Notorious B.I.G. - Ready To Die

פשוט מעולה!

בן אדם, פשוט כיף לקרוא, למרות שאם זה היה מופיע באיזה בלוג עם שינויי טקסט זה היה הרבה יותר קריא. עשית לי חשק מטורף לשמוע את ביגי ואפילו להתגעגע. תמשיך לכתוב.

hcsneB

New member
כמו שאמרתי, הכותב האהוב עלי בפורום

פשוט ענק אפילו לי עשית חשק להוציא אותו מהפלסטיק ולשים בפול ווליום

ק ר ח

New member
אחלה ביקורת../images/Emo45.gif

Juicy זה אחד הקלאסיקות,שיר שאני יכול לשמוע 200 פעם רצוף...

dune d

New member
ראפר מעולה

אני אומנם לא חושב שזה האלבום הכי טוב שלו אבל בהחלט הכי חשוב שלו. Life After Death דווקא הוא לדעתי יותר טוב, יותר פורה מבחינתו, יותר מעניין. מצד שני אין לו אלבום לא טוב ככה שזה סוג של "בעיה". אני אישית חולה על Life After Death, היו תקופות שזה לא היה יוצא לי מהאוטו, והייתי שומע ושוקע בכל תקופה בדיסק אחר מתוך השניים, כל אחד והעולם שלו, ה-FEEL המדהים שלו. אין ספק שהאלבומים שלו הם קלאסיקה אחת גדולה והוא בין ה-MC הטובים שהיו וככמה חבל שהוא לא איתנו יותר. נכנס למאמרים כמובן...

Funky Giraffe

New member
כל כך כיף לקרוא את המאמרים שלך

שזה מכה. הלכתי להקשיב לאלבום הזה עכשיו :)

youngdiz

New member
ה-22 סנט שלי

דיסק טוב. מוערך יותר-מדי שמוציא החוצה את כל המוצצי-זין שמשחקים אותה שונאים גנגסטה ראפ אבל עם ביגי יש להם pass כי הוא so-called-deep-something. suck a nigga dick... chingy=biggie

TakTik

New member
טוב לדעת שפי המוזיקה שאני שומע

אתה יודע כל כך מהר שאני מוצץ זין... חיכיתי לראשון שיקפוץ. אז כן, אני עדיין שונא גאנגסטראפ, בכללי. אבל יש בזה גם דברים מעולים כמו טופאק,סנופ ובעצם כל מה שנעשה במודעות עצמית גבוהה, ואם אפשר, הרבה הומור... ולכל האחרים שהגיבו, תודה,בכנות. זה מה שעושה לי חשק להמשיך לכתוב. ולמי ששאל, כן, אני מקווה מאד להפוך את זה עם הזמן למשהו מקצועי. סוג של חלום שמתחיל לרקום גידים.

ווואי מדהים

יש לי ים דברים לעשות, ואני יודע שאני צריך לעשות אותם, אבל פשוט לא יכולתי להפסיק לקרוא עד שסיימתי... כל הכבוד!

1uLtRaSoNiC1

New member
ביקורת מעולה!!!

האלבום האהוב עליי של הראפר הגדול בכל הזמנים.

StasikD

New member
כתיבה מעולה!

לא שמעתי אף ביגי וכמעט לא טופאק, ועכשיו אני הולך להשלים את פערי ההשכלה האלו.

skretch

New member
wow

נראה לי הביקורת הכי מעניינת שקראתי אי פעם
מרגיש מעפן שאני לא שמעתי את האלבום זה אף פעם יש לך כישרון כתיבה, תפתח אותו ותנצל אותו !

למעלה