O-boy -פתיח הסדרה החדש ...

Roei152

Well-known member
מנהל
O-boy -פתיח הסדרה החדש ... אוקיי הפתיח פורסם ...פחות מושקע מפלאשבק ... לדעתי .... אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח...
לפי הפתיח , הניחוש שלי נכון , ותום (דניאל ) אכן יהיה בן זוגה המיועד של עלמה (ג'וי) , רביעית החממה גאליס מופיעה ששתי הבמות מוזכרות שממותיהן ראשונים בפתיח , והבנים מיד אחריהן...
http://www.kidstv.co.il/OBOY/video/S2180

יפה מאוד
אני משער שגם בלי קשר לפתיח, תום ועלמה יהיו ביחד בעוד שלי ואליאנה יוכלו לדגמן זוגיות על המסך, כמו שמעולם לא קרה עם דר...

Roei152

Well-known member
מנהל
כן ... לפחות עד שיס יורידו את ערוץ הילדים מהם....
הסדרה תשודר בערוץ הילדים עד שיס יורידו את ערוץ הילדים מהם....
&nbsp
עד אז הם אמורים להספיק לשדר לפחות 18 פרקים... ואם יעברו למתכונת שידור בחמישי אז כל המחצית הראשונה של או בוי . תהיה עד ינואר

פתיח בסדר גמור.
לא הכל זה הפתיח, אתה יודע. לדעתי, זה פתיח הרבה יותר יפה מהפושטי הזה של "פלאשבק", וגם השיר, כמובן, יחסית לסגנון הפופי. השיר של פלאשבק מעצבן אותי וגם חוזר על עצמו ברמות. כמעט נטול מילים. זה כל כך בולט וצורם באוזניים.

טוב, אז אתה ממשיך להתעקש בכיוון של תום ועלמה. אוקיי. (אני מתאפקת שלא לכתוב משהו... לא משנה). אז מה, הוא יעבור קודם דרך גפן, ובסוף היא תחזור לגפן השני? אני מה-זה לא רוצה טלנובלה לשמה. כל כך לא בא לי על זה. אין, אני מחכה לטוויסטים. לעניין האמיתי. זה מה שמעניין אותי. בכלל, כמו שכבר ציינתי לא אחת, אורי הגזים לגמרי עם כל ההצצות שהוא העלה, בין אם זה הסרטונים או כמובן התמונות. אני פשוט לא מצליחה להבין את הקטע. זה מרגיז אותי. עם כל הכבוד להתלהבות הלגיטימית מיצירה חדשה שלו, אחרי תקופת היעדרות לא מבוטלת והכל, זה ממש לא אומר שצריך להעלות עוד ועוד הצצות מפוצצות בספויילרים. הוא לא ממש השאיר טעם של עוד, כמו שצריך. לא זו הדרך. לא ככה.

אם הגענו למצב שאנחנו כבר יודעים, פחות או יותר, מי יהיה עם מי, לפעמים לא רק את הזוגות שיהיו בסופו של דבר אלא גם את אלה שחלקם (אולי) יעברו בדרך, זה אומר הכל. זה רק בגלל חשיפת היתר - המיותרת - הזאת שהוא עשה. לכן אני בספק עד כמה הוא בכלל יפתיע מבחינת הזוגות. הייתי שמחה אם זה היה קורה עם הזוג הראשי, אבל כידוע, זה לא הכיוון הסופי איתם, גם אם בדרך יהיו אחרים, למי מהם.

מספיק התייחסות לקראת העלייה, לא?

Roei152

Well-known member
מנהל
ידעתי שתכתבי טלנובלה לשמה
אבל מה לעשות? העניין הזה מוכר סדרות רבות...
מה את יודעת ? שסותר אץ הזוגיות של עלמה ותוםם?
אני יודע שגפן תתחיל עם עלמה לפני שיגלו את כל העניין שהיא התחפשה לבן .. מה שיגרום לקנאה מצד תום ואני יודע שהיא ותום בזוגיות ... לא יודע אם עלמה תיכנס בינהם בגלל שהיא תתאהב בתום... אני חוזר בי מהמיוע5דות של תום ועלמה .. בגלל מה שאת אומרת שוב ושוב .. אבל למה לעזאאל את מתכוונת? סתם פנטזיה שלי שדניאל וג'וי יהיו בזוגיות

אתה תמיד אוהב כדורסלנים שזופים ובני זוג גרועים

סתם, האמת שדניאל דווקא מתאים לג'וי, אולי זה בגלל שג'וי אצלי מקושרת אוטומטית לדינה ודניאל נראה הטיפוס שלה. וגם שלי ואליאנה נראים מספיק מתאימים (שני כוכבים ענקיים, כאילו).

Roei152

Well-known member
מנהל
סליחה ? מפתיע אותי שאתה מגיב ככה...
דורי הוא הטיפוס שמתאים להיות עם נשים שחושבות שהן לא מספיק נשיות ועצמאיות כמו רונה או דפי ? דינה לעומוו חזקה
&nbsp

היי, דפני בסדר!
ולא דיברתי על דורי, דיברתי על דניאל גד, הוא נראה לי יכול לשחק מישהו שיתאים לה.

מה אני אומרת שוב ושוב?
סורי שהדיון שלנו נקטע אתמול. הלכתי באמצע.

כן, העניין הזה אולי "מוכר" והכל, אבל אם ניקח, למשל, את "תנוחי", שזו דוגמא מצויינת - בטח במקרה של אורי, אז גם היא הייתה די טלנובלית במהותה, וגם הוגדרה כך, אבל לצד זה, היו את כל הטוויסטים המטורפים. ממש טוויסט ע"ג טוויסט וכו'... זו הנוסחה המנצחת מבחינתי. זה מה שהכי הכי אהבתי, לצד כל השאר, כמובן. ככה זה כשהכל באמת מוצלח בסדרה/עונה מסויימת.

בוא נאמר שאני מחכה לא פחות לראות את הדמויות המבוגרות, שלא בטוח שיהיו בהכרח על תקן "המבוגר האחראי". מעניין אותי לראות מה ועד כמה יהיה חלקן בכוח, בין אם זו גילת המקסימה, שלנצח תהיה עידית, או נלי, כמובן, שאורי בעצמו הכניס את הדמות שלה תחת אותה קטגוריה יחד עם נעמי שחר, שרון סילבר וקרין קורן. בכל זאת, להזכיר באותה נשימה עם נעמי המלכה זה ממש לא דבר של מה בכך. בוא נראה אם תהיה לאמירה הזאת שלו הצדקה.

ולא. אני לא יודעת שום ספויילר לגבי הזוגיות (?) של עלמה ותום, מעבר למה שהועלה. התכוונתי למשהו אחר לגמרי. נראה אם תנחש... רמז: זה מופיע כאן בתגובה שלך.
תשמע, זה יהיה יותר מדי הזוי אם במקביל, גפן, הגם שהיא עוד לא תדע לגבי זהותו האמיתית, תנסה להתקרב לבן והוא ימצא חן בעיניה, ותוך כדי זה גם תום יפנה בכלל לעלמה. זה נראה לי קצת יותר מדי, אפילו בשבילי.

אין, אבל אתה גורר אותי לכל הדיונים היותר מדי מקדימים האלה. כאמור, זוהי באמת אשמתו הבלבדית של אורי, עם האובר חשיפה שלו (מינון, אורי. מינון!), אבל אני מציעה (שוב) לחכות לעלייה. בוא ניתן לפרקים לזרום להם לאיטם, למרות כל מה שאנחנו כבר יודעים, ונראה. בוא נשאיר משהו גם להמשך.

למעלה