Now listening vol. 2.1

boy for pele

New member
Now listening vol. 2.1

האמת אני פותח את השרשור הזה רק כדי שיהיה לי תירוץ לענות עליו עם הפוסט שכבר יבוא.

Hurt/ Caught a Lite Sneeze

איזה ביצוע טוב זה
.

boy for pele

New member
המכשפות - אלמנה

בו אכתוב בקפידה כל קללה בתוררררררררררררררררה.... ככה אני צורח את זה עכשיו, מושך את ר'. אני מחזיק ביד את החוברת של הדיסק, ושם לב לכמה שורות נבואיות משהו בו: "נסעתי במסלול השמאלי", "ואני רציתי לנסוע באדום", וגם "בתוך הנצח תצעדי". כבר עברו 10 שנים. ענבל, מצטער שלא הייתי שם אתמול. הייתי צריך להיות שם, אפילו אם רוב הנוכחים על הבמה לא היו שם בזכות. אפילו אם הייתי אומר שרוב הקהל לא ראוי להיות שם. את הרי ידעת את זה כל הזמן, נכון? כולם מעשנים סיגריות לייט פתאום. ואני לא יודעת מה זה הזוועה הזו. זה סטייל חדש. את חסרה פה. אני מתגעגע. אז מה אם אין למה לקוות מיליוני אנשים מסתובבים מתרוצצים בין מקומות מחפשים מציאות מה לעשות - אין כבר איפה להיות. אני לא יודע אם השיר הזה הוא על מצב המוסיקה או על מצב העולם הזה לאחר שאת ועוד כמה נפילים כבר לא איתנו. אני רק מקווה שטוב לך איפה שאת נמצאת עכשיו.

אוף, אולי מותר לי לכתוב סתם דברים ששמעתי?

כי זה לא הוגן, אני לא שומעת מוזיקה על המחשב.
תשמעו את הבנות נחמה המעולות, "בואי" של דנה עדיני במיוחד, ואת הדרה לוין ארדי הפסנתרנית השיקית.

הפסנתרנית הפדופילית!! ../images/Emo9.gif

one line pj harvey מי בא איתי לדיסק סנטר
במחשבה שניה אני בן כה שם שבוע הבא אז, תמותו. אני אחכה

ובכלל כאילו, זה לא הוא, זה המקלדת.

היא משתפת איתו פעולה מגן עדן. שתמות גם היא. אה, גם היא כבר מתה. או לפחות עובדת כאילו היא מינימום גוססת.

noosh

New member
אני לא קונה יותר דיסקים לעולם

גם ככה כל מה שמוזיקה עושה זה להרוס את החיים. (אולי באמת לא הייתי צריכה להקשיב ל-BFP אתמול, אה?
נו מה, לא ידעתי שזה יהיה כד כדי כך)

שוקו דיי לקטול אנשים חפים מפשע ../images/Emo10.gif

כאילו, הדרה ממש לא חפה מכלום
אבל מיכלי תעלב ממך

רק אם לא תסקלו אותי עד כלות,

שמעתי ברדיו קודם את דיסקו מנייאק וזה היה כה מצחיק וכה כיתה ד' וכה צופים אם לסמי תתחצף, כדאי שתתחפף, כי סומו ישב עליך, עד שתצא ביצה

boy for pele

New member
Neutral Milk Hotel - Oh Comely

כן, עוד פעם. הקול של ג'ף מזכיר לי מישהו ואני לא מצליח להיזכר את מי.

לאונרד כהן-הללויה ../images/Emo7.gif

חברה נתנה לי את האקורדים אבל נראה לי שהם לא טובים בכללושששששש

killerit1

New member
the cure-picyures of you

ועוד שני שירים בדיסק יגיע- love song... שעד כמה שהגירסה של טורי לשיר הנ"ל מהממת, אני חושבת שבמקרה הזה אני חייבת לדבוק במקור..

למעלה