Normal is the Watchword

karyn

New member
LoVe../images/Emo7.gif../images/Emo204.gif

עדיין אהבתי!

ורוניקה ולוגאן

לדעתי ורוניקה עשתה בשכל שהיא נפרדה מלוגאן (אפילו שגם אני באיזשהוא שלב למדתי לאהוב אותם ביחד) . הוא באמת ירד מהפסים וזה כבר הפך למפחיד. ואם היו לי ספקות,הם נעלמו ברגע שהראו את התגובה שלו לזה שהיא נפרדה ממנו. זה היה ממש מפחיד ... אני אוהבת את ק'ית.. למה אני לא יכולה לדבר ככה חופשי עם אבא שלי? ודאנקן וורוניקה ממש חמודים ביחד.. מג סתם הייתה כלבה מגעילה בפרק הזה..

karyn

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif

לוגן תמיד היה משוגע בישביל הזיווג דאנקן וורוניקה יותר מידי מוזר... הם פשוט לא מתאימים

irene17

New member
זה איקייי

היא חשבה שהוא אח שלה במשך הרבה זמן! והוא מ-ש-ע-מ-ם, הוא SAFE הוא לא ישגע אותה, וזה הדבר האחרון שמעניין אותי לראות בסידרה שלי, אני רוצה את הזוג שלי מפוצץ את המסך. אז תודה לאל על לוגן.

לא זה לא!

אבל הוא לא אח שלה.. לוגאן היה ממש חמוד איך שהוא רץ אליה שהוא חשב שאולי היא הייתה באוטובוס. והיה כזה שקוף שהוא מת עליה איך שהוא בא אליה לבית קפה שהיא עובדת בו. לא משנה מה הוא עשה,הוא לא הצליח לשכוח אותה.. (מג). הם חמודים ביחד. לפי דעתי.

Fixing My Hair

New member
בווו ../images/Emo7.gif

טוב נו, הייתי בטוחה שבכלל לא יהיה אותם. נחמד לדעת שהיה קצת
אגב, חדשה :]

supertv

New member
שאלה על הפרק הראשון

ובבקשה בלי ספויילרים אלא רק מה שהיה. הבחור שהתעללו בו הפליל את הקבצוה שכביכול השתמשה בסמים. לא הבנתי איך הוא עשה את זה ומה היה הקשר של קבוצת האנשים שזומנו אח"כ לקפה?

inbalinbal1

New member
אז ככה

באטרס לא עשה את זה אלא האנשים מתאגיד של סירות מלאות בכיף (או משהו כזה) הם עשו את זה כדי שהילדים שלהם יהיו האתלטים המובילים בביה"ס ורוניקה זימנה אותם לקפה כדי שיפלילו את עצמם כשהם ילחצו וזה אכן מה שקרה ומר קלמונס שמע אותם

Fixing My Hair

New member
אז זהו..

שבסופו של דבר התברר שהוא בכלל לא קשור לזה.. ורוניקה רק חשבה בהתחלה שהוא זה שגרם להם להכשל בבדיקה כי הוא רצה להתנקם אבל בסופו של דבר זה לא היה הוא. הקבוצת אנשים שהוזמנו למסעדה היו ההורים של כל אחד מהמחליפים של השחקנים. הם אלו שהיו בעלי המניות של החברה "סירות מלאות כיף" או איך שלא קראו לזה והם שילמו לג'ים צ'ימרי כדי שיזייף את התוצאות של הבדיקות כדי שהילדים שלהם כן יהיו חלק מהנבחרת הבנתוס?

Buffed

New member
לא ממש הבנתי את הפרק..

לא הבנתי מה קרה עם התעלומה עם הסמים וגם לא היה ברור עם מי ורוניקה יוצאת כל הזמן..

inbalinbal1

New member
טוב

ורוניקה הייתה רוב הקיץ עם לוגן אבל בגלל שהוא עשה טעות קטנה כמו לשרוף את הבריכה הציבורית היא זרקה אותו ולצערי חזרה בסופו של דבר לדנקן בעעעעע כל האתלטים המובילים של תיכון נפטון נכשלו בבדיקת סמים שאורגנה ע"י תאגיד סירות מלאות בכיף שהמייסדים של החברה הם במקרה (סתם שום דבר לא מקרה הרי זו נפטון ) הורים של המחליפים של האתלטים וכך כל ה-09 עברו את הבדיקה ואתלטים המובילים נכשלו

בלבלה

New member
שאלה מעניינת

אני לא יודעת אם כבר הזכירו את זה פה או לא אבל, מה אתם חושבים (או יודעים...) שהיה רשום בפתק מהעוגיית מזל ?? כנראה זה משהו ממש טוב אם זה גרם לורוניקה לרוץ ככה ולנשק את דנקן...

למעלה