NWO

דוד דב

New member
יש לי שאלה

מישהו פה יכול למנות לי את הnwo מהחברים הראשונים ועד לשינוים שעברו בה עד הסוף תודה למי שישקיע את הזמן

t-man

New member
החברים ב-NWO

*סקוט הול *קווין נאש *טד דיבאסי *וינסאנט(וירג´יל ב-WWF) *הלוויד הוגן *הענק(ביג שואו ב-WWF) *ריק רוד *רנדי סאבג´ *לקס לוגר *סטינג *סטיבי ריי *סיקס(X-PAC ב-WWF) *כורט הינג *קונאן *הורסי *דיסקו אינפורנו *דיסיפל(ברוטוס ביפקייק) *סטינג *NWO סטינג(ב-97´ ה-NWO היבאו סטינג מזוייף) *דניס רודמן *אריק בישוף *ברט הרט *בף באגוול *סקוט נורטון *סקוט שטיינר *אליזבת *ג´ף גארט *האחים הרייס(האחים בלו ב-WWF) *דאסטי רודס *מוטה הגדול(ה-NWO ביפן) *Masahiro Chono(ה-NWO ביפן) *Hiro Saito(ה-NWO ביפן) *Hiroyoshi Tenzan(ה-NWO ביפן) *ביג טיטאן(ה-NWO ביפן-ידוע יותר כחיקויי של רייזור ראמון ב-WWF ב-96) *מייקל וולסרייט(ה-NWO ביפן-ידוע יותר כ-IRS ב-WWF) *בראיין אדמס *ניק פטריק(השופט של WCW) *לואי סאפסולי(ידוע יותר כרד רדפורד מ-WWF,שנפטר ב-98) אלו כל החברים של ה-NWO מאז הקמתה(אני מקווה שלא שכחתי אף חבר) היו כמה תקופות ל-NWO שהתפרסו מ-96 ועד שנת 2000 עכשיו יש לחכות רק לראות איך ה-WWF תשתמש בגימיק ,ואני מקווה שזה הולך להיות מעניין...

t-man

New member
ועוד אחד ששכחתי ...

*ביג באבא(ידוע יותר כביג בוס מן)

Sid

New member
שכחת עוד כמה..

דייויד פלייר מארק ג´ונסטון (שופט הNWO הקירח הזה עם משרוקית) בארי ווינדהאם (לא בטוח שהוא היה חלק מהNWO) ועוד 3 חברים בNWO JAPAN Michiyoshi Ohara Satoshi Kojima Tatsutoshi Goto

למעלה