Now listening vol. 2.1

Applebite

New member
Sufjan Stevens

לשיר יש שם נורא ארוך
והוא ממילא מהאלבום שאני פחות אוהבת, אז אציין כאן שהאלבום הכי טוב שלו מבין אלה ששמעתי הוא illinoise. פשוט תזמורת של איש אחד. מקסים.

:|

או הוא, [אוי, לפני שיכנסו בי] כאמור, שלהם ולא שלי.. סתם השם העלה לי זכרונות פתאום

behappy

New member
הא, הוא איש מטורלל כזה../images/Emo6.gif

הבנתי שהוא מתכנן לעשות אלבום לכל מדינה בארהב או משו בסגנון..

noosh

New member
Neil Young -

Everybody Knows This Is Nowhere מוזר לי לשמוע כזאת מוזיקה בלילה
אבל זה היה נחמד. אני מרוצה מהאלבום הזה.

Capitolinna

New member
Beth Gibbons & The Rustin' Man - Tom The Mode

אבל גם הקשבתי לשיר הנושא של טלנובלה בע"מ כשעשיתי הליכון במכון כושר היום. רק מודדת על עצמי את עניין ההשתתפות הפעילה. וו-או, לא עקבתי כאן שבוע וכבר יש לי המון הודעות לענות ולהקפיץ.

Applebite

New member
Alice in Cahins - No Excuses

האמת, כל הדיסק Jar of Flies. פשוט אין לי מה לומר על הדיסק הזה חוץ משהוא ממש מדהים וחבל ששכחתי לשמוע אותו כבר המונמון זמן. אני כמובן אוהבת גם את החומרים ה"כבדים" יותר שלהם, אבל זה דיסק שגם מעלה לי זכרונות מדהימים וגם פשוט יצירת מופת לדעתי.

boy for pele

New member
אחת הלהקות הגדולות בכל הזמנים.

ושלא נשכח את זה. אתמול שמעתי בנסיעה את האנפלאגד שלהם ונזכרתי כמה שהם גדולים. אני שומע אותם בתדירות מספיק גבוהה, אבל אתמול שמעתי את Brother המדהים, וגרסת האנפלאגד לSludge Factory, וליין פשוט גאון. R.I.P.

boy for pele

New member
Holly Golightly - Painted on

הולי גולייטלי היא זמרת גאראג' בריטית (למי שלא יודע, שמה מבוסס על דמות מתוך ספרו של טרומן קאפוטה "ארוחת בוקר אצל טיפאני"). זמרת בעלת קול ייחודי ומדהים, אבל הוא לא מה שעושה את המוסיקה שלה למדהימה - היא מדהימה בזכות הסאונד המנגינות. כשרק נחשפתי אליה אמרתי לעצמי שהיא כמו הברידרז שפוגשים את וולווט אנדרגראונד, ובשמיעה הזו אני מתקשה להבין איך בדיוק הגעתי למסקנה הזו. מה שבטוח שהיא זמרת מעולה עם מוסיקה מעולה. אני חושב שמי עשוי לאהוב אותה במיוחד זה המעריצים של פי ג'יי הארווי בפורום, כי הולי היא כל מה שפי ג'יי חולמת להיות ולעולם לא תהיה. למרות שאני שומע את Painted on, האלבום המומלץ הא Serial Girlfriend, שכמו ניתן להבין משמו בוחן את המערכות היחסים המעוותות משהו של הזמרת (או גיבורת שיריה?). שירים מומלצים במיוחד - I can't be trusted (מדהים!!!), Come the day, Your love is mine, Serial girlfriend, Want no other. מתוך האלבום שאני שומע כרגע השיר האהוב עליי הוא I let my daddy do that. לכל המאזינים, הנאה מובטחת.

Applebite

New member
soundgarden - like suicide

כבר ציינתי כאן שזו הלהקה האהובה עליי בכל העולם כולו?

למעלה