Normal is the Watchword

shiranile

New member
../images/Emo95.gifאוישש../images/Emo122.gif

היה היום ושכחתי
כאילו לא לוקחת את זה כזה קשה
פשוט רציתי לראות את זה גם בטיוי

אני חדשה פה

שאלה-כל מי שהיה באוטובוס מת ? כלומר ,המורה לעיתונות ומג? אין יותר אלונה טל? (לא שאכפת לי,מג הייתה כלבה בפרק הזה).

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

התשובה לשאלה שלך היא ספוילר לפרק הבא- את בטוחה שאת רוצה לדעת? אם כן, אז התשובה, שהיא כמובן ספוילר
ל-202 נמצאת למטה- כל מי שהיה באוטובוס מת, חוץ ממג.

darthziv

New member
קצת חבל לי רק (ספוילר למי שלא ראה)

שהיא עזבה את לוגן בגלל שהוא מתוסבך... זו לא אשמתו נותנים לו אולטימטום לפחות....

IDOffryn

New member
פרק טוב

גם נהנתי כי לא זכרתי הרבה קטעים מהפרק אז היה ממש כמו לראות חלק ממנו בפעם הראשונה וגם ממש לא שמתי לב שנאימה זאת המורה שלהם.. וגם מצאתי טעות בפרק הזה וגם תאוריה כלשהי אבל זה לפרקים מתקדמים
עד 219 אמרו שהבאטרס הוא פרשמן, אז איך בדיוק הוא מזמין את מק לנשף של הבוגרים? וגם יש לי תאוריה למי שאחראי על הפיצוץ של האוטובוס לפני שורוניקה עולה על האוטובוס לוגאן אומר לה "אני אתגעגע אלייך".. יכול להיות שהוא ידע על הפיצוץ של האוטובוס? יכול להיות שיש לו קשר לפיצוץ?

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 201 אני בטוחה

שזה יגיע איכשהו בסוף. זאת רק השערה שלי - לא ספוילר! כמו שהיא האשימה אותו בפרק האחרון של העונה הראשונה ברצח לילי, אני מניחה שהיא תמצא דרך להאשים אותו גם בזה. היא בטח תזכר שהוא אמר לה את זה רגע לפי שהיא עלתה על האוטובוס. זה לא נאמר סתם בפרק, אני כמעט בטוחה.

justin9

New member
איזה אושר!../images/Emo9.gif

מה ש-45 דקות של ורוניקה יכולות לעשות
לקח המון זמן אבל בהחלט היה שווה לחכות!!!

nateli92

New member
חזרתי ../images/Emo13.gif

כן, כן... נעלמתי מהפורום להרבה זמן כי רציתי להימנע מספויילרים. אבל עכשיו שהתחילה העונה באקסטרא הוט אני אהיה פה יותר (-: הפרק כמובן היה מדהיםם למרו שראיתי אותו כבר לפחות 100 פעם במחשב, ויכולתי להשלים את מה שכולם אומרים היה כיף ואין לי סבלנות לפרקים הבאים אותם לא ראיתי עדיין (-:

elrad

New member
שאלות על הפרק הראשון

1.איך וורוניקה ידעה שהקבוצה "סירות כיף"(או איך שקראו לה) קשורה לזיוף בדיקות הסמים?לא כל כך הבנתי איך היא קישרה אותם אחרי שהיא הבינה שזה לא באטרס. 2.דיק וביבר הם אחים?אחים למחצה?אחים חורגים?קנדל(כריסמה קרפנטר) היא רק אמא של ביבר או של אף אחד מהם?גם בעונה שעברה הוזכר שהם אחים?והאם הם בני אותו גיל? 3.מה קרה עם מג,דנקן וורוניקה בעונה שעברה?אני מתייחם רק למה שהראו אז ולא מה שוורוינקה מיידעת אותנו בפרק הראשון.אני זוכר את מג בוכה באיזה סצנה ואני לא זוכר אם זה היה בגלל שדנקן נעלם או נפרד ממנה.אני לא בטוח אבל אני חושב שהראו גם לקראת סוף העונה הראשונה שהיא מסוכסכת וכועסת על ורוניקה.זה לא מסתדר לי כי לפי הפרק אתמול,אם אני לא טועה,דנקן נפרד ממנה רק בקיץ ולא ראו את זה בעונה הראשונה.אז איזה סיבה היתה לה לכעוס עליה בסוף העונה הראשונה? תודה רבה!

inbalinbal1

New member
תשובות חלקיות

1.אחת הספורטאיות קישרה ביניהם 2.דיק וביבר הם אחים שלמים אותו אבא אותה אמא ,קנדל נשואה לאבא שלהם. דיק בן 18 וביבר כנראה 17 או פחות זה לא ממש ברור 3. הפרק אליו אתה מתייחס הוא 1X21 בפרק שדאנקן וכל העולם מגלים את הקשר של לוגן וורוניקה דאנקן הכועס מתחיל לחבוט באוטו שלו ומג המבוהלת בוכה הקטע בעונה הראשונה בו מג כועסת על ורוניקה היה קשור להיעלמות של דאנקן אחרי ההתעמתות עם ורוניקה בנוגע לרצח לילי מקווה שעזרתי פחות או יותר

uoston

New member
../images/Emo207.gif שלום אני חדשה!!!!

אני ראיתי את העונה הראישונה והתאהבתי!!!
אני כבר שנה מחכה חעונה השניהה והנה היא כאן!!!!!!!!
הפרק היה ממש יפה!!!!!!! כל פעם היא מפיתע (אותי) מחדש!!
איזה פחד....עם האוטובוס, זה הזכיר לי ת'סרט "יעד סופי") אז לילי הצילה אותה...יוו...הייתי בהלם!!!!! וגם חשבתי שדאנקן מת...אבל אז נזכרתי שהוא נסע בלימוזינה!!!!
פרק טוב!!!! רגע...אז בסוף היא גילתה מי העיף ת'שחקנים של הכדורסל מהניבחרת?חח...לא הבנתי.... איזה מצחיק עם וולס שאבא שלה אמר לו לצבוט ת'פיטמות!!חח...זה היה קורע!!!!!!!!!!!!!! והיא כזה נגעלת חח....!!!!!!!!!!ענק!!!
מחכה ומצפה לפרק הבא!!!!

inbalinbal1

New member
ברוכה הבאה

אני ענבל כן היא גילתה שקבוצה של אנשים שהילדים שלהם הם המחליפים של האנשים שהועפו בעקבות הסמים שילמו לג'ים צ'ימורי הזה כדי שיכשיל את הסטודנטים בבדיקת הסמים משהו כזה

Lirchu

New member
../images/Emo6.gif וולקם!

קית' וורוניקה קורעים!
[כאלה חמודיםםםםםםם
] חססס וחלילהה וחס שדנקן ימות!
הדמות הכי הכי מדהימה לא תמות בשום פנים ואופן!

irene17

New member
ברגעים כאלה אני מצטערת שדאנקן

הוא חלק מה-09-ים, אם הוא לא היה בלימוזינה... טוב אני רק יכולה לחלום על זה לצערי הרב...

inbalinbal1

New member
אל תדאגי היו מוצאים דרך

היא הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר חשובה מדנקן בעעעעעע

yonco

New member
../images/Emo165.gif פרק מעולה!

ממש נהניתי. ורוניקה הייתה גדולה כרגיל - שנונה, מתוחכמת וכל כך יפה! אהבתי את זה שהפרק השלים את כל הפערים של הקיץ, את כל הפלשבקים (למרות שהיה קצת מסובך ומבלבל) ו... את ורוניקה ודאנקן כזוג! (אירנה, אל תהרגי אותי
) לא הבנתי למה היחסים בין וויביל וורוניקה קרים... זה בגלל שהיא עכשיו אחת מה-09ers?

inbalinbal1

New member
אז ככה

וויבל כועס על ורוניקה כי היא עמדה לצד לוגן בקיץ בזמן משפט הרצח של פליקס

למעלה