Now listening vol. 1.1

boy for pele

New member
Now listening vol. 1.1

או קיי, זכרונות ההופעה עוד טריים מאוד, אבל אני לפחות כבר התחלתי לגוון ולא לשמוע רק שירים של טורי. אז זה הזמן להחזיר את השרשור, שבו תציינו מה אתם שומעים, ואם בא לכם כמה מילים על השיר/אלבום, ומה אתם אוהבים בו ומה לא כל כך.

boy for pele

New member
Chelsea hotel no.2 - Leonard Cohen

אני לומד למבחן, בכאילו, אבל בפועל אני בפורום ושומע את לאונרד כהן. טוב, נו, יש מועד ב'.

ברגעים אלו ממש,

אני מקשיבה לאלבום The Greatest של Cat Power שהיא החריש הנוכחי שלי. אל תתנו לשם להטעות אתכם, לא מדובר באוסף להיטים, אלא באלבום מדהים. אי אפשר בכלל לתאר את השקט והמינימליזם של המוזיקה שלה, הם כל כך מדוייקים, כל ך פוגעים. גם אם היא לא שיא הסופיסטיקייטד בליריקס שלה כמו טורי, יש משהו באיך שהיא שרה, ובריוורב של הגיטרה שגורם לכם להרגיש פתאום לבד באיזה היכל עצום, ולהתרכז בכל צליל שלה ושל עצמכם. היא פשוט מדהימה, תשמעו אותה
.

shiray

New member
אוו אני אוהבת אותה!

קניתי את האלבום הזה בפאריז, בוירג'ין בשאנז אליזה, אז אני תמיד אזכור את האלבום לטובה, והוא יחזיר אותי לשם :). איכשהו השם שלה היה לי מוכר (נו, אני מכורה להורדת שירים שאני כבר שוכחת איך הגעתי אליהם, אבל העיקר שאני אוהבת אותם...), אז שמעתי אותו שם בחנות וישר קניתי... קיצר באמת מומלצת.

ואני ממש אוהבת את

keep on running - מיכל ממש ידעה
על הרגע הראשון שהיא השמיעה לי אותו אהבתי אותו, ממש כמו שהיא חשבה שיקרה. וואו, זה היה מזמן, ואני עדיין ממש ממש אוהבת אותה. וגם clear the room... שני האהובים עליי ואני לא מכירה יותר מדי אמנם [וחבל
] אבל, תשמעו אותם [!!!!!]

FooK MI

New member
ברי סחרוף - Can't Help Falling in Love

Hidden Track אחרי 'מפנה מקום', ששכחתי לגמרי מקיומו עד רגע זה, והיה ממש כיף לגלות אותו מחדש. את ברי אני לא חושב שצריך להציג

boy for pele

New member
חחח הוא עשה קאוור לאלוויס?

שמעתי את הקאוורים שלו לוולווט ולטי רקס (שניהם מעולים), אבל זה מפתיע.

shiray

New member
עכשיו אני שומעת את הDOVES

כל מיני קטעים שלהם מעורבבים.. הם שווים במיוחד. חברה טובה הכירה לי משהו שלהם (השותפה שלי לאהבה טורי), ומאז אני מכירה אותם יותר ויותר... מומלצים בעיקר לנסיעות, אבל לא רק.

killerit1

New member
air-10,000 hertz

דיסק מעולה. להקה מעולה. ואני מיכל, למי שעוד לא יודע

הכי אני אוהבת

לשבת אצלך על המיטה, עם הדיסקים המעולים האלה שלך בסאונד של הרמקולים השולטים האלה [ובכלל, שכולם ידעו, לילדה הזאת יש חדר מהמם [!!!]] והווינסטון אדום ו-הפינצטה
והשיחות שלנו, אני מתגעגעת. הצבא הרס לי את החיים ושאר פנינים של רעות

Applebite

New member
POE - Haunted

המלצה על סינגר סונגרייטרית שקיבלתי מחברה חדשה (שפגשתי בהופעה של טורי!), בינתיים נשמע אחלה. פתאום יש לי המון דברים חדשים לשמוע, איך אקיף את הכול??

למעלה