Normal is the Watchword

justlost

New member
יש!!!../images/Emo13.gif

אני לא מאמינה שסופסוף חוזרת היום ורנויקה מארס!!!

smadarbi

New member
הרגו את ( ספוילר לצופי ערוץ 10)

מג??!?!?!?!?! אלונה טל שלנו ?1?!!?! אבל היא משלנו!!!!! מה הרגו את מג???? ומה תיהיה העלילה העונתית ?!?!?

PunkMan

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

בפרק השני מראים שמג בסוף ניצלה אבל היא בקומה אז היא בבית חולים והיא מופיעה רק בפלאשבקים.. בהמשך העונה היא מתעוררת ומגלים שהיא בהריון מדאנקן...ובסוף היא מתה והתינוק ניצל... העלילה של העונה היא בעיקר התעלומה מי גרם לאוטובוס ליפול מהכביש וחלק מהעונה גם מי הרג את פיליקס.. ויש כל מיני טוויסטים מעניינים.

Normal is the Watchword

עונה שניה, פרק ראשון תקציר הפרק אחרי הצטרפותה מחדש ל-09ers, ורוניקה מנסה במשך הקיץ להפוך להיות "נורמלית" שוב, אך הדבר הופך לקשה כאשר וואלס נזרק מקבוצת הכדורסל בגלל בדיקת סמים חיובית. בנתיים, קיית' מתקשה להתמודד עם הפופולריות אחרי שחרור ספרו על הרצח של לילי קיין, לוגן מוצא מחסה מהפפראצ'י אצל דיק וביבר, ולטיול בית-ספרי לאצטדיון הספורט המקומי יש תוצאות מחרידות. טריוויה ופרטי מדע
בתוכנית, כאשר לוגן מדבר על כך שטרינה מעונינת למכור את הגרסה שלה לרצח של לילי קיין, לוגן אומר שהמפיקים רוצים שטארה ריד תשחק את התפקיד של טרינה. במציאות, ליהקו את אליסון האניגן לתפקיד של טרינה, אבל טארה ריד הייתה אחת מהשחקניות שחשבו ללהק לתפקיד הנ"ל.
כשורוניקה שמה את כל התמונות של התלמידים שנכשלו בבדיקת הסמים, volleyball (=כדורעף} אוית Vollyball. ציטוטים נבחרים
Keith: So. Senior year. How was your first day of school, honey? Veronica: Great. I beat up a freshman, stole his lunch money, and then skipped out after lunch. Keith: What, no premarital sex? Veronica: Oh. Yeah. Yes. But don't worry, Dad — I swear you're gonna like these guys. Keith: That's my girl. Logan: What I'm trying to say is that I'm in love with you. Veronica: The things guys'll say to get past second base. Dick: (pointing to Gia) Who's that lovely young flower blossoming into women hood? Duncan: Let me guess. You want to pluck her. Logan: I want a Rice Krispie treat. Kendall: Go make it yourself, then, kid. Do I look like a cook? Dick: Ms. Dumbass? Ms. Dumass: It's "Du-mass," Dick. Dick: Yeah, and my name's pronounced "Ri-shard." Veronica: Wallace is having a little trouble giving me a urine sample. Keith: Can't you talk on the phone and paint your nails like other girls? Wallace: You didn't call me back last night. Veronica: Don't go gettin' all girl on me.​
תורגם מ-T.V.COM

כן, הטופ מודל היא מאותה

רשת של ורוניקה, אז כנראה היא פשוט באה להתארח אצל ה"שכנים"...
אבל פעם נראה לי שמישו אמר שזה בגלל שהרשת דרשה שיעשו את הסדרה יותר סקסית או משו כזה... הם גם עשו פעם ארוחה משותפת לכמה מהדוגמניות של הטופ מודל ולבנים של ורוניקה...

Systemnir

New member
פעם ראשונה שאני רואה את הסדרה

ופעם נהנתי. אהבתי את הקטע בסוף. היה כזה לא צפוי. ונאימה רולז. ! =]

Lirchu

New member
איזה כיף שלא צריך לכתוב../images/Emo58.gifיותר

יוו אני תמיד בוכה בסוף!! וראיתי את הפרק הזה מליוןןן פעמים במחשב ועכשיו גם בTV וזה לא עצר בי מלבכות
אוי הDV האלה הורגים אותי עם המושלמות שלהם! כאלה יפים ומתוקים וראררר!! שקסיםםםםםםם

buffgirl

New member
האמת היא שכן. לצופי ערוץ 10 למיניהם

לא נרצה לדפוק אותם, נכון?

justlost

New member
איזה פרקק../images/Emo13.gif

איזה פרק יפה..ורוניקה הייתה קצת ביצ'ית אבל לא נורא.. לוגן היה מושלם כרגיל..וגאד הוא כזה מסכן!!ועוד ורוניקה עזבה אותו..חבל שהיא הייתה עם דאנקן בסוף היא ולוגן הרבה יותר מתאימים.. וואלס וויביל היו חמודים וכמובן וויביל חילץ אותה כרגיל כמו שהוא יודע.. אבל יש לי שאלה..כאילו הרוח של לילי הצילה את ורוניקה מלעלות לאוטובוס? מג ממש עיצבנה..

למעלה