NP
G greeneye New member 20/7/07 #10 ואו, טוב שלא נשפכנו שעות מהקטע- "אללהג'הג'הדייהגאד" זה פשוט נשמע כמו גיבוב מילים חסרות משמעות..
S Small talk New member 20/7/07 #17 פספסת אחד "אללה ג'ה ג'ה גוד או דיאו מלך המלאכים" גם אני הייתי בטוחה שהוא סתם אומר כל מיני שטויות עד שהלכתי לבדוק את המילים
פספסת אחד "אללה ג'ה ג'ה גוד או דיאו מלך המלאכים" גם אני הייתי בטוחה שהוא סתם אומר כל מיני שטויות עד שהלכתי לבדוק את המילים
E EROTOMANIA New member 20/7/07 #12 McCoy Brothers - Purple Hear w Chad אני עכשיו במייספייס של אחד הגברים הכי יפים בקייפקוד והשיר הזה מתנגן ברקע שיר מדהים
McCoy Brothers - Purple Hear w Chad אני עכשיו במייספייס של אחד הגברים הכי יפים בקייפקוד והשיר הזה מתנגן ברקע שיר מדהים
F Fragile rose New member 20/7/07 #16 לא הבנתי מאיפה השם מוכר לי ואז הבנתי שכל הזמן משמיעים אותו אצלנו בחנות
T The UnderGrouNd 86 New member 22/7/07 #30 מה עוד ביקשת - אריק ברמן 'פתאום את ממלמלת ש אני הכי טוב שהיה לך במיטה לא שזה כזה קשה - כל השאר עשו אותך בעמידה.'
מה עוד ביקשת - אריק ברמן 'פתאום את ממלמלת ש אני הכי טוב שהיה לך במיטה לא שזה כזה קשה - כל השאר עשו אותך בעמידה.'