NP
S Small talk New member 5/6/07 #16 אהה, למה? לא שאני במצב דיכאוני או משהו, אני פשוט אוהבת את השיר (רק שמעתי אותו לפני איזה יומיים, פעם ראשונה).
אהה, למה? לא שאני במצב דיכאוני או משהו, אני פשוט אוהבת את השיר (רק שמעתי אותו לפני איזה יומיים, פעם ראשונה).
S Small talk New member 5/6/07 #17 אני סתם אוהבת את השיר זה לא שאני במצב רוח דיכאוני או שהשיר מכניס אותי למצב רוח דיכאוני. תודה על האיכפתיות
אני סתם אוהבת את השיר זה לא שאני במצב רוח דיכאוני או שהשיר מכניס אותי למצב רוח דיכאוני. תודה על האיכפתיות
S Small talk New member 5/6/07 #22 ../images/Emo122.gif הוא נתקע ואמר שההודעה לא נשלחת... אז כתבתי חדשה
M Moreiro New member 6/6/07 #26 לא נורא:] סתם, לא יודעת. זה פשוט שיר קשה. גם אם שומדבר מסביב לא רע. מבחינתי לפחות. טוב מה זה משנה, העיקר שאת בסדר
לא נורא:] סתם, לא יודעת. זה פשוט שיר קשה. גם אם שומדבר מסביב לא רע. מבחינתי לפחות. טוב מה זה משנה, העיקר שאת בסדר
ר רייל New member 4/6/07 #8 Turtle blues של ג'ניס ג'ופלין. מ-Cheap thrills. אני לא מאמינה שיש לי את הדיסק הזה שלוש שנים ורק עכשיו אני שומעת אותו בפעם הראשונה.
Turtle blues של ג'ניס ג'ופלין. מ-Cheap thrills. אני לא מאמינה שיש לי את הדיסק הזה שלוש שנים ורק עכשיו אני שומעת אותו בפעם הראשונה.
T Tin Doll New member 5/6/07 #12 פורטיס - חלום כחול ../images/Emo99.gif ועכשיו עבר ל-סיון שביט - את מי את משקה דמעות