרך העקומה, אני מבקש ממך, סיוון.
&nbsp
אני לא חושב שזה אחלה. אתם צריכים להעמיד פנים!
&nbsp
איך קימבנת, עדן? איך זהר סידרה, מה היא קשורה בכלל לפילאטיס? מעניין אם קקון מככב שם...
&nbsp
פילה ובורדו. זאת תחמנית כמו יולי של פעם. למה אני מהמר שזה באמצע שיר?
&nbsp
נכון, למה לא התנשקת איתו? במקרה יצאלה הטקסט. במקרה. אבל במקרים כאלה... אתם יודעים מה יוצא. "אני שחקן נפלא נפלא".
&nbsp
לא מפריעים לו באמצע האקורד איי!
&nbsp
מה הקשר בין זהר לפילאטיס בכלל? די. תכף תיקחו את ג'וני ועוד תקראו לו יונתן. מה זה השטויות האלה, הבחורה הזאת תטביע אתכם, היא דוחת ילדים טבעית. אל תיקחו אותה, אין לה עתיד בתחום. בסדר, את עלמה רוצים לתפקיד הראשי בסדרה "המשתלה".
&nbsp
לחזור אחורה בזמן זה גם עלילה בפילאטיס. 14/5/2014? אה, זה מסתדר, החממה 2 נגמרה לפני כן, זה היה בין העונות אז יכול היה להיות לו רומן איימי מהצד. אבל איפה הקאברים?! זמר ששר שיר שלו זה לא קאבר! הדבר ההזוי הוא שסיוון לא כל כך עשתה משהו רע. היא לא שיקרה, או משהו. נכון שהנשיקה בין זהר למייקל לא אמיתית, אבל לסיוון אין מושג. מבחינתה היא מראה משהו שקיים וההכחשות של זהר לא עוזרות.
&nbsp
אמרתי לך, גפן, הכול פרוטקציות. אבל יש חדשות טובות, זוגיות חדשה.
&nbsp
הנסיכה דני?
&nbsp
זה ממזר.
&nbsp
בלי נשיקות זה תנאי מאוד גמיש.
&nbsp
שירותים? בעייתי.
&nbsp
בעיקר עכשיו... למרות שזה הדבר הכי פילאטיס שיכול לקרות.
&nbsp
בן נראה מצחיק עם כובע. אה, זה צוקי? מעניין. פשוט יש לה טראומות מאותו יום מר ונמהר של סופי... תום, איך נעלמת, לעזאזל? טוב, ג'וי, להירגע. תזכרי. סופי שרדה. העיקר לא לחקות את מלך האריות. כן, הוא מאוד אוהב בגדי נשים. זה... זה משהו. אבל בטח ייקרע.
&nbsp
פסוקה של אלוטל: "ותשקוד אלוטל על תכניתה, ותרא פילאטיס להירגע. ותופתע ותראה את אליאנה התדהרית, שוב חומסת ממלכות. ותאמר לבמאים, לשרים ולנבחרים, אקח תכניתכם, ואשנה שמה לגאליוסי. ותרא אלוטל כי טוב, וירא יוסי רווח גדול ומלכות לרוב."

Roei152

Well-known member
מנהל
דבר ראשון
מעניין אותי אם גם בפוראבר , אתה תסקר את רומי דרך פסוקים , למיטב הבנתי גם שם רומי תהיה סוכנת של דפי וספייס -בר , ראו שהיא מתארחת אצל גיא
דבר שני - בדיוק שבוע שעבר ראיתי מלך האריות .. לקראת הלייב אקשן שיצא בקיץ ..
דבר שלחישי -יש פרשניות שמפרשים את דויד ויונתן כמערכת היחסים הגאה בתנ"ך...
&nbsp

זה לא נכון, רועי

הם היו חברים טובים אבל לא הומוסקסואלים. לקחו את הפירוש "נעמה לי אהבתך מאהבת נשים" למחוז הזה אבל כמובן שלא, אני מכיר מספיק אנשים שמעדיפים חברים על נשים. BROS BEFORE HOES, כבר אמרו. הם חד מיניים? לא. וחוץ מזה כל הקטע של השיר נשמע מוזר, זה קצת נושא מוזר להעלות.
&nbsp
אלורומי תהיה מקסימום סוכנת מחליפה של דודו גילמן. לא אלוטל בשלמותה.
&nbsp
ובא לי כבר לראות את ספייסי ודפי! "וי אפור אחד, כל כך עצוב לבד..."

Roei152

Well-known member
מנהל
אז לדעתך זה רמז למערכת היחסים בין תום לבן?
תום ובן הם החברים הכי טובים , בצורה שלא ראיתי מערכת יחסים בין גברים בסדרות שלנו..יודע שזה בעייתי ..
&nbsp

שיר m

Well-known member
צוקרברגר

לקוות שעכשיו זה יתגלה? או ששוב יהיה פיתרון מפתיע? נראה.
&nbsp
קטע עם זוהר...
&nbsp
סיון את מעצבנת, אבל מה אכפת לי גם ג'וני מעצבן.
&nbsp
בהצלחה לגפן ואברי

למעלה