לא יצא לי לשמוע אותה... אבל רג'ינה אחת זה די והותר
י ירגזי כחול New member 1/10/07 #40 היא עושה קולות ופרצופים מוזרים שלא היו מביישים את הוד רוסיותה בעצמה אלוהים, אני עדיין בשוק. אני גם חושבת שאשכרה כתבתי לה מכתב מעריצים אחרי ההופעה. תצחקו עליי היום בלילה. הרבה.
היא עושה קולות ופרצופים מוזרים שלא היו מביישים את הוד רוסיותה בעצמה אלוהים, אני עדיין בשוק. אני גם חושבת שאשכרה כתבתי לה מכתב מעריצים אחרי ההופעה. תצחקו עליי היום בלילה. הרבה.
A Applebite New member 2/10/07 #45 רג'ינה יש רק אחת אף אחת בחיים בחיים לא תהיה רג'ינה הישראלית, הארמנית או הטג'יקיסטנית!
י ירגזי כחול New member 2/10/07 #46 גם דקלבאום יש רק אחת ../images/Emo5.gif חכי שתשמעי אותה ואז תביני..
K killerit1 New member 3/10/07 #50 יעל דקלבאוווווום ../images/Emo23.gif שוב לוקחת קרדיט חחחח, לירון תהרגי אותי אבל הנה אני נותנת לך קרדיט: -רג'ינה -ליסה ג'רמנו -פי ג'יי (טוב נו, קרדיט חלקי..) - עמית ארז -תמר אייזנמן רואה? אני לא מזלזלת...
יעל דקלבאוווווום ../images/Emo23.gif שוב לוקחת קרדיט חחחח, לירון תהרגי אותי אבל הנה אני נותנת לך קרדיט: -רג'ינה -ליסה ג'רמנו -פי ג'יי (טוב נו, קרדיט חלקי..) - עמית ארז -תמר אייזנמן רואה? אני לא מזלזלת...
י ירגזי כחול New member 4/10/07 #52 וואו, כבוד ../images/Emo46.gif [../images/Emo6.gif] תקשיבי, באמת שמתי עליה בזכותך אבל היא כל כך מדברת אליי שאני אתפלא אם לא הייתי מתאהבת בה לבד.. אבל מה שבטוח, צדקת צדקת צדקת
וואו, כבוד ../images/Emo46.gif [../images/Emo6.gif] תקשיבי, באמת שמתי עליה בזכותך אבל היא כל כך מדברת אליי שאני אתפלא אם לא הייתי מתאהבת בה לבד.. אבל מה שבטוח, צדקת צדקת צדקת
K killerit1 New member 3/10/07 #49 נכנס לבררר מלקלק משקהההה ומתנקה ומתקה ומתנקהההה (בקול גבוה וצורמני מהרגיל)
מ מועדון לקוחות New member 2/10/07 #47 טורי איימוס - Don't make me come to Vegas בשבילכם מוכנה להגיע לכם מקום בעולם - ניו יורק, וירג'יניה ואפילו בית לחם
טורי איימוס - Don't make me come to Vegas בשבילכם מוכנה להגיע לכם מקום בעולם - ניו יורק, וירג'יניה ואפילו בית לחם