NOT AS WE הקליפ!!

NOT AS WE הקליפ!!

http://new.music.yahoo.com/videos/--201553236 אז הקליפ לא נעים להגיד די משעמם. יש בה אחלה שוטים ואלאניס נראת נהדר אבל אין לו יותר מידי תכלס. רואים בו אותה קצת כותבת, מטופלת אצל פסיכולוג, עם סבתא שלה שנפטרה השנה, עם חברה אבל לא משהו יותר מידי מיוחד.

WundeRKind

New member
דווקא ממש אהבתי

סה"כ השיר נורא מונוטוני ככה שאי אפשר לעשות קליפ משוגע מידי אבל נורא אהבתי את הצבעים כיביכול שעוטפים את הקליפ, נורא אהבתי את האוירה שהקליפ משדר. סה"כ הקליפ עושה טוב לשיר

Rוית

New member
אכן קליפ קצת משעמם א-בל

אלאניס נראת בו מדהים
ומסכימה עם וונדרקינד, אכן יש אווירה וצבעים כאלו קסומים בקליפ..

avivs

New member
עשוי טוב.

אבל לא מגיע לשום מקום. כמו סיפור חסר פואנטה.

l TearDrop l

New member
../images/Emo45.gif

מה שכן, היא ממש יפה שם
. חבל שאין לרצף של הקליפ שום מטרה.

o0Invisible0o

New member
קליפ חביב בעיני...

לא אהבתי את ספת הפסיכולוג..לא יודעת למה זה עצבן אותי, מעדיפה קליפים שהם קצת פחות מציאותיים..[נניח חוף לא קשור כמו שיש שם.
] והאיפור שלה בקלוזאפים על הרקע הלבן נורא לדעתי, אם הוא היה מחמיא יותר גם היה יותר טוב..
אגב בyoutube יש אותו באיכות כ"כ הרבה יותר טובה http://www.youtube.com/watch?v=vB_gbWUWIuQ

Tarantelle

New member
אוי... ../images/Emo103.gif

זוכרים שפעם הקליפים שלה היו מעניינים? מקוריים? מבוצעים היטב? הקליפ מאוד אסטתי- אני יכול להגיד את זה... שזה לא הרבה. מחזק את דעתי ש Not as We הוא בסופו של דבר (עם או בלי הזדהות או להתקע בראש), לא שיר יפה. חבל... התצלומי תקריב אלאניס נראת נורא. באופן כללי היא לא נראת משהו. יותר מידי איפור לדעתי... הקונספט- בנאלי וקיטשי. לא משהו.. כשאלאניס הוציאה את YOK לא ראו אותה מרביצה לגבר שבגד בה. כשהיא הוציא את Ironic לא ראו מצב אחד מהמתוארים בשיר. ב Thank U לא היו תודות. הרעיונות היו לא הכי קשורים לשיר ומביאים פן נוסף למאזין/צופה שלא בהכרח מגיעה רק משמיעה. זה גם העביר את הנקודת מבט של אלאניס עוד יותר. מאז- רק הדרדרות. ודווקא היו הצלחות.. הקליפ של EES מאוד יפה לדעתי. כל מה שבא אחריו- לא מלהיב.. בקיצור- לא נראה לי שיעלה לי החשק לראות את הקליפ הזה שוב.

AlanisJunkie

New member
היא באמת יפה בקליפ:)

וכל מה שאמרתם נכון. שמתם לב שהקליפ צולם במסך רחב? לא זכור לי עוד קליפ שלה במסך רחב.

SleepySh

New member
וואו

4 וחצי דקות מחיי שלעולם לא ישובו. אז כן, אלאניס נראית טוב. (חוץ מהלבוש הדודתי הזה אצל הפסיכולוג. מה נסגר?!) הקליפ משעמם עד דמעות. לדעתי הוא מאוד מוריד מהשיר עצמו (שדיי נהרס עם העריכה החדשה) כאילו, אלאניס על החוף הים עם צבעים מלנכולים? פא-ליזזזזז!!! חוץ מהיותו משעמם הוא גם דיי מטומטם ולא קשור. סתם מתחנחן כזה. יכול להיות פרסומות מעולה לקפה או מחשב נייד. אם השיר הזה יצליח, אז קיווי היא פרי!

pollyanna

New member
דעתי על הקליפ, קצת באיחור

קודם כל מסכימה עם כל מי שאמר שאלאניס נראית מהמהם בקליפ! עזבו איפור או לא איפור, היא פשוט נראית טוב, אולי עשו פוטושופ או משהו, אבל גם פתאום היא נראית שוב רזה וחטובה....ובקשר לקליפ עצמו...זה נראה לצערי כמו איזה גרסת דמו די חובבנית מאלה שמופצות לפעמים ביו טיוב...לא יודעת, נראה לי שאת השיר הזה קשה לה להכיל ולכן היא לא הייתה מסוגלת להיות יותר מידי יצירתית לגביו, היא בטח חושבת שהמילים עושות את שלהן ולא צריך יותר מזה. והאמת, אולי יש בזה משהו...

למעלה