אלוטל גרמה לרמקול אחד להספיק לשמונה זמרים
אני מרגיש ששתי נשים מבוגרות עומדות להיות מאוד כועסות... אוי... יונה... פחד אלוהים. אני רק לא מבין למה היא אומרת שזהר לא תקבל את ג'וני ואז מסלקת גם אותו...

רגע- ברטה עלתה על זה? חכמה מאוד.

אחלה. קאבר. לאחלה. שיר. לא, אסי, לא יפה. לא מצחיק, ואתה הרי המצחיק בלהקה. דניאל גד מסלסל.

יש מקום כזה "קינטה קונטה קנטמבאונן". אלוטל רוצה אז יש. ענת וקסמן, לא להתעסק עם סבתא אלגריה.

יונה גורמת לנעמי שחר להיראות נורמלית.

טוב, היא לא עלתה על זה. בסדר. אוקיי, זאת תגובה קצת מוגזמת...

ליביאנה. עליות ומורדות.

האם המחזמר עבר את אישור שרת התרבות? זה עלול להיות לא נעים שיחשבו שזאת ביקורת על שרה.

פנטסטי... אוקיי, אני זורם עם ברטה.

יונה, אם את חוטפת התקף לב ונמצאת באותו חדר עם ברטה לוין, את באמת מבוגרת מדי... פאק, גילת אנקורי בת שישים ואחת... ככה לא נראית אישה בת שישים ואחת... היא צעירה מחוה אורטמן בארבע שנים בלבד!

מעניין אם ככה אליאנה גם בחיים... מקבלת 250 הודעות כל לילה...

גפן!!!!!!!!!!! אהובתי בת התמותה! כי אלוטל אהובתי, אז גפן היא הנציגה של בנות התמותה. גפן, תכיני לי סביח!

כן, היה מוזר שג'וני סימס, אבל אלוטל פותרת הכל. סליחה, חברים, אבל לא עדיף שאלוטל תיקח את כל הכסף ותבנה מקדש?

מה אלירז מתנשא עליהם?!

מכה שלא כתובה בתורה. אבל איפה היא כן כתובה? נכון. בספר האלוטל. ולא בעזרת השם, זאת תשובה לא נכונה. שתדעו שלתינוקת של מרינה קוראים ליצ'י לוסיה מנטש. כן, מרינה אוהבת שמות ארוכים. אני רק מחכה לתינוקות של גאיה שליטא כץ, או לתינוקות של גאיה גור אריה. למרות שבמקרה שלה, אולי אני אמנע ממנה לקרוא להם ככה. אגב השמות, היה כרגע הפרק של "לצבי יש בעיה", וגם שם יש יונתן לבת... מה הולך שם... אלוטל משכנעת.

עלק דף חדש. לפחות היית נותנת לבן את הסביח...

ראיון מגעיל. אליאנה תיזרק כי היא מבוגרת...

גפן ומייקל (או גפן וגפן). אגב, איפה אברי?

אלוטל בתלבושת שטן... מעולם השטן לא היה סקסי יותר, ומעולם לא חשבתי לסגוד לשטן.

אח, ג'וני, אף פעם לא בוחרים באימא על פני אהבה... אימא מיושנת.

מייקל לא בכיתה עם עלמה. נראה לי הם בקושי התראו כי עלמה לא מגיעה.

לא יפה לנטוש, ג'וני.

תודה, זהר. למרות שזה שקול להתאבדות בשידור חי.

לא, גפן, מייקל לא גאון.

פסוקה של אלוטל:

"ותאמר אלוטל ארחיב מאגר כישרונותיי. ותלך לכוכבת הילדים החמה, אליאנה התדהרית, ותאמר לה הצטרפי לשורותיי. ולא תדע כי מכרה אליאנה נשמתה לשטן לעונות גאליס למכביר. ותקלל אלוטל את אליאנה ותסלקה מערוץ הילדים."