O-boy-שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 11-דרוש גיבור

צפייה מהנה... מה יקרה לעלמה? , האם היא תעוף ? האם התוכנית של מייקל ואלוטל תצליח?

Roei152

Well-known member
מנהל
אז התכנית לא הצליחה
כצפוי ... אבל השיר "היא רק רוצה לרקוד" זה מה שהצליח להעיר את עלמה ? הזוי כמה שהיא שונאת את השיר הזה..
ביונסה !!!! לא מכיר מוזיקה לועזית , אבל כבוד ..
זוהר וג'וני חמודים ... שמתם לב איך בזמן הדואט שתום הניח את ידו על האחת שללו , היא ליכסנה מבט כלפי המחווה? יוסי צדקת ..
&nbsp

אל תשלח ידך אל הכלבה!
עלמה בול עץ.
&nbsp
פחיות?
&nbsp
"סיימון סיימון איזה חתיך..." מה? אה, זה קקון. סליחה. פסטיגל, פשוט.
&nbsp
איזה משחק גרוע של עדן. חושבים שיהיה רומן קצרצר בין מייקל וזהר? גפן ברקאי הממזר... מקבל אחלה בנות.
&nbsp
האמת שהבנתי מההצצה לפרק מה יקרה ואיך עלמה תתעורר... זה הזוי, גאוני, מבריק, דבילי, ומצחיק בו זמנית. אבל בן הידרופוב...
&nbsp
חחחח, אורנה בנאי וטל גלבוע מגיבות... וגם הצל, כשהוא לא עסוק לתת ספוילרים בשכונה.
&nbsp
האמת שנראה לי שבן יהיה תחפושת פופולרית... ז' וע'? זין בעין!
&nbsp
ההה, אלוטל, תראי מה זה... מייקל הסתכל הצידה...
&nbsp
"היום צפתה כל המדינה" באח הגדול. ברכת הגומל...
&nbsp
וזה שעלמה יוצאת משירותי בנים שבן נכנס אליהם, זה לא מחשיד?
&nbsp
אלוטל מנהיגה, היא יודעת לשנות אסטרטגיה כשצריך.
&nbsp
עדן בן זקן חטפה עקיצה מזבוב? אוי... ג'וני... מסכן, ירדו עליך...
&nbsp
אורי אוהב שהדמויות שלו משערות את התכניות של הרעים בדיוק מוחלט.
&nbsp
הרעיון של ג'וני זה לי בירן.
&nbsp
כולם שונאים את מייקל. הוא באמת יוצר אווירה של פחות אהוד.
&nbsp
אתם לא יודעים, אבל ג'וי לא השפילה מבט כי היא מפחדת שלי יזהה אותה. זה פשוט חוק: לקפטן לא מסתכלים בעיניים!
&nbsp
"המוח החד הזה שאת מתפארת בו כל כך" הוא אמיתי, מייקל!
&nbsp
ג'וני צריך לשיר לזהר את "לוח וגיר".
&nbsp
מנהלות אוהבות עוגות.
&nbsp
שוב סטטיק ובן אל?!
&nbsp
רגע, עדיין רשום "כולם רוצים לצפות". ייטב לא מת כבר?
&nbsp
ביונסה. אומרת פאקינג אמייזינג. בערוץ הילדים. רגע, אם היא החתיכה הלוהטת עם התלבושת ההורסת, מי זאת אלוטל? ואני אתחתן איתה.
&nbsp
איך מייקל עשה את זה? ומה יש לאלוטל עליו?
&nbsp
חשבתי שלא רצו את לי בירן... דואט נחמד.
&nbsp
הנה הנשיקה של ליביאנה. מה שלי לא השיג עם דר על המסך. בכל מקרה, השיר שלהם מזכיר לי את השיר של תמרה ורני, זוכרים? כשכל פעם שהם התנשקו היה את השיר הספרדי ERES TU?
&nbsp
מסכן אברי.
&nbsp
איכס, מייקל.
&nbsp
פסוקה של אלוטל:
&nbsp
"ויחלל מיכאל המוקצה את רכב אלוטל, ויאמר לא אקשיב לך ואמרה את פיך. ותסלק אותו אלוטל, ותאמר לא תהיה פריטי בוי יותר, ותיכשל בבגרותך".

panda0zombie

New member
לא חושבת
שיהיה רומן של מייקל וזהר. אולי הוא קצת ירדוף אחריה אבל
בן זה אחלה של תחפושת
&nbsp
ועל הפסוקה נאמר אמן!

panda0zombie

New member
הגיבור נמצא
אלזה ניצלה! מזל שיש את היא רק רוצה לרקוד. מדהים עד כמה השיר הזה עושה לעלמה רע
זהר משקיעה בהעכבויות שלה.. מייקל הולך עכשיו להידלק על זהר? מעניין מה יקרה כשג'וני ישמע על זה
ההידרופוב הגיבור. מצחיק לראות את הסטטוסים של טל גלבוע הצל ואורנה
אחלה של מסיבה. למה לא לי בירן? שמועות אומרות שהוא זמר נחמד
משעשע שעדן עלתה בדיוק על התוכנית ואז כולם שוללים אותה
יאללה תוכנית בוקר! וכמובן מייקל שמנסה להרוס הכל

ואם כבר מייקל.. זה רק נדמה לי או שראיתי קצת פחד בפניה של אלוטל?
מייקל יקירי לאלוטל אכן יש מוח חד אל תזלזל. עכישיו לה יש את הכח. מעניין מה יש לה על מייקל.
הגיוני שהוא לא אהוד במיוחד.
רצוי שיתחיל ללמוד לבגרות בלשון אבל. די חשוב

זהר וג'וני! סוף סוף.. ג'והר?
אחלה של נשיקה ראשונה ודואט. ממש מקסים
אברי המסכן.. ובלייב

ביונסה המלכה אנשים! למרות שזה ברור שלא עדיין היה כיף לדמיין את ביונסה בצד השני עם ג'יי זי. כל הכבוד להם
הקטע המעצבן פה זה שביונסה באמת כנראה הייתה אמורה להופיע בארץ לפני חודש אבל ביטלה את ההופעה לפי השמועות לפחות. התבאסתי מזה.. אולי זה יהווה תיקון נחמד
הרגשתי רע בשביל מייקל לרגע כי אז מה אם הוא בן אדם רע, זאת פאקינג ביונסה

Roei152

Well-known member
מנהל
שני העולמות נפגשים....
והעלילה מסתבכת בהחלט...
עלמה תצטרך להופיע גם בתור בן וגם בתור עלמה...
אבא בכלא ??- למה זה נשמע לי מוכר?
תום מתוודה בפני עלמה , בלי לדעת מי זאת על אהבתו אליה , היא כמובן מרחיקה אותו \ ואז היא מקנאה , ואז תום פוגש אותה ... מה יקרה?
אבל עדיין השיר הלוקח זה "ניצחתי " ולא השיר "גם אם " תום לא יפה . לפלוש...
.

את המחצבת מייקל מחוללת בן
אלוטל מצליחה להשפיע על החלון לידה. גדול.

מתכונים עושים שיירים...

היא הביאה את הטחינה. היא הביאה לה את הטחינה. ברטה נשמעת יותר מדי כמו אלגריה.

מייקל, אתה כזה מיובש. רגע, אלוטל הייתה מורה פעם? אח... איך הייתי רוצה להיות בשיעור שלה... שיעור תנ"ך, אני מניח? אתם מבינים, עכשיו הבנתם מה זה אומר "פסוקה של אלוטל". טוב, ליאון ופאולה הולכים לקבור את עצמם, כי זאת הייתה התכנית הכי גרועה שלהם.

ברוכה השבה, גפן! כן, הוא כתב עלייך שיר. כן. תאמיני לזה... או. ראיתם? פעם ראשונה שאורי עושה פה את הטריק שלו, להתחיל סצנה, ואז לגלות שבעצם מישהו רק דמיין שהוא אמר משפט חשוב. תום עבד על זה מהר. מה "תוריד את הזיפים"? גם לתום יש... מסכנה עלמה. בשוק. בחייך, אורי, פעם שנייה הטריק?! ומסכנה עלמה, הוא גם נוגע בה כל הזמן.

מייקל שרוף בבית הספר. הוא איחל מזל טוב למנהלת בשידור חי... אבל שיר מעולה וקאבר נהדר של אליאנה. באמת, מפגיזה פה עם השירים. זה כבר שיר שלישי מעולה שלה. איך ברטה חזרה כשהיא שמעה את אברי...

מקומון אשפה בכרמיאל? לא יפה.

פלאפל? אורי אוהב להשתמש בשיר הזה ברגעים עצובים. שמעתי אותו בדני הוליווד ובטח שגם בשיר שלנו. תגידו, זה בסדר שצחקתי שאברי נתקל רק בזוגות?

ההודעה החשובה של ברטה: היא עומדת לעשות "הכוכבים של ברטה", ריאליטי אצלה. עכשיו, אסי, הוא יעמיד פנים שהוא חבר של זהר, שבכלל עם ג'וני, עד שנרי יאנוס אותה, וגפן תעמיד פנים שהיא בהריון מתום ושעלמה דחפה אותה והפילה את התינוק ו... רגע, סליחה... לאלוטל יש מזכירה אלקטרונית? אין לה איזה מלאך שרושם?

רוזנצווייג. וואו. זה מעניין. אז זה מה שהיה לה עליו... הזוי. מעניין. בהחלט העלילה הסתבכה. תגידו, אבא של מייקל לא שיחק גם את אבא של תמר? נו, גור כמו בן בשבילו... אז רגע: אבא של גור הוא אבא של תמר ובתכל'ס הוא כמו אבא של קארין?

אח, דינה, פושעים תמיד אחרייך.

כן, ניחשתי שזה ילך לשם. העלילה מאוד הסתבכה. נראה לכם שנרי היה ברומן פעם עם אלוטל? בכל מקרה, מה, רק עכשיו תום קלט שעלמה זאת אותה הבחורה שהוא ראה פעם בחדר החזרות?

פסוקה של אלוטל:

"ותחזור אלוטל אל המקדש הראשון, ותראה את מיכאל המוקצה. ותאמר לו 'קול פשעי אביך זועקים אליי'. ויסתום מיכאל, ותעלוץ אלוטל, ותסגור הופעה במחיר מופקע עם ברטה".

Roei152

Well-known member
מנהל
איך ברטה אמרה היום?
"כוכבים הם בני אדם " וגם אלוטל ככה שזה לא סתם שיש לה מזכירה אלקטורנית
תום פגש את עלמה פעמים , .. הפגישה הראשונה בשבילו היתה כמו לפגוש מעריצה , ובגלל זה הוא שכח , לא מחייב ...
בפגישה השנייה זה היה מפגש האחת , זה כבר ממש מחייב., לכן הוא זוכר .....
ועכשיו הפגישה השלישית , הוא מחבר בין עלמה לבחורה שהוא פגש אז....

Roei152

Well-known member
מנהל
למה נראה לי?
שבכח אתה רוצה שגפן תהיה זאת שתהיה עם תום בסוף?
אתה כותב "תאמיני לו שהוא כתב עליך שיר.." למה?
מה אתה רוצה לפתוח איתי חזית משולש חדש? כדאי לך להזהר... הצד שלי במשולש (דניאל גורן) ניצח בקרב הקודם..
&nbsp

panda0zombie

New member
זה ברור מי ינצח במקרה הזה
גפן מקסימה כל כך מגיע לה אחד שהיא תהיה האחת שלו

panda0zombie

New member
לדעתי כן
בטוח היה משהו בין נרי ואלוטל.. בטח היא התחילה להשתדרג והפכה לסוכנת ואז דברים התדרדרו
גם אני לא יכולתי שלא לצחוק על אברי שנתקל רק בזוגות. ילד מסכן
אליאנה מקבלת שירים מעולים כמו שמתאים לזמרת טובה כמוה

panda0zombie

New member
מתסבכים
וואו מסכן מייקל, ממש השפלה מה שהוא עבר. מצד שני הוא היה צריך לדעת שאלוטל לא תעבור על זה בשלום..
אבא שלו בכלא היה די מפתיע בשבילי. ראש ארגון פשע לא סתם. אז למייקל רוזנצוויג (מסתבר) יש סיפור קשה.. חומר ממנו נוצרים כוכבים. הרגשתי רע בסצנה שלהם
אז האבא הולך לרדוף אחרי בן. לאט לאט הוא צובר לעצמו עוד אוייבים
איפה אמא של מייקל? אני רוצה לראות אותה
בן אדם כבוי ומדוכא ברמות

סנדי אשכרה נסעה להביא טחינה לברטה. נחנקת מול השיר של מייקל..
צריך לשמור על המוניטין של הבית ספר (שחלילה לא יקדישו 40 מילים במקומון בכרמיאל) אז מביאים את או בוי! העלילה מסתבכת. מעניין מה יקרה עם עלמה
אז נרי ואלוטל. הם בטח היו זוג או משהו פעם ואז אלוטל סיימה את דרכה כמורה לתנ"ך והפכה לסוכנת של הלהקה הכי מצליחה במזרח התיכון (שדרוג רציני). בא לי לראות מהם עוד

גפן
יערה מהממת כל כך. גפן היא ממש מותק ומגיע לה אחד שיהיה האחד רק שלה.
הייתי ממליצה לה להנות מהזמן שנותר עם תום
אז עלמה גילתה סוף סוף על ה"אחת". הגיע הזמן, אולי עכשיו היא מקשרת עם הציור שראתה
כזה מוזר שעם כל החיבוקים האלה אף אחד עדיין לא שם לב היא בת

אברי.. עוד בן אדם מדוכא. ג'וני הולך להיות עכשיו תקוע לו בפרצוף אפילו יותר ממקודם
אליאנה כמו תמיד בקאבר מרשים למדי.

למעלה