Now Playing vol. 1.2

boy for pele

New member
יפה!

לא מכיר את הקאוור, אבל יש לי תחושה שחובבי הוולווט בארץ מכירים רק את הבננה. וזה חבל. אז אני שמח שאת מכירה שירים מדיסקים אחרים.

killerit1

New member
גבע אלון- days og honger

נו אני חורשת עליו קצת.. (לירון אני מקווה שקראת את התגובה שלי מהשרשור הקודם הזה...)!

killerit1

New member
מה זותמ'רת?

פרטי נמקי והסבירי!!! ואם את מכירה אותו.. סדרי לי אותו בבקשההההההההההה!!!!!

FooK MI

New member
הבילויים - שגר פגר

ההופעה ביום חמישי הייתה נהדרת
, הייתי בשורה השנייה ולא הכרתי כלום ועדיין נהניתי כל כך. זה הסינגל השני מהאלבום השני שלהם, שנקרא 'שכול וכשלון!' ויצא ביום חמישי וככל הנראה הוא ענק, ואפשר להאזין לו כאן ולמות מרוב אושר. אם מישהו מתנדב לרכוש לי את האלבום אודה לו במין, וגל עדה שאני יודע להכיר תודה.
בווינדוז מדיה פלייר האלבום החדש של יוני בלוך, כי חייבים לתת לו לפחות את הצ'אנס הראשון אחרי ההסטוריה הענפה שלנו יחד, אבל יש לי הרגשה שהוא יהיה קקי. D:

shiray

New member
את האלבום LE ברצף... מה לעשות...

בשניה זו זה LEATHER

Rickie Lee Jones - The Magazine

קבלתי פעם משכנים [כן מיכ, השכנים האלה! המשפחה השניה שלי, כאילו] היא מקסימה משהו. אה, וגם אני התחלתי עם הPJ הזאת
שתבינו שאני [כן,כן,הפעם זו באמת אני!גרר] הייתי הסיבה שמיכל הגיעה אליה. טוב, אני דיי שמחה שהגעתי. עכשיו יהיה לי מה שיבקע מהאוזניות בפול ווליום ויעצבן את שאר הנוסעים המסכנים בטיסה
ואפרתבנצור
ואביתר בנאי [שני הראשונים של כלאחד] וליסה ג'רמנו. וטורי. [הדרה, כבר אמרתי] זה היה היום שלי, בערך. עכשיו אפשר לטוס בשייקט. תודה

נו

(מיכל, אני מחכה שתבואי ותגידי, לא, זה בכלל היה דיסק של אחותי, הייתי מגיעה אליה גם ככה!!!) למה אני עוד פה
רעות?
נועה?
הנהלת תפוז?
מישהו?

killerit1

New member
לא נכוווווווווון!!!

זה גם היה דיסק, שהיה לי בבית.. אצל אחותי (שוב)..

שלא היית שומעת בחיים אם לא

הייתי אומרת לך כמה היא טובה
טוב נו, זה כמו להתווכח עם קיר
אני תמיד נותנת לךקרדיט, וכשלי סוףסוף מגיע.. נו,שוין. זה בסדר. :) אני אשב לבד בחושך! בקור. [אין פה שמש היום!בלעט.] [רעות
!!
!]

Elsewhere

New member
Dragon.

אחד השירים הכי מדהימים מכל הדיסק הזה. אני אפילו לא יכול להתחיל. פשוט גאוני. התאהבתי ב-ADP. רצחוני.

Applebite

New member
David Gray - Silver Lining

פעם כולם מסביבי אהבו אותו (שתי חברות שלי, אחותי) ואני לא. בהמשך, דרכן ובעצם בטיול הארוך והבלתי נשכח שלי למזרח, איכשהו he grew on me וגיליתי שאני ממש מסוגלת להתאהב באיכויות של המוזיקה שלו, של הקול שלו ושל הדיקציה המנצ'סטרית המגניבה שלו... התחלף לניק דרייק, milk and honey. עליו לא צריך להכביר במילים

למעלה