Now that Maya drove me nuts....

kit k@t

New member
Now that Maya drove me nuts....

Is it really that nad to tell a guy that I need to talk to him? I didn't even mean it that way... I just meant that I wanna talk. Is it really something I should avoid saying? kat

galgal0ne

New member
well...

I never used the phrase "we have to talk" it seems like bad things always happen before i get to say it (odd
) Never say it.... not always a bad thing, but has a reputation of baing one
On the bright side, if all you really wanted to do is talk, a sigh of relief will be heard Good luck

kit k@t

New member
i didnt really say it that way...

i said "i wanna talk to you", because i did. but i learned my lesson, i wont say it again. kat

mishi79

New member
אני משתמשת במשפט הזה כשיש

לי משהו חשוב להגיד לרב... לא משנה אם זה חבר או חברה או שותף לעסק... בדרך כלל גם אם הם נורא עסוקים הם פתאום מגיעים ונורא חשוב להם לדעת במה מדובר.

saritoosh22

New member
לא הבנתי,

למה זה לא בסדר לומר לחבר שיש לך צורך לדבר איתו? לי זה נשמע הדבר הנכון והבוגר לעשות במערכות יחסים. בכל מקרה, אני משתמשת במשפט הזה כבר 7 שנים ועד היום, אפשר לומר על מערכת היחסים שלנו שהיא דיי מוצלחת.

סלסרו

New member
תלוי בטון שבו זה נאמר..

בגדול, זה משפט מלחיץ. ההקדמה הזו מיד גורמת לחשוב שהמדובר בשיחה כבידה... ולעיתים קרובות משהו שלא יערב לחיכו..

כאשר אני שומע את הצליל של המילה..

"אנחנו צריכים לדבר..." אני ישר נכנס אוטומטית למצב מגננה (והראש שלי ישר מתחיל לעבוד על רשימת התירוצים לכל סיבה שהיא...) ומבחינתי המילה הזאת היא כמו הכנה... הרי אם מישהו רוצה לדבר איתי, הוא לא ישאל- הוא הרי ידבר איתי ממילא.. אז בשביל מה ההכנה?! אני לא מאלה שצריכים התראה "אנחנו צריכים לדבר".. לי זה נשמע כאילו השיחה הזאת היא לא עוד שיחה מיני רבות, כי אם "השיחה" (השיחה= "אם" כל השיחות!!!) שבשבילה צריך ממש לפנות זמן מוגדר... לסיכום, מומלץ להשתמש במילה זו בשעת חרום בלבד...

saritoosh22

New member
לא מצליחה להבין

אני אף פעם לא מתחילה לדבר עם בעלי ככה סתם על נושאים רציניים אם לא בדקתי קודם שהוא נכון להקשיב כרגע או במצב רוח לנהל שיחות. אני צריכה לדבר איתך, לא תמיד אומר שיש לי קשיים במערכת היחסים או שמשהו לא בסדר. לפעמים סתם בא לי לקשקש על עצמי או על החיים שלי, לפעמים אני צריכה להתייעץ איתו בנושאים מסוימים. תמיד, אני מודיעה לו שאני צריכה זמן איכות איתו לנהל שיחה איכותית והוא מפנה את הזמן והאנרגיות, עד היום המשפט "אני רוצה לדבר איתך עוד לא הבהיל/הבריח אותו.

מאי24

New member
רואה....ואת חשבת שצחקתי....

סורי על הלחץ המיותר שגרמתי לך, אבל בד"כ כשאומרים למישהו "אני צריכה לדבר איתך" זה לא סימן טוב......ולא פלא שהם לא מתקשרים יותר או סתם נעלמים......חחחח מזל שזה לא נגמר ככה. ואגב לא קיבלתי ממך את העונש שהבטחת
(לזרוק אותי לבריכה
)

למעלה