NPAD!

George W Bush

New member
NPAD!

יום פרה-אמפ חדש - ENGL E530!

בהמשך לדיון שהיה בשרשור למטה, נפגשתי עם איזה בחור שהתגלגל לידיו ה-ENGL e530 של mesadude, חבר הפורום היקר. היות ובמקרה היתה לי גם יום הולדת ממש אתמול, קניתי לעצמי מתנה שעושה קלין קריסטלי (שנע החל מקלין של מסה לקלין של האנגל-ים הגדולים) ודיסטורשן ת'ראשי שחור משחור, ואת כל הסקאלה שבאמצע.

George W Bush

New member
יום אחד הוא יצטרף לפאוור אמפ כלשהו

בוקסה של אנגל, ואפילו מגבר אורנג' קטן בחיבור A/B, כי תכל'ס אין על הדיסטורשן שלהם.

Quitty

New member
מזל"ט!

אחלה פריאמפ שבעולם -
אני נורא נהניתי להפוך אותו למשהו מארשלי יותר בתקופה הקצרה שבה היתה לי גישה אליו - מאד מצער אותי שנפרדנו :)

zangiamit91

New member
תתחדש! מכשיר מעולה

למרות שכל מה שניסיתי איתו, פאוור אמפ של אנגל או לחבר לפאוור אמפ של מגבר של אנגל עושה אותו הכי יפה..

George W Bush

New member
אנגל = עוצמה

עושים אחלה בחלה של דברים. באיזשהו שלב בהחלט יהיה פה שרשור "טוב אז איזה פאוור אמפ לקנות?". כרגע אני נשאר עם אגנייטר טוויקר קומבו מטעמי תקציב וסדרי עדיפויות. מה שמגניב זה שאני יכול פשוט לחבר אליו את הפרהאמפ ל-return של האפקטס לופ, ולנגן כרגיל. כמו שמכשף מרושע לוקח לך את הנשמה אבל משאיר לך את הגוף.

zangiamit91

New member
אל תסחף

עם כל הכבוד לאנגל, ועל העוצמה והרעש שהם עושים בשנים האחרונות, לא עפתי עליהם יותר מידי. חוץ מזה שהם נראים ובנויים טוב ונפתחים מהר הסאונד קר ואופייני רק להם. מארשל עדיין ישארו אצלי בראש הרשימה.

George W Bush

New member
עניין של אופי

אנגל מאוד קרים, זה נכון, אבל מדויקים להפליא. מרשל ופנדר זה סאונדים חמימים וקלאסיים, אין מה להשוות לדיסט של אנגל, שחמים בערך כמו פתולוג בחדר ממוזג. זו הסיבה, אגב, שאני מתכנן מתישהו על איזה אורנג' - בשביל לקבל דיסט בריטי חם ונושף אש. לא מוותר על זה כל-כך מהר.

zangiamit91

New member
אמת

Manic Subsidal

New member
בעניין הפאווראמפ

הפריאמפ הנ"ל לא מתחבר יפה למסה... ניגנתי עליו עם mesa 2:100 poweramp (שהוציא לי אחלה סאונדים מ ada mp1 ומ pod xt )
והאנגל פשוט לא נשמע טוב... בכל ווליום וכמה שלא שיחקתי אותו, תנסה פאוורים אחרים.

למעלה