Now Listening NO.2.8

behappy

New member
Now Listening NO.2.8

ושלא תגידו שאתם לא שומעים כלום בבוקר חורפי ונהדר זה

behappy

New member
כל הבויס פור פלה

לשמוע אותה בדונאט סונג something's just keeping you numb והגשם-גשם-גשם נכנס בין הקולות שלה ולהתקלח עם כל החלונות פתוחים והקור מבחוץ ו מאמהההההההה איט וואזנ מיי בולט
ועכשיו שמעתי מלא סיגרוז ועכשיו-עכשיו אני מתחילה עם אנדר דה פינק יוהווווווווווווווווו!

סקארלט [שירה ../images/Emo46.gif]

בעיקר, pick out your cloud... [ו-massiahs need people dying in their name] ו- if you're a thought.. you will want me, to think you.. and I did.. and I did.......... [leaheaving.... teeeeeeerraaaaaaaaa] חחח ו- you can't remember your..... name.... וכמובן
keeheheeheep your eyeyeyes on... her hori-izon... וכו'

rfranko

New member
LE בעיקר כי וינטר

אווו זה כל כך יום של טורי המוקדמת אווו כמה גשם וקר וכבר יש סיר של סיידר על האש עם המון קינמון...

רעוּת

New member
יו, ווינטר ../images/Emo7.gif

הלכתי ברגל לתאומים היום (
) ובדיוק התחיל לי ווינטר מריין באמ.פי, ויש שם את when you gonna love you as much as i do ו- cause things are gonna change so fast (
) ואח"כ הילדה הפשושה אומרת לי כזה- "אני אתגעגע אלייך" אז אמרתי לה "אני בטח אראה אותך מחר" אז היא אמרה לי "אז מה, אני עדיין אתגעגע אלייך, אני תמיד מתגעגעת אלייך כשאת לא פה" . אמגגגג היא כלכך חותכת

noosh

New member
וואי,כול םפה מקשיבים לטורי :|

בדיוק היום הסברתי לידיד שלי שאני לא יכולה להקשיב ל-BFP. ובעצם, גם לא ל-UTP (רינת
). ול-LE עדיין לא, בגלל השיר האחרון בעיקר. ואז חשבתי כמה עצוב זה שאינ לא מסוגלת להקשיב למוזיקה שאני אוהבת
. התחשק לי פיג'יי (את החדש) אבל לא היה לי זמן להעביר לפלאפון בבוקר, אז הקשבתי ל-Eye To The Telescope של קייטי טאנסטל. האמת שרק לשני השירים הראשונים, כי זה מה שהספקתי בהסעה לעבודה. זה אמנם אלבום של נסיעות בקיץ, אבל התאים לי עם הגשם על החלון.

רונה, הראשון

מישהו ניתק את החוט והשחיר תתמונה, אני קמה בוכה, מחלום משונה... את, לא יודעת כמה, היא אמרה, כמה אויר אני צריכה בשביל לנשום, כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום...

פלוטו24

New member
רונה השני ושלומי השני

כזה כיף. עונג צרוף של האזנה לשניים מגדולי היוצרים הישראליים בשנים האחרונות.

behappy

New member
שלומי בכלל

והרגע כתבתי שאני שומעת את רמי ושלומי עושים את אינקובטור ואמג אמג אני גומרת וכאלה
נה! קחו! http://www.youtube.com/watch?v=rRFzRdM6-pY רק ככה צריך לעבוד, בחיי!

שלומי השני ../images/Emo47.gif

גורררר חתוליייים בשר זה רצח ורצח זה משמיןןןן בחלומי, אני האזרח האחד אני מצטער לראות שגם אתה... וכשרציתי להרגיש יפה... אבל אם אתה חצי ידוען עם רבע זמן אתה מוזמן, לטעום אותי.. אוּהוּ... כשהיית איתי, את לא אהבת לרקוד :mad: ואהבתי אותה למרות שאהבה אותי בגלל שמותק, את אצלי, בראש. אההההההההההה מלך [לא שהראשון לא,
נו ברור]

behappy

New member
שלומי שבן ורמי פורטיס עושים את אינקובטור

אמג אמג אמג
בחיי אני כלכך גומרת פה אין! ככה צריך לעבוד!

למעלה