Now listening vol. 1.9

FooK MI

New member
ותודה לתפוז שהרס את המומנטום. ../images/Emo3.gif

*, כמובן. ];

סליחעעעעעעעע

תמציתיישן [המון זמן לא הייתי
] שילה פרבר - יום אחד גם את תמותייייייי תמר אייזנמן - it took me long, dates and times, is it too late' my kind of nothing, xman, da bitch, before I end אסף אבידן אנד דה MOJOS - הנגוומן נועם רותם - עזרה בדרך [שלך!!!] שלומי שבן - אני שוקעת... תפוס אותי!!! ושאר "עיר"
אפרת בנצור ואביתר בנאי - גם הים נסוג [ויש לו אולי / רגשי אשמה / כמו לי] ובכלל אפרת - הראשון, היא יפהפיה. אביתר בנאי - כל הראשון [איךךךך שאניייי שונאאאא אותךךךך ככההההההה]
the strokes - someday nick drake - things behind the sun, parasite, poor boy
ו-חדלללל.

רעוּת

New member
נועה ../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

היא ציטטה אביתר!!! לטיפולך המסור אודה

ולא היה לי טובבבבבבבבבבבב

כשהיית איתייייייייייי את רחוקה מלהיותתתתתתתת קצת שקט בשבילייי אוהוווווווווווווווווווווווו אני כועססס
[רעות, הסמיילי הזה לעולם יזכיר לי אותך]

רעוּת

New member
אמן תישארי לבד לנצח ../images/Emo46.gif

ואת יודעת למה זה יקרה?! השלימי את התשובה נכונה: א. כולם נוטשייייייייייייאייייייייייייים כולם נוטשיייייייייאייייייייייייים ב. כולם מתייייייייייייייאייייייייייייים כולם מתייייייייייייאיייייייייייייים ג. תשובות א+ב נכונות. (תשובה א' היא תוצר לוואי של תשובה ב'.) ד. נועה תחסום אותנו. את שתינו!! על מצפונך
ועכשיו למאותגרים, תרשים זרימה: תני לי את היד שלך נקשור אל הפסנתר---> ומשחקיייייייאייייייייייייים משחקייייייייאייייייייים----> נפלט כדור אחד קצר בשקט----> גוף הופך גופה----> כולם בוכיייייייייייייאייייייייייייים כולם בוכיייייייאיייייייייייים ואני רואה את התגובה של גל לזה: "רעות
" ושל נועה : "רעות
" |כפתורשלחסימה|

רעוּת

New member
רק את אוהבת אותי ../images/Emo7.gif

אוף לירון יש לי בדיחה שחורה חדשה שעוד לא שמעת. על הנושא האהוב עלייך

noosh

New member
זכית מן ההפקר, תגידי תודה! או שאת רוצה להחסם?

noosh

New member
ואני רוצה שיפסיקו הבחילות

ושהרופא שלי ייתן לי הפניה לבדיקות דם כשאני מבקשת, ולא יגיד לי "אבל עשית לפני שנה", ושאני לא אצטרך רבע שעה להתחנן בפניו שאולי בכל זאת משהו השתנה בשנה הזאת, עד שאני אזכר שירדתי במשקל כי אולי זה ישכנע אותו שמותר לי לעשות שוב בדיקות דם
. שונאת רופאים. אפשר לחשוב שעל כל בדיקת דם שהוא נותן, פיה מתה.

behappy

New member
../images/Emo46.gif תגידי לו שאת צמחונית, זה תמיד עובד

רופאים משוכנעים שצמחונים הם אנשים שעלולים למות כל רגע מאיזו מחלה סופנית ושולחים אותם למליון בדיקות דם

noosh

New member
לא, הקטע של המשקל עבד בסוף

נראה לי שהוא הבין שאולי משהו באמת השתנה בשנה הזאת
. אבל שתדעי שאני באמת הופכת לצמחונית. אתמול אכלתי בשר וזה עשה לי ממש רע (פיזית, לא מטעמי אידאולוגיה, מצטערת מראש לכל הצמחונים והטבעונים פה), ובאופן כללי בזמן האחרון קשה לי ממש לאכול בשר ועוף כי זה פשוט לא עושה לי טוב (וזה די מעיק כי הגוף שלי ממש צריך את זה). אז היום החלטתי פשוט לוותר. אכלתי טופו
אבל זה לא היה משהו, נראה לי שאחזור לטבעול.

אחוות צמחונים - טבעול זה סבבה ../images/Emo13.gif

שניצלוני תירס קטנטנים ונגיעות גבינה עם תירס. ופיצה של מעדנות.... אחחח....נעשיתי רעבה
יום טוב, ליבי

למעלה