nx

• פותח הנושא XDhey
  • פורסם בתאריך

XDhey

New member
nx

חיכיתי יומיים ונכנסתי שוב לאתר הרשמי של נקסון ואותו קוד מופיע ולא נותן לי להמשיך את הקניה שלי,מישהו יודע איך פותרים אותה? או על דרכים אחרות להשיג nx?

OReeh

New member
יש חסימה לקניית NX למי שהוא לא אמריקאי, לא?

באיזו דרך אתה קונה?

XDhey

New member
מהאתר הרשמי של נקסון

אני נכנס לאתר הרשמי,מאיפה שאפשר להתחבר למשחק שיש לך play,בכמה מקומות יש לך את הלחצן שמאפשר לך לקנות nx,אני לוחץ בוחר באפשרות הויזה ולוחץ על הסכום שאני רוצה ומיד לאחר מכן מופיע לי ההודעה הזאת:
ERROR
Due to suspicious activity, you have been restricted from charging NX via this payment method. You can still use alternate payment methods such as PayByCash or prepaid cards. Please contact Customer Support if you need more information.(Code:51)

orbs2

New member
נקסון חסמו את ישראל

או לפחות חלק מהספקיות אינטרנט של ישראל.... אין דרך לקנות NX דרך האתר של נקסון.

Superboi

New member
ישראל לא חסומה

השגיאה הזאת מופיעה לשחקנים אקראיים בכל העולם, ללא קשר למדינה שלהם.

XDhey

New member
אם ישראל לא חסומה

אז יש דרך לפתור את הבעיה? כי זאת הדרך הכי פשוטה שאפשר להשיג.
ובאילו חנויות אפר לקנות את הכרטיס הזה? מבאג? וכשאני איך אני משתמש בו?

אני השגתי בדרך אחרת

פשוט קניתי כרטיס KARMA KOIN באיביי, שילמתי עם פייפאל. לפעמים מוכרים את זה בטיפה יותר, אבל לפחות אתה יכול להשתמש בזה כדי לקנות דברים גם לאחרים (או לעצמך אם נגיד יש לך יותר ממשתמש אחד).

orbs2

New member
אפשרות....אבל...

יש סיכוי שירמו אותך..
זה עולה יותר יקר. עדיף לקנות כבר בארץ נראה לי. פחות סיכון.

לא יכולים לרמות אותך שם

תקנה מבן אדם שיש לו ביקורות טובות... אם מישהו מרמה שם אחרי שקנית בפייפאל, אתה מוגן בתור קונה, יש לך הגנה גם מאיביי וגם מפייפאל ואתה תקבל את הכסף חזרה בקלות ובלי כאב ראש בדרך. אין שם באמת סיכון, בתור אחת שקונה מלאאאא באיביי...

יותר יקר זה עניין של מזל אם קנית ממישהו שמכר בזול או לא. אני קניתי 10K ב11 דולר, זה רק 4 שקלים יותר ממה שזה עולה אצל נקסון, וקיבלתי את הקוד באימייל עוד באותו יום. זה די קל להשיג 10K במחיר של עד 15 דולר, זה יוצא מקסימום 60 שקל במקום 40.

איפה מוכרים בארץ וכמה עולה? ותחשב גם כמה עולה לך הנסיעה למקום שמוכרים בו, או משלוח אם אתה קונה באינטרנט. לא בטוח שזה יותר משתלם. מצד שני אם זה חנות שממש קרובה אליך אז אולי כן.

XDhey

New member
משהו חשוב

דרך האתר אני לא יכול לשלם דרך ויזה אבל אני יכול לשלם דרך payby cash.
איך משלמים בדרך הזאת?

XDhey

New member
אז

באיזו חנות אפשר לקנות את ה-karma koin? בבאג? ואיך מבצעים איתו את ההזמנה?

orbs2

New member
לא נראה לי יש בבאג. תעשה חיפוש בפורום או ב

FXP שם בטוח יש איפשהו.

XDhey

New member
חיפשתי

נכנסתי ל-fxp וראיתי מדריך ל-nx אבל כנראה שהוא נמחק כי אי אפשר להיכנס אליו.
יש אולי בפורום אחר מדריך שאפשר לקנות nx בדואר? ובדואר אני לא צריך להתחבר לאימייל או משהו נכון?

XDhey

New member
וכשאני מקבל את הכרטיס

מה אני עושה איתו כדי לקבל את ה-nx?

orbs2

New member
אם יש לך כרטיס(karma coin, game card)

אז אתה צריך לגרד פס כסף מאחורי הכרטיס ואז להזין את הקוד לאתר של נקסון.

orbs2

New member
הם שולחים לך כתובת ב אימייל. אז אתה צריך אותו

אתה שולח את הכסף לכתובת שהם שולחים לך ואחרי כמה שבעות (נראה לי) אז יש לך NX.אף פעם לא ניסיתי את זה אז אני לא יודע בידיוק.
פשוט תחפש בגוגל מדריך

למעלה