Now listening vol 1.0

Applebite

New member
אני נשארתי ודיברתי איתה

אבל לא ביקשתי חיבוק בטיפשותי
אבל עמדתי לידה המון זמן כשהיא דיברה עם אחרים ואמרתי לה כל מיני דברים והיה כזה כיף סתם לראות איך היא בנאדם רגיל וחם ומלא באנרגיות טובות
כשדיברתי איתה כמובן שהתבלבלתי לגמרי ודיברתי שטויות, אבל לא האמנתי שיש לי בכלל אומץ לעשות את זה, אז מילא.

Applebite

New member
לחצתי אנטר בטעות!!!

ניסיתי להגיד שהתבלבלתי והתביישתי ופתאום הרגשתי מטופשת לבקש חיבוק... וגם לא הצטלמתי איתה
לפחות יש לי חתימה על הכרטיס...

Applebite

New member
דרך אגב,

גם אני חשבתי שזה "פיקלי", אבל בדקתי בהמון אתרי ליריקס וראיתי שבכולם זה "פיקלינג", אז שמעתי את הקטע הזה שוב והיא אכן אומרת "פיקלינג"!! אהבתי יותר כשזה היה "פיקלי"

סריט

New member
מה פיקל ;[

הכי טוב בעולם זה דניאל קאומן ;[ A man destined to hang Can never drown.... I WANT TO TAKE A FUCKIN' BATH

a man destined to fry can never ever

diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie in any other way but frYING lucky that I'm DYING! by hanging :) so now that we got that straight can't I just be left alone
I want to take a fucking bath!!! את זה בדיוק שרתי לעצמי בטירוף היום. חחחחח אבל פיקל זה לבכות כמו תינוקת. מרגש אלוהים אוףףףף

Applebite

New member
גם זה שיר מדהים

iiiiiii don't exist iiiiiii don't exist iiiiiii don't exist iiiiiii don't exist and now that we got that straight does it mean that i can fly does it mean that i can do whatever i want and now that we got THAT CLEAR and you know that i'm not here does it mean that i can do whatever i please התחלתי ולא יכולתי להפסיק להקליד עד שהפזמון נגמר

Applebite

New member
and he started remembering

and remembering and remembering... לפעם השורות שלה נשמעות כאילו ילדה בכיתה ג' כתבה אותן. זה כל כך מגניב וייחודי

סריט

New member
אני אומרת פתחו שרשור שירה בציבור אצל רג'ינה

והפורום מתעורר.

Applebite

New member
כן, חייבים לעשות משהו בקשר לפורום הזה!!!

אפילו המנהל כבר לא טורח!!! צריך לחשוב על משהו.

סריט

New member
אולי אם לא הייתם מדברים על רג'ינה

בפורום של טורי, זה היה עוזר. ;[

אמרתי מקודם

זה הזמן לעבור פורום הינט הינט נודג' נודג' אבל אפחד לא שם עליי ;( לישון, לישון.

למעלה