NWO WWF - האכזבה

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
NWO WWF - האכזבה

אז מה היה לנו פה? הNWO המקורי מWCW - הוגאן, נאש והול. בלי הדרמטיות של היצירה, בלי ההפתעה, בלי תחושת הבגידה של הוגאן. . .. שלישיה זקנה ומיובשת, שאמורה להיות ה"רעל" .. .. הוגאן - הפך להיות פייס, הפך לאלוף עולם, ובקרוב יפרוש בכבוד. נאש - נפצע עוד לפני שהספיק לעשות משהו. הול - פוטר בגלל אהבתו לאלכוהול. בושה, ממש בושה. מי נשאר לנו בNWO? אקס פאק, ביג שואו וריק פלייר. זה לא NWO, זה HORSEMEN 3! עכשיו הWWE צריכים למצוא מישהו להצטרף על הNWO, אם סטיינר היה מגיע, זה היה הוא, אבל . . . . . . זה הזמן לקדם מתאבק (אפילו שמקרה של הNWO WWF זה יותר לדחוף אחורה מתאבק) בכל מקרה - התאכזבתי קשות!

hirshfe

New member
יותר מזל רע מגימיק רע

אומנם זאת היתה טעות להחזיר את NWO ל-WWF (או WWE). אבל בסופו של דבר היה רק מזל רע בסיפור הזה כלפי כל השלושה החברים המקורים. נאש נפצע. הול חזר לאלכהול (אני לצערי מאמין שעכשיו שהוא שרף את כל הגשרים, הוא גם יימצא את מותו בהקשר לאכהול, אני מקווה שהתבדה) הוגן קיבל קבלת פנים שגם הוא לה ציפה לה (תסתכלו מקרוב על הפרצוף שלו ב-WM18). מזירז מאוד את הפיכתו לפייס. חבל לדעתי יש דרך אחת להפטר מהבושה, רו הבא פלייר, ביג שואו, אקס פאק וארן ארנדסון ייכנסו למוסיקה של פור הורסמן, ויתנהגו כאילו לא היה NWO ב-WWF מעולם.

מזל רע?

זה לא בדיוק מזל רע הרשה לי להזכיר לך- אן וו או נכנסים לוו וו אף, ובחודש הראשון הולכים על 2 הביג סטארים של המקום- רוק וסטיב אוסטין. הם מפסידים לשניהם, הוגן הופך לפייס, וחודש אחרי זה אן וו או בפיוד עם........ ברדשואו וקיין.

rshamir

New member
איכס

ביג שואו ואקס פאק ב-four horsemen? זה יהיה בזיון להיסטוריה המפוארת של הקבוצה הזאת.

למעלה