Not Alan Rickman

Merlin18

New member
Not Alan Rickman

Not Alan Rickman A skyscraper with Bruce Willis in it his nemesis: German terrorist but it’s not Alan Rickman not Alan Rickman, no it’s just a character in a film. Kevin Costner and Morgan Freeman swashbuckle the Sheriff of Nottingham but it’s not Alan Rickman not Alan Rickman, no it’s just a character in a film based on a myth. A duel with Brannagh sporting a black cape the silkily evil Professor Snape but it’s not Alan Rickman not Alan Rickman, no it’s just a character in a film based on a book from someone’s head. truly, madly, deeply it is not Alan Rickman truly, madly, deeply it is not Alan Rickman truly, madly, deeply it is not Alan Rickman truly, madly, deeply it is not Alan Rickman זה לא אני כתבתי, אז למה? ככה! ביום חמישי יש "ראש בראש" שעדיין לא ראיתי (אוי...הבושה....) בכבלים דיגיטליים שכמובן...כמה צפוי...אין לי! Me Sad!

Minerva

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo55.gif

גמני לא ראיתי, וגם לי אין כבלים דיגיטליים.

מלאכית16

New member
נמנמנמ...../images/Emo110.gif

ראיתי כבר איזה חמישים פעם..וגם יש לי מוקלט... אם היה מפגש *שיעול* הייתי מביאה את זה. למרות שזה לא כזה סרט מעולה...הוא אפילו מעט משעמעם...

Merlin18

New member
Yes Please!../images/Emo54.gif

לא הייתי במפגשים שלכן עדיין...בא לכן לבוא לתל אביב??? האמת היא שאני מתגייסת עוד שבוע (יאייקס
), ויהיה ממש נחמד לפגוש את כולן! (*סליחה מראש בפני כל הבנים ,אם יש כאן כאלה, על השימוש בלשון נקבה...*)

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifאין בעיות....

קצת ניקוי ראש מכל הלימודים (לא אוהבת תיכון)... אבל במרכז.

מלאכית16

New member
אפשר בעזריאלי..../images/Emo110.gif

אבל מתי אתן רוצות
(ואם חשבתן על מפגש בית..אז צריך לנדב בית, באיזור נוח.)

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifהחגים בדרך אז זו לא אמורה

להיות בעיה... אבל לאנשים עם הורים דאגנים (כמו נגיד למשל... שלי!) תהיה בעיה ללכת ישר לבית של אנשים שהם לא מכירים אז לדעתי צריך להיפגש קודם כל במקום ציבורי..

Merlin18

New member
צריך לחשוב...../images/Emo54.gif

מקום שיהיה נוח לכולם להגיע, ואם בא לכם מקום סגור (קניונים ושות') או פתוח (טיילת,שינקין), או משהו בכלל בסגנון של בית קפה. מה שכן, צריך להזדרז (הזמן שלי נגמר בעודי רושמת את ההודעה...טיק...טק...טיק...). אז... מה מחליטים???

Merlin18

New member
טוב תקשיבו:../images/Emo54.gif

אי אפשר לארגן הכל דרך הפורום...(אולי מרגלים אחרינו???
). אז זה הולך ככה: תיצרו איתי קשר דרך האיסיקיו (75141270) ומשם נחליט מה עושים??? הולך? כן! ולא שומעים! כן המפקדת מאיה
(טוב תוותרו לי, אני הולכת לצבא...
)

מלאכית16

New member
שני דברים.../images/Emo110.gif

אחד- אפחד לא מרגל. אני הייתי כבר ב-16 מפגשי פורום בחיי (אם לא יותר..*סניליות*) ולא קורה שומדבר רע..ואין מחבלים, או מתאבדים יפניים, או כרובים אוכלי סינים (חחחחח...הביטוי הזה חנק אותי...
[ע"ע ספר חמישי]) חייבים לקחת את זה ליידים ולארגן מפגש, אם לא- שום דבר לא יזוז כאן. יש פה חבורת של פדלאות
(אתן יודעות שאני אוהבת אתכן, נכון
)

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifנו, עזריאלי זה נוח לכולם..

נכון? ותאריך, אין לי מושג... הצעות?

Merlin18

New member
כן....אז יאללה!../images/Emo54.gif

עזריאלי זה מעולה.... מה עם יום ראשון? יש לכולם חופש לא? (לא שיש לי אישית בעייה אם תבריזו מבצפר בשביל זה...
) הקטע הוא שאני ממש רוצה להיות שם(אף פעם לא הייתי במפגש פורום מכל סוג שהוא...)ואני ממש ממש ממש לחוצה בזמן. אז מה אתן אומרות?

מלאכית16

New member
נמנמ...../images/Emo110.gif

יום ראשון ממש לא נוח- אין תחבורה ציבורית ביום ראשון, וגם יש לי פסיכומטרי כמה ימים אחרי ואני חייבת לחרוש.
סורי.

Merlin18

New member
Damn It!!!!../images/Emo67.gif../images/Emo54.gif

אז תאריך אחר!!! ושיהיה לך המון בהצלחה!!!

למעלה