לשמוע אותה בדונאט סונג something's just keeping you numb והגשם-גשם-גשם נכנס בין הקולות שלה ולהתקלח עם כל החלונות פתוחים והקור מבחוץ ו מאמהההההההה איט וואזנ מיי בולט
ועכשיו שמעתי מלא סיגרוז ועכשיו-עכשיו אני מתחילה עם אנדר דה פינק יוהווווווווווווווווו!
בעיקר, pick out your cloud... [ו-massiahs need people dying in their name] ו- if you're a thought.. you will want me, to think you.. and I did.. and I did.......... [leaheaving.... teeeeeeerraaaaaaaaa] חחח ו- you can't remember your..... name.... וכמובן
keeheheeheep your eyeyeyes on... her hori-izon... וכו'
) ובדיוק התחיל לי ווינטר מריין באמ.פי, ויש שם את when you gonna love you as much as i do ו- cause things are gonna change so fast (
) ואח"כ הילדה הפשושה אומרת לי כזה- "אני אתגעגע אלייך" אז אמרתי לה "אני בטח אראה אותך מחר" אז היא אמרה לי "אז מה, אני עדיין אתגעגע אלייך, אני תמיד מתגעגעת אלייך כשאת לא פה" . אמגגגג היא כלכך חותכת
בדיוק היום הסברתי לידיד שלי שאני לא יכולה להקשיב ל-BFP. ובעצם, גם לא ל-UTP (רינת
). ול-LE עדיין לא, בגלל השיר האחרון בעיקר. ואז חשבתי כמה עצוב זה שאינ לא מסוגלת להקשיב למוזיקה שאני אוהבת
. התחשק לי פיג'יי (את החדש) אבל לא היה לי זמן להעביר לפלאפון בבוקר, אז הקשבתי ל-Eye To The Telescope של קייטי טאנסטל. האמת שרק לשני השירים הראשונים, כי זה מה שהספקתי בהסעה לעבודה. זה אמנם אלבום של נסיעות בקיץ, אבל התאים לי עם הגשם על החלון.
מישהו ניתק את החוט והשחיר תתמונה, אני קמה בוכה, מחלום משונה... את, לא יודעת כמה, היא אמרה, כמה אויר אני צריכה בשביל לנשום, כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום...
גורררר חתוליייים בשר זה רצח ורצח זה משמיןןןן בחלומי, אני האזרח האחד אני מצטער לראות שגם אתה... וכשרציתי להרגיש יפה... אבל אם אתה חצי ידוען עם רבע זמן אתה מוזמן, לטעום אותי.. אוּהוּ... כשהיית איתי, את לא אהבת לרקוד ואהבתי אותה למרות שאהבה אותי בגלל שמותק, את אצלי, בראש. אההההההההההה מלך [לא שהראשון לא,