O-boy- המשך שבוע 1

Roei152

Well-known member
מנהל
O-boy- המשך שבוע 1 יוסי או רמבו - אם אתם צופים לפני בבקששה כמו בחממה ובתאג"ד להוסיף שם פרק....

rubmwue1234

New member
פרק 2 - what a man

תהנו!

rubmwue1234

New member
פרק מצויין כמו קודמו
בקרוב אתחיל לפרט יותר כמו שעשיתי בחממה ובנעלמים וכו...
רק אומר שאני בינתיים אוהב מאוד את העלילה ואיך שהדברים הולכים,
נחמד היה להכיר עוד דמות(מת על גילת אנקורי)
ג'וי..מדהימה..
אוהב בינתיים הכל.

panda0zombie

New member
מדהים

הסדרה הזאת נעשית טובה יותר מרגע לרגע
&nbsp
מזל טוב ג'וני! אז הוא ותום חברים מהילדות? קטע די יפה
גילת אנקורי! מה היא עושה פה לא היה מושג. מתה עליה. אבל למה כל האמהות בסדרות האלה כל כך גרועות?
שרה מדהים כמובן
אז לא קרה כלום בפגישה הראשונה של ג'וני וזוהר? נחכה
&nbsp
הפילאטיס קרע אותי
אז יש מחליף אחר לגאליס במקום פלאשבק. זה היה קורע הקטעים האלה
&nbsp
גפן רוצה לעשות בר רפאלי ולא להתגייס? לא יפה
שנה ו11 חודשים זה מכובד. יש לי תחושה שמשהו רע יקרה בחגיגות השנתיים
"להעריץ כל מיני להקות דביליות" כל הכבוד על המודעות של תום
אהבתי שיש התייחסות לצבא. זה שהוא רוצה להיות טייס וכולם אצלו טייסים גם די מגניב
&nbsp
מסכן אברי.. די אומלל סך הכל.
הופעה ראשונה של אלירז שדה! התגעגעתי לראות אותו על המסך
נשף סיום בנושא מחזות זמר.. הדבר הראשון שחשבתי עליו זה גריז והגרסא שהם שרו לhopelessly devoted to you הייתה מדהימה. אחד מהשירים האהובים עליי בפסקול
&nbsp
יותר מאלוטל בבקשה

&nbsp
אוקי ג'וי היא בן משכנע.
"אהבל מיס" עוד בדיחת מודעות עצמית
תמיד כיף לראות את ההכנות שאנשים עושים לקראת משהו מסויים. ג'וי כל כך חמודה
שיר נחמד בחרה.
משעשע עד כמה כולם שונאים אותו, האמא חושבת שהוא מכוער ואברי לא מאמין שנתנו לו לשיר כל כך הרבה
מייקל ברור שהוא שר כמו נקבה. אתה עוד תבין בהמשך
&nbsp
לשפוט לפי שני הפרקים הראשונים אני ממש אהבתי. השירים לא מרגישים רנדומליים ובאים בצורה נכונה, קאברים יפים, ממש מצחיק גם לעיתים וקאסט די מרשים

Roei152

Well-known member
מנהל
פילאטיס זה לא גאליס
זה אוואטר , הסדרה של ניקלדיאון... אבל בכל זאת מה קורה בחממה שם??
&nbsp
אםם זאת מקבילת גאליס בעולם של או בוי מה קורה בחממה?

Roei152

Well-known member
מנהל
מירי מה קורה ?
את כל הזמן מתלהבת מתלהבת ... ולא מגיבה ? \
סה"כ סדרה טובה , אבל , עדיין לא ידוע לי כלום עליה , אז קשה לי לשפוט..
מה שכן היה קטע שהזכיר לי את שעונה. שעדן לימדה את עלמה להתנהג ע ככמו בן , הזכיר לי מאוד את ההתעלפות שרחלי ניסצב לדמות ךלבנדה ...

אהלן.
מקווה להשלים עוד היום את הפרק השני ולהגיב מחר.

אני מוכנה להישבע שבאחד הסרטונים המקדימים שהם העלו מהסט, לי הציג את עצמו כג'וני סער. אין מצב שלא שמעתי טוב. ואני עוד כותבת לפני את ההר לב.
אורי הזה מסתלבט עליי. שובב שכזה. רק בל נשכח ש"בר-לב" כבר היה אצלו. גבילייליי האהובה. כנראה שהוא מתגעגע כמוני לסדרה... אבל ללא ספק, הרמז במקרה הזה הוא חד וברור. אחלה של קריצה. יש לנו פה מעריץ סודי של החממה.

Roei152

Well-known member
מנהל
טענת גם שגפן היא חברה של מייקל
זרמתי כי עוד לא ראיתי כלום , אבל עכשיו אני רואה שאורי כן הלך על התקווה שלי , והחליט להוציא אותה יולי סער בזוגיות עם תום בעוד עלמה היא רונה ....
אבל כנראה "הסער" הוא לא סתם , ואני לרא אתפלא אם הוא יתקשר איכשהו לדמות של שירני....
&nbsp

תשמע...
מה זה טענתי? משום מה אתה מתמקד כל הזמן במה שכתבתי לגביהם. הסתמכתי אך ורק על מה שאתר "בא-לי" כתבו בזמנו, עוד לפני שהתחילו הצילומים בכלל. אז כנראה שהם טעו לגבי זה, אבל בכל שאר הספויילרים הם דווקא צדקו.
בכל אופן, המידע המאוד מקדים הזה היה רק דרכם, ובהמשך הגיע אורי עם שלל החשיפות והסרטונים שהוא העלה. זה הכל. האמת שמעבר לעובדה שזה מה שהם כתבו, לגבי זה שהם יהיו זוג התחלתי, ראיתי גם את הכמה תמונות רק שלהם (של גפן ויערה), אז הנחתי גם בעקבות זה.

אז כן, די ברור שזה יילך לכיוון של עלמה ותום. זה מעניין מה שאתה משער לגבי ה"סער". מה אתה חושב, שאולי יהיה לנו כאן מקרה איימי, ושירן תגיח על תקן חברתו הנוכחית של ג'וני? האמת שעברה לי בראש סוג של מחשבה כזאת, אחרי שהבנתי מאורי שהיא תפציע רק בהמשך, לטענתו בתפקיד מפתיע משהו, אם כי אני לא בטוחה אם הייתי מעדיפה את הכיוון הזה גם כאן, למרות הצד השני שנמצא במשוואה.

אה, או שאולי יתברר שהיא אחותו החורגת או משהו, וה"סער" יהיה שם המשפחה מצד אבא שלה או משהו? טוב, אל תתייחס לקשקושים שלי...
סתם לא ברור לי מה פשר ה"סער" שהוא הציג באותו סרטון. תראה, אני יודעת שהשם של אברי היה אמור להיות אביב ואורי שינה אותו, אז אולי גם במקרה הזה? למרות שאני מניחה שהסרטון הועלה כבר במהלך הצילומים, ואין מצב לטעות כזאת. בקיצור, מוזר ותמוה מאוד. לא שיש לי התנגדות שזה יהיה בר לב, כמובן.

תראה איזו חפירה יצאה לי, בסך הכל על הנקודה הזאת.

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל חפירה כמו שאני אוהב

כן גם אני חושב על הכיוון ששירן היא "איימי" ... מה הצד השני שאת מדברת עלךיו ?
ראיתי בספרומאים קטע שזוהר וג'וני שוכבים על הדשא, ובטח מדברים על מוזיקה , לא שמעו מה שמאוד הזכיר את ללייפתח ...
אז מה? לדעתך אורי מכניס את הטייפקאט בכוונה?
ג'וי מקבלת עדיין את הבחורה הקשחה , מקבלת סיפור שונה מדינה , אבל מתאים לדינה סה"כ .. דניאל מקבל את הטייפאקט של הבחור העשיר , מלח הארץ שיוצא עם דוגמנית , ובהמשך מבין יותר שמנתאים לו להיות נסיך של סינדרלה , ולצאת עם הבחורה הענייה..
לי מקבל את הבחור המתוק , שהוא בסה"כ נראה לעין שהכל בסדר איתו והוא יכול להתחיל עם הגיבורה הראשית בסטייל של הסדרות הקודמות שלהם (אני אומר שהם לא גיבורים ראשיים בסדרה הזאת , כי ג'ו היא הגיבורה..) אבל כננראה שיש לו חברה , ברור שזוהר לא תגיב כמו ללי אם אכן שירן הירא מקרה איימי (את רואה שאפילו אני מעריך את מערכת היחסים המיוחדת של רשף והר לב )

טוב, נראה מה קורה
כי משום מה יש לי את פרק שלוש!
&nbsp
אלוהים, ג'וי, אני לא מרגיש טוב עם זה... נהדר, אתם הולכים לפי החושים של ענת וקסמן.
&nbsp
חבר'ה, הצללית של חבר הלהקה הרביעית היא של מייקל... לא רציני. ויש להם עטיפת תקליט כמו הביטלס.
&nbsp
לאון ופאולה? מה זה, כל שועי עולם באו לסדרה...
&nbsp
יורדים על המבצעים של הוט? מה את אומרת, ענת, לא בסדר.
&nbsp
ללי בירן יש יום הולדת עוד 11 ימים. כן, זיקוק.
&nbsp
אהבל מיס? ביס אין אהבלים, ענת וקסמן! עדן, את סתומה? אם הטלוויזיה חוזרת...
&nbsp
אלוהים יש רק אחת בווילה. קוראים לה טל קוטלר. "אלוטל". אוקיי. "פילאטיס"?! מה, גם שם הוא משחק הומו? תשמע, רועי, זה אמנם קצת אווטאר אבל הנבחר שמשחרר עיר זה גאליס. ירידה על חברים מזכיין אחר? בוגדים. מה דניאל גד יורד על זה?! "מפתח הזמן"- מפתח ענח' ולוחות הגורל. "טבעת החושן"- טבעת גאליסיה וכנראה החושן משוברי גלים.
&nbsp
"מי זה הנבחר?" "...ביבי???". נכון, ג'וי. חבל, ג'וי. אולי דינה בחרה בו, ג'וי. חשבת על זה?
&nbsp
ג'וי גירבצה כרגע?
&nbsp
זאת באמת תמונה של דניאל וליבי? אולי עשו פוטושופ, אבל אלו באמת הם בילדותם?
&nbsp
אם הוא עקום הוא ג'סטין ביבר.
&nbsp
הארי פוטר. גילת אנקורי! רגע, היא קראה לבן שלה על שמה? חמודה היערה הזאת.
&nbsp
מה קרה לגיא סלניק המסכן?
&nbsp
חיל האוויר... יפה, תום, יפה. כמו שדורי רוצה לפי הספרים, אולי תשרתו ביחד.
&nbsp
אלירז מנוגד לנלי. וגם לא מעניין כמוה.
&nbsp
"שנה ו-11 חודשים"? תגידי שנתיים. וואו, תום מעוצבן על השתמטות. יפה, מה קרה ערוץ הילדים מחנך לערכים פתאום?
&nbsp
איך ידעתי שהן ישירו את זה! אבל בנות, כפי שאמרה שרון סילבר זצ"ל, זה "דיבוטד", לא "דיבודד". אורי גרוס תמיד חוזר על עצמו... נו. אגב, השיר מוקדש באהבה ליונתן ולמתי.
&nbsp
מלצרית? יפה, ממש כמו ויקי ואיתן. גילת אנקורי איז באק, ביץ'! אבל שכחה את יום ההולדת! או בוי!
&nbsp
פאק, זה שיר למלכות. אדית פיאף. נחמד המוזיקה. אבל שמתם לב שהיא דווקא כן דואגת לבן שלה? הדבר הראשון שהיא עשתה אחרי השיר זה לשים לב שהוא לא שם.
&nbsp
קולטים שעדן היא בעצם הדמות הראשית?
&nbsp
אומרים לה להשלים מניין... מה עם לירוק עליה?
&nbsp
"אל ג'זירה בוי".
&nbsp
אסי, עזוב, זה לא הטיפוס שלך. רגע, זה ג'וי שרה על אמת?
&nbsp
שאסי יגיד לו שהוא שר כמו נקבה? אתה בטוח, מייקל?
&nbsp
כן, הבנות ימותו. לגמרי.
&nbsp
סה"כ מצחיק לגמרי.
&nbsp
את פרק שלוש (שאיך לעזאזל השגתי?!) אראה מחר, איתכם. למרות שאולי עד אז יבוא פרק ארבע!

Roei152

Well-known member
מנהל
גם אני השגתי את פרק 3
יואו איזה פרק .....
יכולים לנחש מה קורה בו??

panda0zombie

New member
נראה לי זאת הייתה ג'וי שרה באמת
סביר להניח עם טיפה תיקונים כי אין כזה דבר לייב באמת בתוכניות האלה

גילת אנקורי היא מלכה בעצמה

שיר m

Well-known member
קורע
סדרה קורעת. ג'וי ואליאנה חמודות בטירוף:)

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 3-עדן , מה עשינו?

צפייה מהנה !!!!
&nbsp

rubmwue1234

New member
''..עשינו בלגן...''
טוב, ישר מתחילות הבעיות..ואני אוהב את זה.
אהבתי משום מה לראות את הקשר החבוי הזה בין ג'וי לליבי שבא מידי פעם לידי ביטוי במהלך הפרק...עם החיוכים מידי פעם והקריצות...מעניין איך היה להם לשחק ביחד בסדרה הזו אחרי ששיחקו במשך כ''כ הרבה זמן בחממה....
כל שחקן פשוט מצויין. ממש ככה. לעומת פלאשבק...
העלילה מאוד זורמת,
השירים....אין מילים, שירבו סדרות כאלו, ויוצרים כאלו...
אמא של ''יון'' חתיכת ביצ'.
אליאנה שרה מדהים.
והסוף....אלוהים עלמה עד כמה את טיפשה.....
באמת שמבחינה הגיונית רעיון יותר טוב היה לדבר עם אמא שלה כעלמה ולא כבן...
טוב, המשטרה הוזמנה, עלמה מעולפת על הרצפה, יהיה מעניין.

panda0zombie

New member
הקאסט באמת מדהים
כל ביקורת על הסדרה צדקה כשאמרה קאסט מרשים. הם משחקים אמין ואפילו הספקתי להתחיל להתנתק מהדמויות הגדולות הקודמות שלהם. בפלאשבק.. רוב השחקנים הם חדשים בתחום ואצל חלקם זה אפילו התפקיד הראשון אז אין פלא
&nbsp
השירים בהחלט אחד הדברים היותר טובים בסדרה הזאת! כבר יש לי בראש כמה שירים שאני מקווה לשמוע

panda0zombie

New member
הולך ומשתפר
אז הבנים מן הסתם אוהבים את בן, אחלה גבר.
מצחיק לראות את התגובות של האלה שמכירים את עלמה ולא יודעים שהיא בן.
בן בן בוי? בבקשה לא
עלמה ועדן ממש השקיעו בסיפור כיסוי יפה. רופאים ללא גבולות, קונגו (מה הקטע של קונגו? גם בפלאשבק), הידרופוב..
עדן לא יפה להירדם בשמירה
טל קוטלר המלכה כמו תמיד לא משחקת משחקים. אני מחכה לשיחת סקייפ המיוחלת
מהו השיר שהם שרו ביחד? לא מוכר לי
עלמה לא ללכת לעשות דברים בלי להתייעץ עם עדן אחרת תקבלי מחבת לראש

מייקל ואברי אני מבינה את העצבים אבל תרגעו
רגע עם ג'וני מתוייג כהרע, תום כהטוב ואסי כהמצחיק אז מייקל מתוייג כהיפה לא?

גפן חמודה.. אוקי סליחה אבל אני לא יכולה לקחת את יערה כבת 17 שאני יודעת שהיא בת 26 בערך. אבל עדיין יערה מדהימה ונראית צעירה
עד עכשיו אני לא תופסת את גפן כביצ'ית.

כל פרק עובר יש לי תחושה שנגלה פתאום שאסי מאוהב במייקל או משהו

והתחלנו בעלילת עלמה/בן ותום. כבר מתחיל הברומנס ובקרוב הרומנס. לא צחקו כשאמרו שתום הוא הרגיש של הלהקה, ממש נשמה ורומנטיקן

יונה הזאת. לפחות טרחה להצטער
זהר ברגע מדהים של מלכה. אל תקראו לאליאנה תדהר משעממת! באמת שקאבר מדהים.. ממש כל הכבוד לאליאנה
התחלנו פה גם את עלילת ג'וני וזהר.

אני ממש אוהבת את הקאברים שעושים. הם נשמעים כל כך טוב ולא נראים רנדומליים בכלל

למעלה