Now listening vol 1.0

boy for pele

New member
אשמח שתסבירי איך בדיוק לא ראיתי את האדם שמולי

מה שהתבקשתי בתגובה שאני מדבר עליה זה להגיד "אני לא אוהב את X" במקום "X לא טובה". זה לא לא לראות את האחר. זה לוותר על דרך חשיבה ועל דיעות.

עזוב,

אני לא אשנה אותך ואתה לא אותי...
[זו צורת התייחסות שצורמת לאנשים מסויימים, זה הכל. אם אתה לא מבין לבד אין לי כח להכנס לקטנות. וגם לא נעים לי ככה. נראה לי שעדיף לסיים את זה כאן,
אני כבר מצטער שהתחלתי לדבר
(
) ...]

Applebite

New member
האמת, אני לא מעוניינת בדיון איתך

כי אני רואה שאנחנו מדברים בשפות שונות. אני רק רוצה להבהיר שאין לי כוונה להתקיף אותך. ניסיתי להסביר את עצמי יותר מפעם אחת ואתה סרבת להבין. זה היה אישי כי אכן דיברתי על ההתבטאויות שלך באופן ספציפי ולא על היקום באופן כללי, אבל לא הייתה לי כוונה להעליב, רק להסביר. ולא הבנת. ולא ביקשתי שתוותר על שום השקפת עולם, וגם ניסיתי להסביר. אבל לא הבנת. אז שטויות, water under the bridge, bygones וכו'.

אני לא מאמינה שמישהו שאל את זה ../images/Emo14.gif

חשבתי שאני עושה צחוק כשאני כותבת את השם משפחה שלה ליתר ביטחון בהודעה שלי. השלמות השכלה דחוף ידידי ..... |אייקון של נונונו|

../images/Emo6.gif פעם השילוש הקדוש אצלי היה

טוריפיונהרג'ינה [עוד מעט אני מכסה את כולו בלייב, מי היה מאמין (לא נושמת לרגע)] מאז נכנסו לשילוש עוד כל כך הרבה קדושים שקשה לי נורא
אוף רונה הקדושת על הזאת
[ולחשוב שאותהההה לא ראיתי אפפעם בלייב
!!! אלא אם כן נחשב שפגשתי פעם ודברתי
(היא נפלאה כזו) טוב, היא חברה של חברה של...] היה לי איזה חודש טחינה מטורפת של לופים של לנשום בספירה לאחור עד שיצאו לי הקישקעס בדיוק עכשיו. אני כל כך אוהבת אותה.

Regulus Black

New member
את חייבת../images/Emo70.gif

אני אהבתי את רונה לפני שראיתי אותה לייב אבל אחרי ההופעה...
היא פשוט נשמעת שונה כשהיא שרה מולך, את חייבת לראות!

shiray

New member
אמאאאאאאאאאא

הפלייליסט שלי הגיע לי לקובץ של 9 CRIMES של דמיאן רייס (בגלל זה זה בשרשור הזה), אבל אז גיליתי שזה הקליפ. וזה קליפ מפחיד!!!!

רעוּת

New member
אבל בטח לא מפחיד כמו

הביצוע של טורי לבוני&קלייד!!!!!!!!!!!
אולי מפחיד כמו נורית גלרון נגיד, אבל לא כמו בוני&קלייד!!!!!!!!!

shiray

New member
חח ראית את הקליפ??

הראש של הזמרת כרות וכשהוא מגיע היא בלון!!!! ואז כשהוא הולך עם הבלון (כלומר- הראש שלה!!! והיא שרה כשהיא בלון!!) ואז ילדים $^#$^#$^$&$%^& זורקים אבן ומפוצצים את הבלון!!!! מזה הדבר הזה?!?!

shiray

New member
חחח אבל זה לא סרט אימה, זה סרט עצוב קורע לב

או שכשאני אראה את זה שוב (למרות שאני בספק שאני בכלל אעשה את זה), ואני אהיה מוכנה נפשית לזה, זה יצחיק. למרות שזה קשה עם השיר ברקע... קיצר זה היה מפחיד!!! ואם את רוצה משהו מצחיק- תראי את הקליפ הלא מצונזר לMY FAVORITE GAME של הקרדיגנז. זה מצחיק.

רעוּת

New member
הוו אני זוכרת את זה מהMTV

הייתי מכורה קשות בכיתה ז' או משו כזה

למעלה