O-boy -מחר כפיצוי , יס

Roei152

Well-known member
מנהל
O-boy -מחר כפיצוי , יס ישדרו גם את פרק 22 וגם את 23...
הודו לאלוטל כי טוב....

panda0zombie

New member
תמיד ידענו שהאלוטל תציל את היום
סך הכל אנחנו מרוויחים.. רק שיודיעו את זה באינסטגרם שלהם כי בינתיים ילדים שם משתוללים ועושים עניינים

&nbsp
&nbsp

panda0zombie

New member
בטוח שאמורים להיות 2 פרקים היום?
לא הודיעו על זה באינסטגרם שלהם ולא רשום גם בלוח שידורים..

Roei152

Well-known member
מנהל
המצב נהיה יותר גרוע
כמו שעלמה גילתה שהיא צריכה לשיר עם בן....
בדקתי באפליקציית יס גו , אין שם בכלל בקטוגריה של סדרות נווער את הסדרה....
&nbsp

panda0zombie

New member
הגיוני.. עד שייפתר הסכסוך הזה לא נראה את או בוי בשום מקום
בינתיים נראה כאילו כל הילדים באינסטגרם מתעצבנים ממש על זה, מאיימים לעבור להוט.. עדיף שיס וערוץ הילדים יפתרו את זה כמה שיותר מהר (מה שאני מניחה שהם רוצים לעשות)

d1f2

Well-known member
גם מועצת הכבלים והלווין עלולה להקשות על שידור או בוי ביס
ס מתמודדת עם בעיה לא צפויה מכיוונה של מועצת הכבלים והלוויין. ל"גלובס" נודע כי ביום ראשון שלחה המועצה מכתב לחברה, בעקבות פניית RGE שבו נקבע כי אם יס תשדר את או בוי במסגרת ערוץ שנמצא בבעלותה (כמו יס דרמה) הרי שהסדרה לא תוכר לה כחלק מההשקעה שלה היא מחויבת בהפקות המקור.
&nbsp
מעבר לעניין ההכרה בתוכן כחלק מחובת ההשקעה של החברה בהפקות מקור, המועצה מזכירה במכתב בעיה אפשרית נוספת עם העברת ארבעת פרקי הסדרה הנותרים ליס דרמה. "כדי לשדר הפקות מקומיות לילדים בערוץ מתאים שאינו ערוץ ילדים ונוער נדרש אישור המועצה – ואישור כאמור למיטב ידיעתנו טרם ניתן", נכתב במכתב.
&nbsp
במועצה, שבראשה עומדת היו"ר יפעת בן חי שגב, מתייחסים בקצרה גם למצב האפשרי שבו בית המשפט אכן יאשר בסופו של דבר ליס לשדר את ארבעת הפרקים הנוספים. במכתב המדובר נכתב בהקשר זה כי "השאלה היכן בכל זאת יש מקום לשדר את הסדרה בנסיבות בהן הסתיים החוזה עם ערוץ הילדים - ובהנחה, שלגביה איננו מביעים בשלב זה כל עמדה ולפיה ליס נותרו זכויות שידור - היא שאלה מורכבת שהמועצה טרם נדרשה אליה בעבר וההכרעה בה תיגזר בהמשך בהתחשב במכלול השיקולים הרלבנטיים", נכתב בהקשר זה במכתב.
&nbsp
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001170070

panda0zombie

New member
אז רגע
אם המועצה בתכלס מאשרת להם לשדר את ארבעת הפרקים האחרונים בדרמה אז יהיה בסדר ויוכלו לפתור את הבעיות בזמן ההפסקה. למה המועצה לא מאשרת?
ולמה הם לא יכולים לשדר את הפרקים הקידז בינתיים לא הבנתי?

d1f2

Well-known member
הסבר
המועצה לא יכולה לקבוע ל HOT ו yes מה לעשות כיוון שמדובר בפגיעה בחופש הביטוי (שידורים זה סוג של חופש ביטוי). רק לאחר השידור, כמו במקרה של או-בוי ששודר באחד מערוצי הבית של yes, המועצה "מתריאה" בפני yes שייתכן והיא לא תכיר בכסף שהושקע בפרק כהשקעה בהפקות מקור (אליהן yes מחויבת בכמות מסוימת בכל שנה) כיוון שזה נוגד את הכללים שקבעה המועצה.
&nbsp
זה שהמועצה תאשר ל yes לשדר את הפרקים מבחינת השקעה בהפקות מקור זה לא פותר את הסכסוך העסקי בין yes לערוץ הילדים.
&nbsp
ערוץ yes kidz אולי נקרא yes אבל הוא בכלל לא של yes אלא של המפיק חיים סלוצקי (שמפיק את ערוץ 8 ב HOT ואת HOT בידור ישראלי למשל). yes, שהבעלות על הסדרה מוטלת לגביה בספק, לא יכולה להחליט: "טוב, אני מביאה את מה שאולי לא שלי למישהו אחר לגמרי".

Roei152

Well-known member
מנהל
אז?
או בוי זה לא של יס? אני כבר מבולבל....

d1f2

Well-known member
על זה בדיוק המאבק המשפטי: או-בוי של יס או ערוץ הילדים?

panda0zombie

New member
מה יקרה אם יחליטו שאו בוי שייך לערוץ הילדים?
זה ישודר בהוט? כי יש להם רק את הוט עכשיו נראה לי

d1f2

Well-known member
פרה פרה... לאף אחד אין תשובה ברורה בינתיים אז בטח לא לי

Roei152

Well-known member
מנהל
"חצויה" הייתה הפקה
שלפחות בעונה הראשונה שלה , את השידור המקורי עשו בויאודי יאנג ... והיא היתה רשומה כהפקה בלעדית להוט בלי שותפות לאיזשהו גורם חיצוני מפלטרמת השידור...
העונה השניה כבר היתה בשותפות עם ערוץ הילדים (נגה תקשורת) , אבל עדיין הוט הייתה יותר חזקה.. כנ"ל לגבי העונה השלישית שעשו בשותפות עם ניקלדיאון ... (בעצם ההפקה הראשונה מסוג דרמה יומית עם רעש, שניקלדיאון היתה מעורבת בו , עוד לפני החממה...)
למה לא עושים דבר דומה עם או בוי? שמים בויאודי , ושהרעש טיפה נרגע , יס מכבר אחראים לעונה המלאה הבאה לבד בשותפות עם יס קידז?

panda0zombie

New member
זה יכול להיות אחלה רעיון אבל
זה בעצם אומר לתת את הסדרה ליס וערוץ הילדים בטח לא יסכימו לזה.
&nbsp
רגע אם ערוץ הילדים זוכה באו בוי אז זה אומר שהסדרה תעבור להוט? כי רק שם יש ערוץ הילדים עכשיו

Roei152

Well-known member
מנהל
בחיים זה לא יקרה ....
זה כמו שבין הוט לניקלדאון פורץ סכסוך , ושכונה ונעלמים עוברות ליס ...
מה קורה פה?
&nbsp

panda0zombie

New member
אבל אם ערוץ הילדים זוכה פה
מה שאני מניחה ומקווה שלא יקרה הסדרה בעצם תהיה שייכת לה.. ואז איפה עוד יש להם לשדר את זה חוץ מבהוט?

למעלה