NTAC ואיזבל

dino_din

New member
NTAC ואיזבל ../images/Emo58.gif

אני גולש מידי פעם גם באתר של usa network ויש שם דיונים נחמדים. אחד מהם היה על השאלה: איך זה ש NTAC בכלל לא יודעים על איזבל? עד היום (כשטום מקבל את המעטפה) היא בכלל לא הוזכרה שם. בכל זאת, מדובר כנראה ב 4400 הכי חזקה שקיימת עם כוחות אדירים יותר מכל אחד אחר. אף אחד לא שמע עליה? אין להם שום מרגלים או מקורות מידע? אף אחד לא הדליף כלום? יכול להיות שהם יודעים וסתם לא ניסו למצוא אותה לחקירות/בדיקות? כשטום פותח את המעטפה זה נראה לנו ממש מותח ומדהים שהוא צריך להרוג את איזבל אבל מבחינת התוכנית, אני לא חושב שטום בכלל יודע מי זו.

dorgilyt

New member
../images/Emo58.gif איזבל כ-4400?

איזבל, שהיא בעצם תוצר של הריון מלאכותי (או שלא) שהאנשים מהעתיד הכניסו בלילי, היא לא בדיוק 4400. אולי יש לה את הכוחות, אבל היא לא ממש רשומה כ-4400, היא בעצם מה שברקוף מנסה להיות.

snoopy10

New member
../images/Emo58.gif ד"רברקוף

תגידו, מה היכולת שפיתח ד"ר ברקוף? ראיתי שנשרו לו הציפורניים אבל לא הבנתי איך זה קשור

reasonsforall

New member
../images/Emo58.gif

הוא הזריק לעצמו את אותו חומר שהוזרק ל-4400 וכך הוא רוצה ליצור לעצמו יכולת של ה-4400. בקשר ליכולת, עדיין לא יודעים במה מדובר

snoopy10

New member
אז למה ../images/Emo58.gif

למה הוא תקע לעצמו את הסכין ביד?

Mobisss

New member
עזוב בחור...

רד מזה, אתה לא רואה את הסדרה, לא מקשיב או מבין מה שהולך בה, לא חבל סתם לראות? למה הוא תקע את הסכין?!?!?!?!?! הוא רצה להראות לה שהרקמה שלו מתרפאת!!!!!

dino_din

New member
../images/Emo58.gif זה שהיא לא

רשומה כ 4400 זה לא ממש תירוץ למה אף אחד לא שמע עליה למרות שהיא חזרה כהריון של מישהיא שנחטפה ויש לה יכולות אדירות. עדיין נראה לי קצת מוזר ש NTAC לא יודעים עלי כלום...

dorgilyt

New member
../images/Emo58.gifאו שהם כן יודעים?

ובעצם מת'יו הוא סוכן?

TheRedEye

New member
משהו שהפריע לי |ספולייר|

נכון כעיקרון יש 4400 אנשים? אז מה עם איזבל? זה לא אמור להיות 4401? ומתי שלקחו את מאיה ואת הילדים האחרים אז במשטרה לא הורידו אותם מהספירה? כאילו 4396? הרי זה אמורמ להיות מספר עגול ולא משהו בקירוב לכן זה די מעיק

itsikmic18

New member
משהו שלא חשבת עליו...../images/Emo58.gif

לגבי מי שלקח את מאיה הם יכלו בקלות להחליף אותם באחרים. לגבי איזבל - לאחרונה אני מתחיל להרגיש שהיא לא חלק מהתוכניות של הטובים, ויש מצב טוב שהיא הרוע ששרה דיברה עליה שכבר קיים בהווה. לדעתי המלחמה שמאיה ראתה בסוף העונה השנייה היא לא בהכרח מלחמה בין ה4400 לאנשים רגילים, אבל יש מצב שאני סתם מדמיין דברים...

XxShai10xX

New member
../images/Emo58.gif איזבל.

היא ללא ספק לא חלק מה4400 לכן גם לא בתחום השיפוט של החקירה של NTAC. אחרי הגילויים החדשים עליה היא הופכת לחלק מהחקירה.

A CharmedOne

New member
תמיד מעגלים

למשל בסקרים, באמת נראה לך שענו בדיוק 50,000 איש (נגיד), מעגלים שייצא מספר יפה...

למעלה