Now listening vol 2.2

ועכשיו אני עוברת על הOfficial Bootlegs

וPutting The Damage פה מעולה :| ובכלל, הסטליסט ממנצ'סטר. בקרוב אודיע גם איך הביצועים
.

אוף

היא כזו מעצבנת. יש Liquid Diamonds. עכשיו היא שעה גונחת Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Qiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid I said Liquidddddddddddddddddddddd Diamooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnds כאילו, 3 דקות לפחות. ואוקיי. הבנתי שזה ליקוויד דיאמונדס, אבל תתחילי לשיר כבר
. ובאופן כללי כל שיר פה זה מינימום 7 דקות, וזה רק פסנתר. ומתישהו זה כבר חופר כל כך שאני נהנת יותר מהקיפול כביסה מאשר מהמוזיקה. זהו, לא מגיבה לעצמי יותר
. (עכשיו Suede, מעניין איך הוא)

noosh

New member
שומעים פה את החומה

מלא מלא זמן לא שמעתי את זה. מגניב דווקא.

behappy

New member
../images/Emo6.gif

סתם, המפחידוש הורג אותי מצחוק ואני מחפשת תרוצים לא לעבוד :|

noosh

New member
זה כבר לא מפחיד אותי

אבל הייתה תקופה, בכיתה י' כזה,ש לא יכולתי להקשיב ל-Is There Anybody Out There בלי לברוח מתחת לאיזו שמיכת פוך
יש לי מלא זכרונות כיפיים מהאלבום הזה, עם כל ערבי הטאקי והפינק פלויד שהיינו עושים...

"יש לי מלא זכרונות כיפיים מהאלבום הזה,

איך היה חושך ולבד וחם וקר מתחת לשמכת פוך בפינת החדר." |סרעות|

noosh

New member
כן, הסתכלתי על המשפט הזה וצחקקתי

כי האלבום הזה באמת הפחיד אותי וזה, אבל זו הייתה תקופה טובה כי מפגשי פינק פלויד שלנו היו מצחיקים, וידיד שלי ואני היינו יושבים בים והוא היה מנגן את מאת'ר והיינו שרים את זה ממש מוזר כזה ומתים מצחוק. והיה אנימלס ועכשיו יש כאן וויש
. אני אמות מפרצי נוסטלגיה עוד שניה.

לבד בחושך!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo32.gif!!! |רבי||רבי||רבי|

אוקי, למי עדיין לא ספרתי שאתמול אבא שלי התפלל והוא שכח את המילים לתפילה ואח שלי השלים לו, עם מנגינה של תפילה של דוסים והכל, "יווווווווושב בחושך כךלחשץלחהחהףש..." נקרעתי. אחכ כל הערב שרתי לעצמי, "יווווווווווושבלבדבחושך ונחבקבר, אמןכןיהירצוןסברימרננלחייםםםםםםם" אפילו אחשלי הדוס וואנאבי
לא התאפק ונקרע מצחוק.

למעלה