NX חינם

שריתושי

New member
נראה לי שרק ניר היה היחיד שקרא את ההודעה שלי

חברה, תקראו את כל השרשור לפני שאתם שואלים שאלה. כתבתי בדיוק מתי צריך להתחבר וזו השאלה השניה בשרשור הזה, אחרי! שכתבתי את היום והשעות. F7 ותודה לניר שתיקן אותי, נכון זה חפצים אפילו שווים יותר.

מ י ל ר

New member
F3

שכתבתי הייתי עם האייפון ולא ראיתי את ההודעה. עכשיו אני במחשב וראיתי את השעות.

אני אגיד לך מה מבלבל...

בטח כולם קראו את ההודעה שלך. השעה 12 בלילה היא שעה בין 2 ימים בישראל. היה קשה להבין אם מדובר בלילה שבין שלישי לרביעי ואז ב 12 ושניה זה כבר יום רביעי או בלילה שבין רביעי לחמישי שב 12 זה הרגע האחרון של יום רביעי.
אז כדי להבהיר. ה י ו ם - אנא השארו מחוברים (לי יש הרגשה שאלך לישון כשהדמויות שלי מחוברות במקומות נסתרים) בחצות. שימו לב שיש לכם סלוטים פנויים במזוודות כדי שנקסון יוכלו להרעיף אליכם שפע מתנות. באירוע הקודם קיבלתי סקרול לעיר הקרובה.....

Hawkgirl

New member
חבר'ה.. אל תפלו בפח הזה..

תקרא טוב מה שכתוב. If you’ve never spent in MapleStory before , just spend 5,000 NX* in the MapleStory Cash Shop between December 20, and December 31, 2010, and you’ll get 5,000 NX back! It’s really that simple If you’re a new customer, you can instantly double your NX! במילים אחרות, זה רק למי שאף פעם לא קנה ב-CS... אם קניתם בעבר משהו ב-CS אתם לא תקבלו שום NX חזרה.. ותקנו אותיאם אני טועה, אבל זה מה שכתוב.

מ י ל ר

New member
אני אשאר אפתוח עם 2 החשבונת שלי

ככה שאם אולי אחד משהם יקבל משהו נחמד.. דבר שמאוד קשה לי להאמין, כי במהלך הזמן שאני משחק הבנתי דבר אחד, אין דבר שבחינם אצלהם, אין משהו טוב בחינם, זה לא קיים. כול פעם שיש איונט במשחק שיש קופסאות בחינם לדבר עם קסנדרה או כול זה, מסתכל בשיקויים של רמות נמוכות ובכמה מגילות של DEF. אתמול הייתי קצת עם הקוסם שחור, קיבלתי מקסנדרה מגילה 100% של +1 DEF 1 DEF זה כאילו היא צוחקת עלי, מה אני בדיוק הייתי אמור לעשות עם זה?

שריתושי

New member
זה משהו שכולם קיבלו ממנה ממשימה

וכל השאר - זה פשוט עניין של מזל
גם אני לא מאלה עם המזל אגב...

yonVata

New member
שרית...

אל תקשיבי לו... לבנאדם יש עגילים 8/12 שהוא לא הוציא עליהם אפילו חצי מזוס מהיומולדת של מייפל, אין לו זכות לדבר על חוסר מזל!

למעלה