מה אני אומרת שוב ושוב?
סורי שהדיון שלנו נקטע אתמול. הלכתי באמצע.
כן, העניין הזה אולי "מוכר" והכל, אבל אם ניקח, למשל, את "תנוחי", שזו דוגמא מצויינת - בטח במקרה של אורי, אז גם היא הייתה די טלנובלית במהותה, וגם הוגדרה כך, אבל לצד זה, היו את כל הטוויסטים המטורפים. ממש טוויסט ע"ג טוויסט וכו'... זו
הנוסחה המנצחת מבחינתי. זה מה שהכי הכי אהבתי, לצד כל השאר, כמובן. ככה זה כשהכל באמת מוצלח בסדרה/עונה מסויימת.
בוא נאמר שאני מחכה לא פחות לראות את הדמויות המבוגרות, שלא בטוח שיהיו בהכרח על תקן "המבוגר האחראי". מעניין אותי לראות מה ועד כמה יהיה חלקן בכוח, בין אם זו גילת המקסימה, שלנצח תהיה עידית, או נלי, כמובן, שאורי בעצמו הכניס את הדמות שלה תחת אותה קטגוריה יחד עם נעמי שחר, שרון סילבר וקרין קורן. בכל זאת, להזכיר באותה נשימה עם נעמי המלכה זה ממש לא דבר של מה בכך. בוא נראה אם תהיה לאמירה הזאת שלו הצדקה.
ולא. אני לא יודעת שום ספויילר לגבי הזוגיות (?) של עלמה ותום, מעבר למה שהועלה. התכוונתי למשהו אחר לגמרי. נראה אם תנחש... רמז: זה מופיע כאן בתגובה שלך.
תשמע, זה יהיה יותר מדי הזוי אם במקביל, גפן, הגם שהיא עוד לא תדע לגבי זהותו האמיתית, תנסה להתקרב לבן והוא ימצא חן בעיניה, ותוך כדי זה גם תום יפנה בכלל לעלמה. זה נראה לי קצת יותר מדי, אפילו בשבילי.
אין, אבל אתה גורר אותי לכל הדיונים היותר מדי מקדימים האלה. כאמור, זוהי באמת אשמתו הבלבדית של אורי, עם האובר חשיפה שלו (מינון, אורי. מינון!), אבל אני מציעה (שוב) לחכות לעלייה. בוא ניתן לפרקים לזרום להם לאיטם, למרות כל מה שאנחנו כבר יודעים, ונראה. בוא נשאיר משהו גם להמשך.