pictures* כמובן..
י ירגזי כחול New member 4/10/07 #24 [הלווו. ושוב הפסקתי לאכול בשר, ביצ' ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif] בתור התחלה
A Applebite New member 4/10/07 #26 ../images/Emo24.gifכל הכבוד!!!!!!!! את מדהימה! אל תהססי לשאול אותי כל דבר שאת צריכה ותוהה לגביו.
י ירגזי כחול New member 4/10/07 #27 ../images/Emo80.gifאחותך../images/Emo3.gif[כפרעליך../images/Emo25.gif]
A Applebite New member 5/10/07 #42 זה בכלל לא עלבון להיות פרה סתם אנשים הפכו את זה לעלבון ולקללה, אני לא רואה בזה שום דבר מעליב.
A Applebite New member 4/10/07 #25 Semisonic - Made to Last אלבום חביב (Feeling Strangely Fine) שבעיקר מהווה אצלי נוסטלגיה חמימה. דווקא את השיר הכי מצליח שלהם אני די שונאת (Secret Smile).
Semisonic - Made to Last אלבום חביב (Feeling Strangely Fine) שבעיקר מהווה אצלי נוסטלגיה חמימה. דווקא את השיר הכי מצליח שלהם אני די שונאת (Secret Smile).
B behappy New member 4/10/07 #30 פרפל ריין../images/Emo3.gif סתם, האמת שכלום כרגע אבל צבעתי תשיער לסגול והכלהכל הפך לסגול כולל הבית כולל הידיים כולל המקלחת [וכולל השיער, ברוך הוא וברוך שמו!]
פרפל ריין../images/Emo3.gif סתם, האמת שכלום כרגע אבל צבעתי תשיער לסגול והכלהכל הפך לסגול כולל הבית כולל הידיים כולל המקלחת [וכולל השיער, ברוך הוא וברוך שמו!]