NX חברה, NX

RoRiL

New member
NX חברה, NX

אם מישהו יודע- אני אשמח לתשובה
ניסיתי לקונת NX בשיטה החדשה, ולא ממש בא לי לשלוח להם את הכסף בצ'יק או מה שהם לא רוצים.. ממש מעצבן .. בכל מקרה, זו רק אני או שכבר אי אפשר אפילו לטעון כסף ב paypal? (בלי קשר לקניית NX) אבא שלי אמר לי משהו על ללכת לבנק הדואר ובתוספת כסף הם שולחים את הכסף לארה"ב או משהו כזה, אם מישהו ניסה בשיטה החדשה, אני אשמח לתשובה

Amit Avigour

New member
תעשה את זה עם אבא שלך באמת..

וצ'יקים אפשר רק בדולרים מבנקים בארהב וקנדה.. תשלח את הכסף בדואר רשום..

XshironetX

New member
אם זה יצליח יש מצב שגם אני אנסה..

אני צריכה את ה10K האלה!!!!!!!!!1 כל כך קשה להם לעשות את הכרטיסים האלה גם בישראל? בסקימצקי או משהו? הם היו מרוויחים הרבה הרבה כסף!

בזמנו היה הסבר איך לעקוף את החסימה

וגם הצלחתי, אבל עכשיו אני כבר לא מצליחה..

miss_t

New member
אבא שלך צודק, אבל הבעיה היא

שזה ממש לא משתלם באמת לדואר ישראל יש שירות של תשלום מיידי למי שאתה רוצה בחו"ל אבל השירות עצמו כרוך בתשלום מסוים (וזה לא ממש זול). כמו שלה-קרמריה אמרה, אפשר לעקוף את חסימת תשלום דרך PayPal ע"י שרת פרוסקי שפרסמו בעבר.

miss_t

New member
אני מעולם לא השתמשתי בשינוי

IP בשביל לקנות NX. ובכלל לא קניתי NX בעזרת שירות paypal.

miss_t

New member
בדקתי את זה.

לשלוח 10$ עולה משהו בסביבות ה50 שקל.

RoRiL

New member
מה?! זה המוןןןן

בשביל משלוח אני אומרת.. ובכל מקרה, שרת פרוקסי ממש לא בא בחשבון לא חשוב למה
ותודה לכולם:]

ווינגז

New member
למה בעצם זה כ"כ הרבה?

זה טיפה יותר, כן, אבל דולר אחד = 4.12 שקלים נכון להיום, מה שאומר שעשרה דולרים זה 41.2 שקלים. בנוסף לעלות משלוח - נוספו סה"כ 8.8 שקלים. זו הייתה פינת ה|יעל-מתעסקת-בחשבון-פשוט| של היום, רות סוף.

XshironetX

New member
רגע, הכול ביחד יעלה 50?

או שרק המשלוח עולה 50? ומישהו מתכוון לנסות את זה.?

ToryMaster

New member
כן, בערך.

אני חושבת שהמחיר על המשלוח הוא קבוע עד סכום מסוים, שיתקנו אותי פה אם אני טועה.

XshironetX

New member
איך זה יכול להיות שזה עולה 50 שקלים משלוח

שאני שולחת משהו כמו 44 שקלים?

ToryMaster

New member
זה לא קשור

אם מחיר המשלוח הוא קבוע את יכולה לשלוח גם דולר אחד וזה יעלה לך ככה. צריך אבל לברר לעומק, כדאי להרים טלפון ולשאול.

miss_t

New member
בדקתי את זה...

כנראה שלא הבנתם אותי, או שאני לא הבנתי? לשלוח דואר רגיל עולה לחו"ל יכול לעלות 10 שקלים (מעטפה עם כסף למי שרוצה= רק שזה לא בטוח לעשות את זה) יש הצעה חלופית שחברת דואר ישראל מציעה והיא לשלם בדואר והם מעבירים באותו רגע את הכסף ישירות למי שאתה רוצה. השירות עצמו עולה בסביבות ה50 ש"ח (למי שרוצה לשלוח ישירות 10$). כנסו לדואר הקרוב לביתכם ותראו. אני בדקתי את האופציות האלו והם בבחינה כרגע

XshironetX

New member
ואם אני משלמת 50 שקלים על המשלוח בטוח בטוח

שזה יגיע? אולי סבתא תעזור

למעלה