Now Listening NO.2.8

רעוּת

New member
פוליקר- לעיניך הכחולות

(זה שיר בלי מילים. סתם נזכרתי בו פתאום
)

boy for pele

New member
Pink Floyd - The Final Cut

דיסק שנועה ורעות בטח אוהבות, הרי ככלות הכל הדיסק כשמו הוא, "החיתוך האחרון". And it can't be much fun for them Beneath the rising sun With all their kids committing suicide.

noosh

New member
דווקא ממש לא אוהבת

זה כזה, הקטעים שלא נכנסו לחומה, בדיסק של מגלומניית רוג'ר ווטרס.

boy for pele

New member
התכוונתי שתאהבו את זה בגלל השם.

ואגב, דיסק מעולה. כשמבקשים ממני את דירוג הדיסקים הגדולים של פינק פלויד, הדיסק הזה עומד מיד אחרי שלושת הדיסקים הגדולים שלהם ביחד עם Meddle ו-Animals. לא מובן לי למה את רואה את זה כקטעים שלא נכנסו לחומה. מדובר בדיסק קונספט נפרד לגמרי שמדבר על מלחמת פולקלנד. אמנם יש קרבה סגנונית, ואין לי בעיה עם כאלה שיאמרו שזה למעשה דיסק סולו של רוג'ר ווטרס (אם כי גם החומה הוא במידת מה כזה). מבחינה תוכנית, הדיסק שונה לגמרי, ומדובר בשירים פציפיסטיים מהיפים והמרגשים ביותר שנכתבו. לגבי מגלומניה של ווטרס, הוא לא התחיל להיות טיפוס נאלח ב1982, הוא היה כזה גם לפני.

noosh

New member
זה קטעים שלא נכנסו לחומה

גיגול קצר:
'The Final Cut' was originally planned as a kind of soundtrack from 'Pink Floyd - The Wall', containing the version recording for the film and rejected material that didn't make it to the original wall-album. Instead it turned into a Roger Waters solo-project, with small contributions from Gilmour and Mason . It still refers to 'The Wall' and it still has material originally written for 'The Wall'.​
(http://pinkfloydhyperbase.dk/albums/finalcut.htm ) אבל עזוב, פשוט תקשיב לזה. מבחינה מוזיקלית, פשוט שומעים את זה. נגיד, The Fletcher Memorial Home נשמע בדיוק כמו הקטע ב-One of My Turns, כשהוא שר: "I feel cold as a razor blade..." ויש עוד קטעים כאלה במהלך האלבום, אינ לא זוכרת בדיוק. זה בטוח לא אלבום שנכתב והולחן לגמרי מחדש.

boy for pele

New member
נושאי השירים

חלק לא קטן מהשירים מדברים במפורש על מלחמת פולקלנד, שהתרחשה מספר שנים לאחר יציאת החומה. גם אם היו שירים שייתכן שנכתבו קודם לכן ( למשל your possible pasts), מדובר במיעוט, ובתוך שלא בקונספט שנבנה מאוחר יותר. וכל זה לא קשור לכך שהשירים הם בעלי עוצמה. לגבי הקרבה בסגנון המוסיקלי כבר הסכמתי קודם לכן.

../images/Emo6.gif זה כה מצחיק

נועה ורומן מתווכחים
רומן, עכשיו מצאת עם מי להתווכח יש לך opponent
להתראות ילדים!

צביון

New member
../images/Emo140.gif

צביון סופר על אצבעותיו, המרובות עקב קרינה, תשעים ותעשה דרכים למות. הוא בטוח שאת יכולה לנקוט באחת מהן עוד היום. בהצלחה!

שני השלומי שבנים

וכלמיני PJ הרוויאים
דה פיאנו הזה
ו, אנג'לין ושאר ההתחלה של איזדיס, וקצת גבע אלון השני, וקצת יעל דקלבאום, [כל זה סופר בסדר הפוך] ועכשיו אני הולכת לשים את Things Behind The Sun של ניק דרייק ולמות. ביי.

אה! ואליוט סמית'!

Miss Misery & Between The Bars וגרסא שווה ממש ממש ממש של פיונה לBlue Skies - לא, לא של טורי
בלו סקייז האמיתי, האחד והיחיד, הג'אזי המושי מושלם שהיינו עושים במקהלה בתיכון
|חותך|

פתאום שמתי לב ..

שאני לא יכולה לשמוע טורי בלי לצרוח,אבל ממש . חח כאילו,BFP התנגן עכשיו בבית ואני כזה :"איי סייייייד מיייביייייי שיייייי ווהייייייייייייייייייייייל$^%*" כאילו,פאק, אי אפשר לזמזם דברים כאלה
אסור לזמזם דברים כאלה זה יותר מדי

noosh

New member
בגלל זה הכי כיף לנהוג עם זה

אבל לא נוהגים עם זה, כי אז עושים תאונות.

רעוּת

New member
ספארק ../images/Emo16.gif

האו מאני פייטס טרן ארונד אין דה אוברטייםםםםםםםםםם בלרינס האב פינס (לא penis סוטים) דאט יו'ל נוור פיינדדדדדד יו ט'ואוט דאט יו וור דה בומב יס וול סו דיד איי סיי יו דונט וונט איט סיי יו דונט וונט איט אגיין אנד אגיין באט יו דונט דונטטטטטטטט רילי מין איטטטטטטטטטט ואז לא מסתכלים על הכביש ולא רואים שיש סיבוב וכמעט....אופסססססססס מזל שלא ירד אז גשם, כי אז באמת היה קורה משהו רע ביקוז אוף דה ריין

חח .. אני תוהה .

אם הייתי בגן עדן איפשהו כרגע(חח כן,אני ממש אופטימית לגבי העתיד הרחוק שלי
) אם היה לי רשיון והייתי מתוודעת לטורי תוך כדי זה ..........

למעלה