now listening 2.7

now listening 2.7

אני חייבת חדש בשביל זה - יו, רג'ינה
כמה נוסטלגיה. כרגע, the noise. הייתי אצל חברה שהיינו חורשות אותה יחד, עכשיו חזרתי. וחילצתי את כל הדמואים
וזהו
דווקא היא, יש סיכוי יותר גדול שתחזור מטורי
אבל גם זה, כשאהיה יותר מקומטת מטורי לפני הבוטוקס או משהו
בקיצור,
כבר אמרנו?

InBaR 85

New member
במיוחד לי../images/Emo7.gif

משום מה,אני בכלל לא הכרתי את השיר!!!
ושבוע אחרי ההופעה שמעתי אותו..זה היה כל כך עצוב..איך פיספסתי אותו?!?!?!

rfranko

New member
הבוטלג של פיטסבורג - מדהים, מעולה!!!

אם היא היתה עושה לנו כזו הופעה היא היתה מפסיקה להופיע רק כדי לשמר את החוויה מומלץ

behappy

New member
that I would be good, אלאניס

that I would be good even if I lost sanity that I would be good whether with or without you אני כ"כ אוהבת את ג'נקי. זה אלבום כזה יפה, במיוחד לבקרים שבהם הכל מתחיל עקום. ות'נק יו. The moment I let go of it was The moment I got more than I could handle ויש בו המון סליחה, ושלמות, וקבלה, וצמיחה, והקול שלה כ"כ יפה בו, לפעמים אני מרגישה שאני יכולה לגעת בה הרבה יותר מבטורי למשל, בקטעים מסוימים. זה לא שהיא נוגעת בי יותר מבטורי, זה שאני יכולה לגעת בה. זה שהיא קרובה אלי יותר, נושמת יותר קרוב, נוגעת בפצעים וצלקות מדויקות יותר אצלי ויודעת להגיד עליהן משהו מאוד ארצי ואמיתי. טוב טוב אני הולכת לעבוד! בסדר!!!!

&!!

That I would be loved Even when I numb myself That I would be good Even when I am overwhelmed That I would be loved Even when I was fuming That I would be good Even if I was clingy ולפני שנועה תשחט אותי.. אח, כל הדיסק הזה, would not come [!!!!] sympathetic character I was hoping your congratulations
וגם הדיסק שלפניו.....
אני [זה בדיוק קרה לי עם junkie לאחרונה..] מדי פעם עוד מוציאה אותם ונתקפת געגוע. וזה נורא נכון מה שאמרת עליה.. היא כל כך אנושית. זה יפהפה. *תמיד זה גורם לי לחשוב על, would you forgive me love, if I cried in your shower, ... if I stayed all afternoon... רק היא מסוגלת לשיר כזה דבר
{{
}} [וכוסאמא של הקול שלה, איך עושים את זה
]

rfranko

New member
הקטע עם אלניס זה שהיא נותנת ישר בפנים

וזה לא שטורי לא...אבל פחות, כאילו טורי לפעמים מכסה את זה בטכסט דימויי וכן, מאד ט'יליגנטי אבל אלניס זה זפטה בפנים, לי אישית קשה להתעלם - ולכן לרוב האי נוחות הזו אה [נגיד מביכה לי ולה]

מותק את אצלי בראש, שלומי שבן

יפה לו שככה שמים אותו ברדיו ועוד איזה רדיו
אינדי ממוסחר

shiray

New member
בוטלגים ברצף.... טריגריםםםםםם

עכשיו אני באמצע בלס בבוסטון, והיא כ"כ ניסתה לחקות אותנו וכל ההופעה הזו זה טריגר אחד גדול!!! ניקוטין פאצ'ס וזה...

shiray

New member
19.10

יחד עם באונסינג, LE, חוארז, ביוטי אוף ספיד, קורנפלייק, ספרינג הייז, פריטייל, גוד וכמובן פרשס וג'ופיטר...

shiray

New member
יווו הטיימינג שלי במחשבות פשוט גאוני!!!

אני באמצע ההופעה הרביעית ששמעתי, עכשיו בדטרויט, ועברה כבר חצי הופעה... פתאום התחלתי לי לחשוב "יוו, טורי הזאת, מאז שהיא יודעת שמקליטים אותה מטעמה, היא זוכרת את המלים של השירים ולא עושה כמעט צחוקים חוץ מהאלווין... באסה איתה". לא עברו 5 שניות, באמת, ובאמצע בלאק דאב (טוב נו, ברור שאני אזכר באמצע השיר הזה, בריין פארט וזה..."), היא מפסיקה באמצע ואומרת שהמחוך הזה הורג אותה והיא חייבת להוריד אותו והלהקה בנתיים מנגנת בפאנן והיא יוצאת חחח... עכשיו לחשוב ממש חזק "יאללה טורי הזאת בכלל לא אומרת שהיא חוזרת לתל אביב!!!"

למעלה