O-boy-חמישי לוהט 2

Roei152

Well-known member
מנהל
O-boy-חמישי לוהט 2 צפייה מהנה בחסות קקון טי ו י
תזכרו הצצופה הראשון מוסיף שם פרק..

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 10-מבצע אלזה

צפייה מהנה !!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
יצירתת מתח ראשונה לאו בוי...
עד השיא .. בו אנחנו לא יודעים איך זה יגמר? האם עדן וזוהר יעל על מייקל? האם עלמה תעוף מהלהקה?
שאר הפרק היה חמוד .. באמת או אלזה ציפתי שיתפתח משהו סביב הציור , אבל כנראה שעלמה לא חושבת כלום ... לעומת זזאת ג'וני עשה יפתח והצהיר על אהבתו בצורה מוגזמת... כרגיל ... בשביל מירי ,חבל שזאת לא אלה...
שזוהר ואברי דיברו היה שלב בטט היא ממש הזכירה לי את דני, שהיא אמרה משהו על הגבר שהיא מחפשת..
&nbsp

לשחרר... לעזוב... אופס, נפלת לבריכה?
אני מרגיש שמילות התואר לאלוטל לא מספקות. היא אלה. פשוט אלה. איזה צחוק מרושע היא דפקה שם, קצת נדוש, לא?
&nbsp
על אלוטל אני סומך. זה רק על מייקל שלא ממש.
&nbsp
כן. אמרתי שלא ממש.
&nbsp
קקון. איזה חרא שם.
&nbsp
נחמדה החברות בין מייקל ואברי. קצת מפתיע. כן, תותית. כי אסור לשתות בערוץ הילדים, מר גפן ברקאי!
&nbsp
משה, עומר, בתכל'ס לא אכפת לי מה אתם חושבים על עלמה. יא מעלימי מס שוביניסטים שכמוכם.
&nbsp
היי, מייקל, אתה זוכר שהשפלת את אברי באודישן, כן?
&nbsp
פתאום יצא לעלמה כל הדינה נבון. שלוש שנים שהקפטן ממרר לה את החיים! ועכשיו הוא, שמתקטנן על חצאי שירים, לא מבין מה זה תדר של לחן!
&nbsp
טוב, אני בטוח שלעלמה לא אכפת מזה. חוץ מזה שלי בירן מסלסל.
&nbsp
נקווה שאברי שמע את מייקל.
&nbsp
רד מעל מסך הטלוויזיה שלי. אני מקדיש את השיר לליטמן.
&nbsp
תום מחמיא לבן. הרייטינג! הרייטינג! איפה אלוטל שתציל את העניין?!
&nbsp
למייקל לא אכפת מהמילים של אלוטל. רק מעצמו.
&nbsp
דניאל גד יורד על עצמו ועל ערוץ גאליס. יופי.
&nbsp
מה קורה אם בוחרים אלזה? ראיתם כמה ירידות על גאליס? מעיין הנשמות, יהלום גאליסיה... הכל ביחד. מה הקשר סליחה?
&nbsp
למייקל יש לב!
&nbsp
סליחה, לכבות את זה, לא לצפות בספרייה!... אה, אני לא בעבודה. די עם הזוריק! מישהו שיראה מי היא באמת? אה, אברי, אתה קצת מכוון אותה ל...
&nbsp
דינה עצבנית על התקריות של יפתח עם ללי, נראה לי.
&nbsp
מעניין מתי אברי ישתחרר מזהר.
&nbsp
ו... אולי עכשיו הוא ישחרר. קצת יותר בשקט, זהר, זאת ספרייה!
&nbsp
עדן חתיכת יסודית.
&nbsp
אלוטל נכנסה לבית! זאת התגלות! חברי להקה נאמנים. אגב, מה קורה אם בוחרים אלזה?!
&nbsp
בן אדם חשדן אבל חכם.
&nbsp
נכון, אלוטל הדבר הכי מושלם בעולם.
&nbsp
עובד מהר הסם הרדמה.
&nbsp
האמת שזה לא לשבור את הקרח, זה טיטאניק.
&nbsp
פסוקה של אלוטל:
&nbsp
"ובשעת בין ערביים ותטה אלוטל את ידה, והנה הכלבה טובעת במים. ותטיל תרדמה על בן, ולא יקום. ויבוא מייקל המוקצה בכאילו אל מקדש אלוטל."

panda0zombie

New member
גם החדר הסודי של מייקל ואלוטל די נדוש

נקרא לזה המפקדה של המוח והסיידקיק המטומטם? חסר רק גלגל אוגרים

שיר m

Well-known member
מי שבוחר אלזה
בטח צריך לרקוד איתה/לנשק אותה/לחקות אותה

panda0zombie

New member
מייקל.. תקשיב להוראות
כשאלוטל אומרת לך להיות דכאוני ועצוב אז תהיה דכאוני ועצוב! ועכשיו עוררת את חשדם של אברי זהר ועדן כל הכבוד. האשמה עלייך
טוב לפחות יש לו מספיק כסף כדי לקנות לכל הבר פיצה ותותית דיאט לאברי (כי אסור אלכוהול בערוץ הילדים הרי)
אני אוהבת את החברות של אברי ומייקל. סצנות נחמדות
אז מייקל סולח?
אלוטל בחורה יסודית. המוח וזאתי שמבצעת את הפעולות
מייקל עובר במקרה כמובן..
אלזה טובעת! אולי אחרי זה יחליפו את השם לרוז?

בן בטוח מרגיש בנוח להעמיד פנים שהוא אישה. ג'ינג'י? עדיין הלכו על הקו של גפן אני מניחה
אחלה של היא רק רוצה לצפות (לא לראות.. קומון נולדג')

הכעס של ג'וני ובן ממשיך!
עלמה עושה דינה נבון ואומרת את האמת בפרצוף וג'וני עושה יפתח ובא בהצהרת אהבה
זהר, אל תשכחי לנשום. זה חשוב
בן פשוט צריך להגיד לג'וני שהוא נפרד סופית מזהר, אבל זה לא מקדם עלילה או יוצר ריבים

אברי.. הפעם זה באשמת הטיימינג גרוע

כל כך. הרבה. בדיחות. גאליס. ערוץ פילאטיס

אמת או אלזה! אם ג'וני תמיד מחזיק את אלזה ומשחרר אותה זה אומר שהוא תמיד יהיה זה שיישאל..

Roei152

Well-known member
מנהל
נראה לי בעיקר הג'ינג'ית
הזכירה לי את בילבי ....
שראיתי שהיא ג'ינגי'ית ישר חשהתי עליה.. גם סגנון הלבוש היה בילבי...

Roei152

Well-known member
מנהל
לא מבין דבר אחד
למה לעזאל עלמה לא מוכנה בשום אופן לשיר את "היא רק רוצה.."
מה יש לה נגד השיר הזה הם המנעד של השיר יחשוף אאת קולה? \
&nbsp

rubmwue1234

New member
יש לי הוכחה מספיק טובה
בשביל להראות שזה פשוט באמת שנוא עליה.
כשזוהר כבר גילתה על בן אז ישר עלמה התחילה להראות כמה היא שונאת את השיר הזה והגיבה כמו שהגיבה בשאר המצבים כשהשיר מדי פעם הופיע....ככה שזה לא מעבר לשיר שנוא...

rubmwue1234

New member
פרק מדהים.
אתם לא מבינים איזה תסכול, כתבתי ביקורת מ ל א ה לפרק, והייתה הפסקת חשמל לקראת סוף הכתיבה שלי, אז אני אכתוב ממש במקוצר, אני רוצה עוד להספיק להעלות את הרגע שלכם והמיני פינות שלה...
&nbsp
ממש אוהב עד עכשיו את עלילת הריאלטי. ממש כיף לראות איך זה מתנהל ואת ההתפתחות בווילה...
&nbsp
&nbsp
מירי רצית דמות מטורללת? עד עכשיו, בפרק הזה אלוטל שלנו הייתה הכי מטורללת עד היום. מת על נלי.
&nbsp
שונא את מייקל.
&nbsp
מעניין איך הבנות יפעלו.
&nbsp
מעניין גם ההתפתחות שתהיה בין זוהר לג'וני...
&nbsp
הסצנה בסלון משפחת אפלבויים הייתה קורעת..
&nbsp
ממש ממש אהבתי את הפרק המצויין הזה. התפתח ועלה מדרגה ועוד מדרגה עד הסוף שהגיע לשיא. אוהב מאוד פרקים בסגנון כזה.
אני גם אוהב שהמתח כאן הוא לא מציאותי מידי כמו בכוכב הצפון, ולא מד''ב מדי כמו נגיד בשכונה. הוא בין לבין. יש לו מאפיינים של מתח ריאלסטי וגם של מתח דמיוני, השילוב בין השניים מוצלח מאוד. זה כמובן יכול לקרות במציאות, אבל הבסיס של זה, של הלהקה וכל מה שאנחנו עד עכשיו ראינו יוצר את המתח השונה משני סוגי המתח האחרים שציינתי....
בקיצור, אוהב את זה.
&nbsp
ממש מצפה לפרק הבא. השאירו במתח רציני. מזל שצריך לחכות רק שלושה ימים....

rubmwue1234

New member
אגב
רק לי הסצנה של ג'וני צועק למצלמות את אהבתו לזוהר הזכיר את יפתח בעונה הראשונה של החממה צועק ברחבי החממה עם המגפון את אהבתו לללי....?

Roei152

Well-known member
מנהל
מירי לא רוצה טלנובלה ...
זה מה שהיא לא רוצה , ואני לא מבין אותה , הרי הסדרה הזאת היא אומנם לא גאליס , אבל גם היא מתמקדת הרבה ברומנטיקה , משולשים סוערים
מירי כנראה התלהבה מדי כי חשבה שזה יהיה "תנוחי" בעוד זה היה ברור שזה "השיר שלנו-הדור הבא "

rubmwue1234

New member
השיר שלנו הדור הבא
היה כבר בשנת 2009 כששודר השיר שלנו...
&nbsp
זה משהו שונה. אותו הבסיס, כמובן , אבל עדיין שונה איכשהו.
אולי כי זו סדרה שאיכשהו מוגדרת לילדים ונוער.
אני לא אומר שזו לא סדרה מצויינת,
גם השיר שלנו וגם אובוי סדרות מצויינות.
אם מדברים על טלנובלה וכו', באובוי זה פחות טלנובלה דווקא..עם כמה שיש שם הרבה רומנטיקה באוויר..

Roei152

Well-known member
מנהל
לעומת תנוחי , או בוי זו טלנובלה ...
וזהמה שטיפלה מאכזב...
טאומנם הסיפור ממתמקד בעלמה ובכסף שהיא צריכה להשיג .. אבל עדיין ...

רגע, אז זה קצת מאכזב גם אותך?
או שאתה מתכוון אליי?

שוב, אני פחות מעדיפה טלנובלה, אבל דווקא כן היה לי די ברור שזה יהיה יותר בסגנון של השיר שלנו. אני עדיין מקווה שאורי יכניס מהלכים דומים בהמשך, אבל בכל מקרה אני כל הזמן מקשרת לתנוחי, בין אם זה מבחינת הפרצופים שמופיעים גם כאן - גילת, שהיא לנצח עידית, וניקי, שהוא כל כך חנה במהותו (וגם נלי עצמה, אחרי ההופעה הקצרה והמדליקה שהיא נתנה שם), ובין אם זה השירים שהוא אוהב לשלב, הקאברים כמובן, וכל מיני קטעים קטנים ואחרים שלו.

אגב, עוד לא ראיתי את הפרק האחרון. צריכה להשלים.

למעלה