Now listening vol. 1.6

noosh

New member
זה מהאלבומים האלה

שממש אוהבים לקטול ולהגיד שהם אוברייטד וכאלה. וכאילו, הקשבת לו איזה מאה פעמים, אתה מכיר אותו בעל פה, אתה לרוב לא חוזר אליו שוב, כי אתה יודע מה מחכה לך ואתה יודע שעברת את "תקופת דארק סייד" וכל זה. ואז, במקרה, משום מה, מתחשק לך, אז אתה שם את זה במערכת. ובמשך 40 דקות אתה לא מבין איך יכולת לבטל את זה בהינף יד, כשגם בהאזנה המאה ואחת אתה מצליח למצוא שם משהו חדש.

boy for pele

New member
אני אתבטא במתינות.

מי שחושב שDark side הוא overrated כי מדברים עליו הרבה והוא מופיע בכל מיני רשימות של האלבומים הגדולים, הוא פשוט דביל.

noosh

New member
Oh, My Loverrrrrrrr

Why don't you just say my name And it's alright פיג'יי.

ו-../images/Emo9.gif

strong woman, מיקה שדה ממש אהבתי אותה, בחיי. ו-one song, נועה בביוף feat. עמית ארז, ואוף, למות.

Datura - Tori Amos

בנסיונות נואשים לדרג את TVAB. אף פעם לא שמתי לב שזה שיר כזה ארוך...תמיד חשבתי שזה שני שירים.

shiray

New member
אולי בגלל זה היא אף פעם לא עשתה אותו לייב

ואז הוא לא מופיע לי בדיסקטורי חחח

אגב, מה השיר הכי ארוך במקור שטורי מבצעת

בהופעות ? אני מתכוונת נגיד - Yes Anastasia וכאלה, ולא שירים שהיא מכפילה את אורכם עם איי סיידים למיניהם וכאלה ?

shiray

New member
ואם זה לא רק אייסייד?

לא בדקתי את זה אף פעם, אבל בהופעות היא עושה את ווייטרס 12 דקות בכיף

boy for pele

New member
ברי סחרוף - כמה יוסי

ברי בשיר על שכונה שבה הוא גר בתור ילד כשהוא עלה לארץ. כשאני עליתי לארץ, גם גרתי באותה שכונה, ופחות או יותר באותו גיל שעליו ברי מדבר בשיר.

ואבא שלי הלך מכות עם פורטיס בגן!!

או משהו, אני כבר לא זוכרת את הסיפור, אבל היה שם את אבא שלי, פורטיס, ומכות. עכשיו הזכרת לי שהרבה זמן לא שמעתי כמה יוסי... אפילו את מונסון אהוב ליבי

Elsewhere

New member
Emiliana Torrini.

ברגעים אלה Stephanie Says. כל האלבום - Merman. אחלה אלבום
.

shiray

New member
מוכר לך MERMAN, באמת?

*אהם*טורי*אהם* סתם... האמת שלי השם מוכר מהאנטומיה (אמרתי כבר שיש שם מליון שירים בפרק...)

shiray

New member
חחחחח בואנה לירון מזאת הצניחת אייקיו הזאת?!

סתם נו, אני לא אבאס אותך שיצאת קצת בלונדה... תתנחמי בזה שיש לך אזרחות אמריקקית ולי אין...

למעלה