NY עונה 4 פרק 4

צשייר

New member
NY עונה 4 פרק 4

הם פשוט גדולים... כל פרק שלהם זה כיף... אני כבר התחלתי להאמין שהם עומדים להראות לנו דרך מדעית להליא למכונת זמן!! ואיזה גאוני הקטע ההוא עם המחט ושזה מה שגרם לגאונות שלו? מעניין אם בחברות מטורפות יש אנשים שהיו מחדירים בכוונה מחט כזו למוח של תינוק אם הם היו יודעים את זה.. וזה היה ברור לי שגם הסטודנט עומד למות!! למה הם לא שמו עליו שמירה או משהו כזה :O חח .. והחומר הזה של הגברת התחושה מינית? אני זוכרת שבאחת הCSI כבר היה משהו עם זה... מגניייייבבבב מה התרשמתם מהפרק?

We Never Close

New member
../images/Emo45.gif מסכימה, NY פשוט טובים

היה פרק חביב למדי. לגבי הסטודנט גם אני לא הבנתי למה לא שמרו עליו, דווקא היה מתאים למאק לשמור עליו ולנקוט בכל אמצעי זהירות אפשרי. אגב, מה קרה בין מאק ופייטון? פספסתי כמה פרקים, מה היה?

צשייר

New member
פייטון הזאת ../images/Emo46.gif

אני כל כך לא אוהבת אותהההההה!!! אוקיי היא הייתה פתולוגית במעבדה שלהם וממש ממש רדפה אחרי מק.. אני באופן אישי לא סבלתי אותה בככככככככלללללל והיה לה מבטא בריטי כל כך מנסה (כלומר שמנסה להיות בריטי אבל גרוע להפליא חחח) אחרי שמק דחה ודחה ודחה אותה בסוף הם נהיו ביחד בעונה ה3 [[[ואז בפרק סיום העונה אם את זוכרת (היה אחד הפרקים הא-ד-י-ר-י-ם!!!!!!!) שהיה במעבדה מלא טון של קוקאין ופינו את המעבדה בחשד לדליפת גז ומק נשאר והיא מבחוץ כל הזמן התקשרה אליו וכמעט רגמה לזה שסוחר הסמים האירי כמעט הרג אותו!!! אוך כמה אני שונאת אותה!!]]] קיצררר חחח (אני חופרת היום! :O ) בסוף עונה שעברה הם טסו ביחד ללונדון לחופשה אחרי שהיא קנתה להם כרטיסים ואז הוא חזר לניו יורק לעבודה והיא הייתה אמורה לחזור אחרי איזה שבועיים והמטומטמת הזו נפרדת ממנו במכתב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 טוב, אני גם ככה ממש לא סבלתי אותה D:

We Never Close

New member
חח רואים שממש לא סבלת אותה..

תודה!

צשייר

New member
חחחחח... כן, זה מאוד שקוף..

מקווה שלא הייתי מגעילה עָליה יותר מדי חח...

../images/Emo45.gif אני לא אוהבת אותה סתם בגלל שהיא מנסה

לגנוב לי את מאק. מסטלה לא אכפת לי, אני אוהבת את סטלה.

למעלה