O-boy-חמישי לוהט 4

Roei152

Well-known member
מנהל
O-boy-חמישי לוהט 4 אז הגיע היום!!!! הפרק האחרון בערוץ הילדים ....
מה יהיו המילים האחרונות שתאמר אליאנה תדהר בדרמה בערוץ שהפך אותה למלכת הילדים?

זה רעיון נחמד
חברי פורום יקרים, מה המילים האחרונות שאליאנה תאמר?
&nbsp
"יונתן יותר שווה מג'וני"?
&nbsp
"אני רוצה להיות המיועדת"?
&nbsp
"בואו לראות אותי בפסטיגל"?

panda0zombie

New member
אם כבר אז ג'וני יותר שווה מיונתן
יצא לה מזה חבר

הקרב האחרון בין אלוטל לכוחות הרשע
הוא קרא לך פקאצה, יאללה, כנסי בו! כנסי בו, דינה! אה... עלמה. הכי חשוב, שנה ו-11 חודשים. חמודה ג'וי.

משהו בנאום של גפן נשמע לי מאוד מוכר... אני אומר שהוא שקרן פתולוגי כמו דורי. אוי, מסכנה ג'וי. תמיד רע לה, והחברות שלה מנסות לעזור ואז בא הקפטן ולוקח אותן בחיוך המקסים שלו.

תגידו את האמת- כמה נראה לכם שהבינו מה זה מסנג'ר? בלבול... אז ככה קוראים לזה היום?

ג'וי רוצה להרביץ. לגיטימי. אסי מתערב כי אין שיחת בנות בלעדיו. כן, היא הרביצה לו. לא ציפיתי למשהו אחר. אתה מבין, תום, זה מה שקורה כשמנסים ללכת על שתי בנות ופוסחים על שני הסעיפים, בלי להיפרד מאחת (שווה ככל שתהיה) לטובת אחרת (שווה מאוד גם היא). עידו מנעלמים לא סיפר לך?

"חתי...כת עלוב." "גן... עדן". קורע.

אח, גפן... קצת לשים לב יותר.

התגובה של הבנים לנשיקה הייתה כמו דריה וניר... "ניר מ-או-ה-בת! ניר מ-או-ה-בת!". פקאצה זה לפני שנתיים... זה מסביר...

אכן, אסי. מה שאלוטל מרגישה ותעשה הרבה יותר חשוב.

אני נקרע מהירידות של גפן על עלמה! "הזוי אפילו לא מתחיל לתאר את זה". אין לך מושג כמה אתה צודק, תום.

די עם LET IT GO, זאת הסדרה השלישית ששרים את זה!

מרציאנו הצלם לא לענות. עושים פברוק לתמונות... לבן יש אינסטגרם. אתם יודעים, עדן מזכירה לי את אחות של נינט בשיר שלנו. אושר. שלחו אותה לפנימיית מחוננים...

גפן הייתה אמורה לחשוד, אבל מה אכפת לה. העיקר שתום רואה את התמונה. אני חושב שבפרק הזה צריך להתחיל לקרוא לה "אלוגפן".

ועלמה מתעמתת עם תום דרך בן. ויוצאת מה זה עמה. עלמה הייתה צריכה להגיד: "אוי, איזה סתומה העלמה הזאת, היא אמרה לי שהיא שמעה אותך מדבר עם גפן וקורא לה פקאצה, היא לא הבינה...". ואז זה היה יוצא יותר טוב.

לא, הוא לא יספר. כולנו יודעים את זה.

יערה מנסה לזייף בכל כוחה והחבורה צוחקת.

אלונלי (זאת אלוטל ביקום מקביל) מזייפת גם היא.

בן יהי זכרונו לברכה.

משפטה האחרון של אליאנה: "ג'וני, זה ממש לא מה שאתם חושבים". טוב, לפחות עם ליבי.

פסוקה של אלוטל, מהקרב האחרון:

"ותצא אלוטל עם גפן המלאכית וצבא או בוי לכבוש את מקדשם. ותרא את כוחות הרשע של צבא YES שורפים מקדשה. ותצעק הסכמנו הסודי איתי! ויקרעו YES ההסכם. ויאחזוה YES וינקרו את עיניה ויורידו אותה אל מקדש זר, ויאסרוה בנחושתיים ותהי אסורה בערוץ YES KIDZ. ותצבור אלוטל זעמה. וסרני YES נאספו לזבח זבח גדול לביטול הסכם הסוד ולשמחה ויאמרו נתן מנכ"לנו בידנו את אלוטל יריבתנו. ויראו אותה YES ויהללו את מנכ"ליהם כי אמרו נתן מנכ"לנו בידנו את יריבתנו ואת בונת ארצנו ואשר הרבתה את רייטינגנו. ויהי כי טוב לבם ויאמרו קראו לאלוטל ותשחק לנו ויקראו לאלוטל מבית האסירים ותצחק לפניהם ויעמידו אותה בין העמודים. ותאמר אלוטל אל מייקל המחזיק בידה הניחה אותי והימשני את העמדים אשר הבית נכון עליהם ואשען עליהם. והבית מלא האנשים והנשים ושמה כל סרני YES ועל הגג כשלשת אלפים איש ואשה הרואים בשחוק אלוטל. ותקרא אלוטל ותאמר ערוץ ילדים, זכרני נא, אך הפעם הזה ואנקמה על הסכם הסוד. ותלפת אלוטל את שני עמודי התוך אשר הבית נכון עליהם ותסמך עליהם אחד בימינה ואחד בשמאלה. ותאמר אלוטל תמות נפשי עם YES! ויטה בכח ויפל הבית על הסרנים ועל כל YES אשר בו ותהיי העמלה אשר הרוויחה במותה רבה מאשר הרוויחה בחייה. וירדו או בוי וכל בית ערוץ הילדים וישאו אתה ויעלו ויקברו אותה בין לילי גולד ובין שרון דגן ובין עפרה בון בקבר מנוח, והיא הנהיגה את הערוץ עשרים פרקים."

לא לדאוג, בפרק הבא אלוטל עולה השמיימה וחוזרת.

panda0zombie

New member
הפסוקה הכי מושקעת שלך עד היום

בן לא יספר... אין סיכוי
אני חושבת שמוקדם מידי לקרוא לה אלוגפן. אבל מבחינתי גפן המלאכית יושב עליה מדהים

&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
למה בפסוקה שלך יס מוצגים כרעים?
או בוי היא שלהם ... יותר משל ערוץ הילדים....

שיר m

Well-known member
איזה פרק!
כל הפרק אני-

&nbsp
סוף הפרק-
ואז

&nbsp
פספוסים!

panda0zombie

New member
אתם יודעים מה אני אוהבת בסדרה הזאת?
שלא מורחים דברים יותר מידי.. כמו הסיפור של יונה וזהר גם את כל האי הבנה של תום ועלמה יכלו לגרור ליותר מפרק אבל לא עשו את זה. תודה רבה

ועכשיו לפרק..
עלמה מן הסתם בשוק. כן זהר כל הגברים אותו הדבר.. ואז ג'וני החבר המדהים שמביא משקאות בצורה רנדומלית
ג'וי רוצה להרביץ למישהו בהחלט נשמע לגיטימי. למה שאסי לא יתפרץ לשיחת בנות?
שכחו את עדן.. לא יפה. הרי היא גאון גם כשהיא לא מתכוונת
הרימו ממש סט בבית בן טוב. משקיעים. עלמה שומעת תום ונכנסת לתפקיד. יופי של יכולות פוטושופ.
כן עלמה יצאת די מטומטמת. טוב ברור לנו שהיא לא תספר

גפן המלאכית שלנו לא תיכננה שעלמה תשמע את הסרטון.
"בלבול"? באמת תום?
אחלה של שיחת בנים.. אל תשכחו את האלוטל! היא הכי קריטית
תום תגיד אתה מטומטם או שאתה סתם משחק אותה? ברגע שהוא אמר מה יש לגפן להתערב בזה ולהכין את בן לדייט עם עלמה שהיא מודאגת לגביה הוא היה צריך להבין
מה הקטע עם let it go?? הסרט יצא לפני ארבע שנים בערך הגיע הזמן לשחרר את השיר הזה
טוב כשהמלאך רוצה אז היא משקיעה. אחלה של דייט ארגנה גפן. תמיד מצחיק לראות אותה יורדת על עלמה בנוכחות בן
"מרציאנו לא לענות". איזה כיף לראות את גפני שמחה. לא שזה ישאר לאורך זמן

פספוסים! דרך טובה לסיים את דרכה של הסדרה בערוץ הילדים

Roei152

Well-known member
מנהל
אתם יודעים מה עלה לי עכשעו?
שעלמה לא מתכוונת לספר לתום את האמת ,אלא רק ש"היא " בנהלך הדייט עם בן , דיברה איתו , וגילתה לו שהיא יוצאת איתו רק בשביל נקמה בתום ... זה כמו בשיר שלהם.. שוב אי הבנה ... תום ראה רק את עלמה בתור הבחורה שלו , והיא חשבה ישר "הוא עלה עלי במקום לעשות אחד ועוד אחד במה שתום אומר לבן. .. היא ישר חושבת "הוא עולה עלי.."

שיר m

Well-known member
לא נראה לי...
ממש קשה לה לשקר לו והיא באמת מתכוונת לספר את האמת.
אבל כנראה שמשהו יפריע באמצע. מישהו ייכנס או יצלצל איזה טלפון...

Roei152

Well-known member
מנהל
בכל זאת עוד כמה גילויים בקשר להמשך של עלמה ...
בקטע אחד בפרומאים , ראו את הבנים מחזיקים את עלמה כולם במים ... , מה שלא הסתדר לי עם ההימפורביה ..
בכל זאת , לפי מה שעלמה אמרה לשוטר , "אני רוצה או עורך דין , או את תום "
סימן שתום בשלב הזה כבר היה שותף לסוד , והם בזוגיות כבר...
&nbsp

למעלה