NP

paperdoll16

New member
מי שולחת לי?../images/Emo54.gif

בחיים לא שמעתי את זה. שמישהו ירביץ לי ומהר.

Miss Tika

New member
וזה אפילו

המקורי. רק אח"כ היא תרגמה אותו יחד עם אלונה קימחי ויהלי סובול. זה רק אני או שהשירים מהדיסק החדש שלה.. איך לומר... מאכזבים?:[ אני מכירה רק את מה שברדיו ואמנם אי אפשר לשפוט לפי זה, אבל זה כל כך... לא רונה!!!

N o o s h y

New member
אז תקני את הדיסק, יא מכוערת!

מה כבר שוחרר לרדיו?! השירים באלבום ברובם טובים. אמנם אין כמו האלבום הראשון אבל גם השני מצוין. אין על רונה. ויעלי, אני אשלח לך :]

paperdoll16

New member
לאחרונה הגעתי למסקנה../images/Emo54.gif

שרונה אכן מדהימה, אבל אין, פשוט א-י-ן על שילה

paperdoll16

New member
רק "עיניים זרות" שוחרר, לא?../images/Emo54.gif

אני ממש לא עוקבת. אבל אני יודעת שהיא הכניסה לדיסק את "הריקוד המוזר של הלב" עם גידי גוב ואני פשוט מתה על השיר הזה

N o o s h y

New member
מתי לאחרונה הקשבת לגלגלצ?!

גם "הפעם האחרונה", "בתוך אגם קפוא" ו"הריקוד המוזר של הלב" מתנגנים לעיתים תכופות. גם פעם אחת ונדירה יצא לי להקשיב ל"נס" ברדיו (אחרי שהשדרן צחק על רונה, שהיא כתבה את השיר הזה בעקבות שיחה עם מלצר בבית קפה. בוהו. כמה בוגר). הריקוד המוזר בהחלט משובח! היום יצא לי לראות את הקליפ ב24 והתאהבתי ברונה. שוב
. ממ. שמעתי על שילה, אבל אף פעם לא יצא לי להקשיב לשירים שלה.

paperdoll16

New member
חחח..../images/Emo54.gif

אין לי זמן לשמוע רדיו, נו.. אני תלויה בדיסקים שלי ובשירים שיש לי על המחשב. או בשירים שאני נתקלת בהם ברגעים המעטים שאני כן שומעת רדיו. ותזכירי לי לשלוח לך כמה שירים של שילה כדיי שתוכלי להתאהב ולרוץ לקנות את הדיסק. אני אוהבת אותה נורא. את הכנות שלה והחוסר גבולות שלה ואת העובדה שהיא לא מושלמת.

למעלה