O-boy -ההיסטוריה -שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
O-boy -ההיסטוריה -שבוע 3 עוד 3 שבועות לפרקים החדשים!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 9-היא רק רוצה לרקוד

שרשור הפרק המקורי
עוד 13 פרקים !!!!!!

היא תשמיע לה את השיר בלופ, ועלמה תתמוטט!
(נבואה של יוסי בלי להתכוון. יוסי הכדברא, הגרסה המוקדמת)

לא לקרוא לה זוריק! (כן, רק לזוהר להט!)

"וואו וואו וואו..."

לעלמה אסור להגיד שהיא שחתה, אז דווקא טאי צ'י. נהדר. ואחלה ריאליטי, שי-חי עשה מזה קריירה. (זה היה לפני שהבנו מי באמת מוכשר במשפחה הזאת, דין!) רגע, בסרט "פילאטיס" הוא צעק ככה כשדני מעולפת? לא?

יכולת לסלוח. ציפיתי לסטירה.

חולה על "שיר לשירה". (עדיין!)

לא יום טוב לחברות ותיקות. (פשוט אור ושמש רבו באותו היום...) אבל חמודה עלמה.

אוי, ג'וני, זה לא מה שאתה חושב! (זה בדיוק זה! מגיע לך על מה שעשית בחממה!) רגע... אמרתי לכם שהיא תשמיע את השיר הזה! (ממליץ לך לנצל את הכוח הזה.)

ג'וני, לא יפה לאיים שתהרוג הומו רק כי הוא הומו. רגע... הוא כן אוהב את זה? טוב, סלולה הדרך לזהר. היי, לא להודיע לאלוטל כלום. אולמרט? תודה אלוטל.

קומון נולדג'! חרון אפה של אלוטל... עוגנים, קקון. עוגנים. היא מבינה בטלוויזיה. אוף עם השיר הזה כבר! די כבר! צחקתי! הייתי ציני, לא התכוונתי שעלמה באמת תתמוטט מהשיר הזה! טוויסט, לא טורטית. היא מבינה בחטיפים. כן, תודה, קקון, היא תגמור את ייטב. (קקון לא בכלא עכשיו, כמו רמי לוי?)

כן, היא בבית האח. לא סומך על ענת וקסמן. (על בעלה לשעבר כן!) ועל שתייה מעטינים. הצלצול הגואל.

למה אברי צריך להסביר מה עשה בטיטאניק? שובר קופות. רב מכר.

אני חולה על פיפי. אה, קקון. זכרתי משהו עם שירותים.

ברטה נשמעת יותר ויותר כמו אלגריה. (עשתה קאמבק בפרסומת להוט!) ולמה ענת וקסמן מרגישה בנוח עם שתייה מהעטין?! אנחנו ערוץ הילדים פה! טחינה גולמית...

חבל, זהר, זה אחלה סרט.

פטור. שמעתם אותה? פטור. את לא הולכת לאלוטל ואומרת לה פטור. ונכון, לשמור למצלמות.

ג'וני, זה עינוי. וזה לא מה שאתה חושב.

"הכי ביץ'". זאת לא בושה, אלוטל, זאת שירת הלל. אגב, ראיתם? משגיחה מבחוץ שהכול עובד ולפעמים באה להופעת אורח. כמו אלוהים.

בן הספיק להצטלם הרבה. רגע! היה כתוב "כולם רוצים לראות!". ייטב הזה מת!

רגע! מה קקון?! הוא לא יכול לדבר ברמקול! טום באום, די. לא מירוץ. אתה רואה פה את חבר שלך אוריאל?

יפה, אלוטל. תכנית יפה. רק נראה לי שהיא תשתבש.

פסוקה של אלוטל: "ותביא אלוטל מצלמות למקדשה, ותחרד כשתראה שייטב טעה בסיסמה, ויאמר רואים ולא צופים. ותאמר הפרת בריתי, על כך אגרשך. חיים ומוות ביד הסוכנת".

לשחרר... לעזוב... אופס, נפלת לבריכה?
אני מרגיש שמילות התואר לאלוטל לא מספקות. היא אלה. פשוט אלה. (אבל לילה היא אלה אמיתית.) איזה צחוק מרושע היא דפקה שם, קצת נדוש, לא?
&nbsp
על אלוטל אני סומך. זה רק על מייקל שלא ממש. (ועל אבא שלו!)
&nbsp
כן. אמרתי שלא ממש.
&nbsp
קקון. איזה חרא שם.
&nbsp
נחמדה החברות בין מייקל ואברי. קצת מפתיע. כן, תותית. כי אסור לשתות בערוץ הילדים, מר גפן ברקאי! (זה בסדר, יש אילת...)
&nbsp
משה, עומר, בתכל'ס לא אכפת לי מה אתם חושבים על עלמה. יא מעלימי מס שוביניסטים שכמוכם. (הם נתנו אז ריאיון...)
&nbsp
היי, מייקל, אתה זוכר שהשפלת את אברי באודישן, כן?
&nbsp
פתאום יצא לעלמה כל הדינה נבון. שלוש שנים (חמש!) שהקפטן ממרר לה את החיים! ועכשיו הוא, שמתקטנן על חצאי שירים, לא מבין מה זה תדר של לחן!
&nbsp
טוב, אני בטוח שלעלמה לא אכפת מזה. חוץ מזה שלי בירן מסלסל.
&nbsp
נקווה שאברי שמע את מייקל.
&nbsp
רד מעל מסך הטלוויזיה שלי. אני מקדיש את השיר לליטמן. (שנתיים עברו ואני עדיין מקדיש לו את השיר.)
&nbsp
תום מחמיא לבן. הרייטינג! הרייטינג! איפה אלוטל שתציל את העניין?!
&nbsp
למייקל לא אכפת מהמילים של אלוטל. רק מעצמו.
&nbsp
דניאל גד יורד על עצמו ועל ערוץ גאליס. יופי.
&nbsp
מה קורה אם בוחרים אלזה? ראיתם כמה ירידות על גאליס? מעיין הנשמות, יהלום גאליסיה... הכל ביחד. מה הקשר סליחה?
&nbsp
למייקל יש לב!
&nbsp
סליחה, לכבות את זה, לא לצפות בספרייה!... אה, אני לא בעבודה. די עם הזוריק! מישהו שיראה מי היא באמת? אה, אברי, אתה קצת מכוון אותה ל...
&nbsp
דינה עצבנית על התקריות של יפתח עם ללי, נראה לי.
&nbsp
מעניין מתי אברי ישתחרר מזהר.
&nbsp
ו... אולי עכשיו הוא ישחרר. קצת יותר בשקט, זהר, זאת ספרייה!
&nbsp
עדן חתיכת יסודית.
&nbsp
אלוטל נכנסה לבית! זאת התגלות! חברי להקה נאמנים. אגב, מה קורה אם בוחרים אלזה?!
&nbsp
בן אדם חשדן אבל חכם.
&nbsp
נכון, אלוטל הדבר הכי מושלם בעולם. (לילה!)
&nbsp
עובד מהר הסם הרדמה.
&nbsp
האמת שזה לא לשבור את הקרח, זה טיטאניק.
&nbsp
הדגש|פסוקה של אלוטל:
"ובשעת בין ערביים ותטה אלוטל את ידה, והנה הכלבה טובעת במים. ותטיל תרדמה על בן, ולא יקום. ויבוא מייקל המוקצה בכאילו אל מקדש אלוטל."

למעלה