nxphe knjue kh vusgu,!!!

../images/Emo41.gif כנסו כולם../images/Emo70.gif

אני אנצל את ההזדמנות לספר לכם על שינוי קל שעובר הפורום. יש תקנון עכשיו. שננו אותו היטב, כדי שלא תתפלאו אם נמחקת לכם הודעה. החלטתי שנמאס לי שהפורום נראה מזעזע ומשעמם כל כך. זה מתחיל בהודעות דוגמת "יש לי קקי" שנכנסות בתגובה לשאלות רציניות של גולשים חדשים וממשיך לאין לי מושג מה. מציתי. אני רוצה שמי שנכנס לפורום, חדש או וותיק, יידע שהוא יכול לשאול בכיף כל דבר ולקבל תשובות רלוונטיות מבלי שילעגו לו. ואני רוצה שמי שנכנס לפורום, יראה שרשורים מעניינים שיעשו חשק להשתתף בהם. במהלך השנתיים הללו בהן אני מנהל, ניסיתי לגבש עמדה של "תכתבו הכל, אני סומך עליכם", אבל נראה שזה לא עובד, כי בתקופה האחרונה הפורום נראה כמו מזבלת הודעות אחת גדולה.

Paranoid Eyes

New member
יוהו אמיתי..

זוכר את הראיונות האישיים שעשינו פעם פה? כאלה שרק סוודרית אתה וליאת מופיעים בהם כמתועדים?:) אולי נעשה זאת שוב?

flutter girl

New member
אבל זה היכנסו ../images/Emo6.gif

אלא אם רצית לכנס אותנו... (מכיר את האלה. המתחכמים? שחושבים שהם כאלה מוצלחים?) (כמוני?
)

flutter girl

New member
נכנסתי כי התרבות הישראלית

גרמה לי להאמין שאנשים כל הזמן רוצים שאני אכנס כנסים וכינוסים למיניהם. פשוט בזיון.

b0redavid

New member
../images/Emo4.gif

אני מקווה שישאר מקום בפורום לסיגנון הביטוי שלי, בקיצור לי. בכל מקרה, אין לי ברירה. אמיתי הוא המנהל, ואף פעם לא היו לי תלונות נגדו. אני כותב דברים לא לעניין, אני ציני, אני לרוב ילדותי אבל לא בכוונה לפגוע באמת. אז...

לי אישית אין בעיה עם ההומור שלך ../images/Emo13.gif

אתה משעשע אותי בהחלט, אבל עבור גולשים שלא מכירים את הפורום או אותך זה מצייר את הפורום כמקום ילדותי ומזלזל (נו, אתה חייב להודות שההומור שלך הוא לא בדיוק סיינפלד
).

b0redavid

New member
תודה, אני אמתן את עצמי.

דוגרי אני בורח להומור רדוד כאן כי בחיים פשוט קשה, אז פה אני כזה מתפרק - אבל אם זה בא על חשבון אנשים אחרים ותדמית הפורום, אני בהחלט מבין את כוונתך. לא חייבים לכתוב על כל שטות שעולה לראש באותו הרגע, צריכים גם גבולות - מידי פעם. אתה אחלה בנאדם ומנהל פורום. לכן אני אכבד את בקשתך. אפילו בשמחה!
רק טוב.

למעלה