Now listening vol 1.0

boy for pele

New member
Now listening vol 1.0

מסורת חדשה שאני מביא מפורום אחר, שאני מקווה שהיא תתפוס תאוצה פה. כל אחד כותב את השיר או האלבום שהוא שומע ברגע שבו הוא מקליד את ההודעה. אתם מוזמנים גם לכתוב פירוט קצר על השיר או האלבום, ומה אתם חושבים עליו. כמובן שבטח יהיה לנו הרבה טורי איימוס פה, אבל אפשר לציין אמנים אחרים (כן, עדיין אפשר לשמוע דברים אחרים חוץ מטורי. למרות שבשבוע לפני המופע 90% ממה ששמעתי היה טורי)

boy for pele

New member
Robert Wyatt - Sea Song

ובכן, אני אתחיל. יצירת מופת של חבר לשעבר של סופט מאשין. זה די מוכר, אבל מי שלא מכיר, אני ממליץ. לדעתי, מעריצי טורי יתחברו לשיר גם במישור הלירי, וגם יאהבו את הליווי של הפסנתר. השיר משלב גם אלמנטים של פרוג רוק.

Regulus Black

New member
כרגע אצלי זה פלייליסט

שמורכב מהשילוש הקדוש טורי-רג'ינה-רונה. כל מיני שירים מכל האלבומים, כרגע זה In my head של טורי אותו אני מאוד מאוד אוהבת. (אגב, אתה הטרמפ שלי מחיפה, לא?
ניחשתי לפי מה שכתבת אבל אני לא בטוחה)

boy for pele

New member
מי זאת רונה?

רג'ינה זאת בטח רג'ינה ספקטור? אני מבין שיש באזז מסביבה עכשיו בארץ בגלל ההופעה שלה, אבל אני לא שמעתי תגובות נלהבות במקומות אחרים. אני בספק שאני אוהב אותה. אני חושש שרק שליש מהשילוש הקדוש שלך קדוש גם עבורי. סחתיין על הרצועה של טורי. את מאזינה את זה מתוך more pink, או מתוך piano, או שיש לך את אחד הסינגלים? יש מצב שאני הטרמפ שלך מחיפה, אך בשביל לוודא, אני הייתי נאלץ להסגיר את השם שלך או את הטלפון שלך, ואני בספק שאת רוצה שאעשה זאת בפורום.

Regulus Black

New member
אם אתה יודע אותם כנראה שזה באמת אתה ../images/Emo3.gif

כן, רג'ינה ספקטור. אהבתי אותה הרבה לפני ההופעה ועוד יותר אחרי שראיתי אותה לייב ונוכחתי לדעת שהיא באמת אחת הפרפורמריות הכי חמודות ומוכשרות שיש. רונה זאת רונה קינן, תוצרת הארץ
גם אותה אני מאוד אוהבת. אממ מתוך pink, אין לי את המקוריים... בכלליות אני בדרך כלל לא מקשיבה לאלבומים שלמים (חוץ מLE) אלא מערבבת כי יש לי תקופות ולכל תקופה יש אוסף שירים שהולך איתה.

boy for pele

New member
אה, רונה קינן

גררו אותי להופעה שלה במרתף 10 לפני כמה חודשים. בהחלט כמה עשרות שקלים שלא הייתי צריך לבזבז (עדיף היה להשקיע בשיפור עמדות להופעה של טורי), וגם אותו ערב שישי היה מוצלח ממה שהוא היה שם.

boy for pele

New member
כשאלוהים חילק טאקט, אני נשארתי בבית.

הבאתי לו פתק מן הרופא. אבל, אני מתעניין, מה היה כל כך חסר טאקט במה שכתבתי?

Deanb

New member
אחח כ"כ ישראלי, קשה להתנצל פשוט הא? חייבים

לענות איזו תשובה מתחכמת כדי כאילו להראות שאתה מישהו.....

מצד שני

אתה מצתדק כל הזמן ומצפה מאחרים להביא טיעונים לכל דבר שהם אומרים... עזוב, אני כמעט האחרונה שתנסה להוכיח אותך, אבל הגישה שלך דיי דורשת את זה. ובכלל, זה מאוד יהיר להגיד "אין לי על מה להתנצל" אפילו אם באמת אין לך - וכמעט אין אדם בעולם שבכלל אין לו... דיי נו, לא חשוב כבר, עעעעעעע בלעט

Applebite

New member
אמרת כמה שרונה קינן לא שווה

בעוד שיש כאן הרבה מאוד שאוהבים אותה. אתה לא חושב שזה חסר טאקט? אם אתה רוצה להגיד שאתה לא אוהב מישהו, פשוט תגיד שהיא לא לטעמך או משהו בסגנון. אני אפילו לא מכירה את רונה קינן (רק שמעתי את שמה המון), ועדיין, זה צרם לי.

למעלה