O-boy-ההיסטוריה - שבוע 1

Roei152

Well-known member
מנהל
O-boy-ההיסטוריה - שבוע 1 אז הנה , סוף סוף הגיע הרגע , או בוי שלנו חזרה סוף סוף!!!!\
אבל , סבלנות , הפרקים החדשים עוד לא הגיעו ..
אז מה יקרה בשרשורים של או בוי עד שנגיע לפרקים החדשים ? אתם שואלים|? אני אעלה כל פרק קישור לשרשור המקורי שלו , ואתם לא חייבים להגיב כמו בפרק רגיל , אפשר לצחוק כמובן שאפשר לצחוק ולדבר ..
אבל עד שהפרקים החדשים יגיעו , אני פותח את השרשור השבועי תחת השם הזה, את הפרקים החדשים הראשונים ששהם חלק מהעונה הראשונה , אני אפתח תחת השם "O-boy -שבוע הספיישל"
. בעונה השניה כבר נחזור לקצב רגיל...
גם חשבתי לעשות ספירה לאחור לפרקים החדשים ..
אז כל שבוע אני אכתוב כמה שבועות נותרו לפרקים החדשים. ובפרקים עצמם כמה פרקים נותרו..
עוד 5 שבועות לפרקים החדשים..

Roei152

Well-known member
מנהל
פףק 1 -מי יחליף את מייקל?

על פרק 1 , בבקשה לדון בשרשור של יוסי..
שרשור הפרק המקורי
\עוד 21 פרקים לפרקים החדשים ...

גבר גבר
אלוהים, ג'וי, אני לא מרגיש טוב עם זה... נהדר, אתם הולכים לפי החושים של ענת וקסמן. (אני מכיר את בעלה לשעבר!)
&nbsp
חבר'ה, הצללית של חבר הלהקה הרביעית היא של מייקל... לא רציני. ויש להם עטיפת תקליט כמו הביטלס.
&nbsp
לאון ופאולה? מה זה, כל שועי עולם באו לסדרה... (עוד לא ראינו כלום...)
&nbsp
יורדים על המבצעים של הוט? מה את אומרת, ענת, לא בסדר.
&nbsp
ללי בירן יש יום הולדת עוד 11 ימים. כן, זיקוק.
&nbsp
אהבל מיס? ביס אין אהבלים, ענת וקסמן! עדן, את סתומה? אם הטלוויזיה חוזרת...
&nbsp
אלוהים יש רק אחת בווילה. קוראים לה טל קוטלר. "אלוטל". אוקיי. (ואז יוסי חווה התגלות אמיתית והשאר היסטוריה.) "פילאטיס"?! מה, גם שם הוא משחק הומו? תשמע, רועי, זה אמנם קצת אווטאר אבל הנבחר שמשחרר עיר זה גאליס. ירידה על חברים מזכיין אחר? בוגדים. מה דניאל גד יורד על זה?! "מפתח הזמן"- מפתח ענח' ולוחות הגורל. "טבעת החושן"- טבעת גאליסיה וכנראה החושן משוברי גלים.
&nbsp
"מי זה הנבחר?" "...ביבי???". נכון, ג'וי. חבל, ג'וי. אולי דינה בחרה בו, ג'וי. חשבת על זה? (עברו מלא שנים וכלום לא השתנה, אבל דינה בטח בחרה במורדי...)
&nbsp
ג'וי גירבצה כרגע?
&nbsp
זאת באמת תמונה של דניאל וליבי? אולי עשו פוטושופ, אבל אלו באמת הם בילדותם?
&nbsp
אם הוא עקום הוא ג'סטין ביבר.
&nbsp
הארי פוטר. גילת אנקורי! רגע, היא קראה לבן שלה על שמה? חמודה היערה הזאת.
&nbsp
מה קרה לגיא סלניק המסכן?
&nbsp
חיל האוויר... יפה, תום, יפה. כמו שדורי רוצה לפי הספרים, אולי תשרתו ביחד.
&nbsp
אלירז מנוגד לנלי. וגם לא מעניין כמוה.
&nbsp
"שנה ו-11 חודשים"? תגידי שנתיים. (כמעט כמו התקופה שחיכינו...) וואו, תום מעוצבן על השתמטות. יפה, מה קרה ערוץ הילדים מחנך לערכים פתאום?
&nbsp
איך ידעתי שהן ישירו את זה! אבל בנות, כפי שאמרה שרון סילבר זצ"ל, זה "דיבוטד", לא "דיבודד". אורי גרוס תמיד חוזר על עצמו... נו. אגב, השיר מוקדש באהבה ליונתן ולמתי.
&nbsp
מלצרית? יפה, ממש כמו ויקי ואיתן. (ז"ל) גילת אנקורי איז באק, ביץ'! אבל שכחה את יום ההולדת! או בוי!
&nbsp
פאק, זה שיר למלכות. אדית פיאף. נחמד המוזיקה. אבל שמתם לב שהיא דווקא כן דואגת לבן שלה? הדבר הראשון שהיא עשתה אחרי השיר זה לשים לב שהוא לא שם.
&nbsp
קולטים שעדן היא בעצם הדמות הראשית?
&nbsp
אומרים לה להשלים מניין... מה עם לירוק עליה?
&nbsp
"אל ג'זירה בוי".
&nbsp
אסי, עזוב, זה לא הטיפוס שלך. רגע, זה ג'וי שרה על אמת?
&nbsp
שאסי יגיד לו שהוא שר כמו נקבה? אתה בטוח, מייקל?
&nbsp
כן, הבנות ימותו. לגמרי.
&nbsp
סה"כ מצחיק לגמרי.
&nbsp
פסוקה של אלוטל: "ותאמר אלוטל ליוסי החייטי, לך וכתוב את פסוקיי ותנם לעולם. ויאמר יוסי, הידד לאלוטל כי טובה, ונתנה אלוטל את יוסי לממשלת הלילה, לקראת הקרב מול כוחות הליטמן."

שיר m

Well-known member
לא מספיקה לראות, אולי אעשה מרתון בחמישי, אבל יוסי אתה קורע

Roei152

Well-known member
מנהל
שיר אבל ברור שלפרקים החדשים את באה מ-ו-כ-נ-ה!!!!!!1

למעלה