noooooooooooooooooooooooooooooooooo

קידבו

New member
noooooooooooooooooooooooooooooooooo

לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (הוסיפו כאן את ה"לא" שלכם אחרי שתצפו בפרק השני מחר.)

aerynsun

New member
כן, מזעזע

צחקתי על הניסוח המקורי שלך. מצטרפת לזעקה שלך.

eve6

New member
אולי נארגן תחרות זעקות בקון הבא?

יכול להיות משעשע....
נקרין על מסך ענק את הסצינה האחרונה, ושנייה לפני שדארגו מתחיל לזעוק, המתחרה יתרום את הצעקה שלו. מי שיהיה הכי חזק, יזכה בחולצה ותקליט

קידבו

New member
א. מה זה קון?

ב. רעיון טוב. ג. damn damn damn! ככה מסיימים סדרה? כמעט גרוע כמו איך שנגמר אינויאשה, 140 פרקים יש להם אותו אויב ובפרק האחרון הוא עדיין חי וחזק יותר מתמיד. ככה מסיימים סדרה? כשהאויב הכי חזק עדיין חי? תהרגו אותו כבר.

eve6

New member
ואפרופו הפרק האחרון...

בקשתי שישימו את התמונה הנ"ל ו...שמו! (חמודים!
). יכול להיות שזה ייחשב לספויילר, למרות שלא מבינים הרבה מהתמונה... בכל מקרה, על אחריותכם...ׁ(תגלגלו למטה).

sprqy

New member
התמונה העבירה בי צמרמורת../images/Emo186.gif

כל הכבוד על הבחירה! יש לך קומבינות אני רואה
וכמובן מצטרף לצעקה: NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

קידבו

New member
אכן תמונה טובה

רציתי לשים תמונה טובה מפרק 21 (של סיקוזו אם אתם יודעים לאיזה אני מתכוון), אבל מחקתי את הפרק נראה לי. חח

kittycatbone

New member
לאאאאאאאאאאאאא!../images/Emo2.gif

ראיתי עכשיו את הפרק האחרון. והממ שלום, קוראים לי יסמין, גם אני התמכרתי כבר מזמן לפארסקייפ
ו-אעעעעעעעעעעעעעעע!
מה לעזאזל קרה שם בסוף!?
ועכשיו שאלות- לפי מה שקראתי באיזה מקום, הבנתי שיש רק ארבע עונות לסדרה כי ביטלו אותה או משו
אז זה ארבע? משמע שזה באמת היה הפרק האחרון של הסדרה?
ואני גם קראתי שמנסים להחזיר את הסדרה.. או שהצליחו או מה שלא יהיה... אז.. הצליחו? האם ימשיכו מתישהו לצלם את הסדרה? או שזה הסוף שלה?

יש מיני סידרה שהיא מעין תמצית

לעונה חמישית באמת מאכזב שאין המשך משום שההמשך מאד מתבקש זאת סידרת מופת

למעלה