Noooooooooooooooooooooooooo

Rockamora

New member
Noooooooooooooooooooooooooo

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אוףףףףףףףףףףףףףף אני ירצח את יס אם הם לא ישדרו את המינייייייי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא... איזה שאגה דארגו נתן! חחח לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא............ האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Crichton

New member
ספוילר פרק אחרון ../images/Emo58.gif

מה חשבת עליו ? פעם ראשונה שראית אותו ? לדעתי, זה היה ממש יפה מה שהם עשו עם ג'ון וארין, וכשהם יודעים שהם עומדים למות כול שניה, הם מתנשקים... רגע יפה. ואז בום.. הם מתנפצים לרסיסים, רק השאגה של דארגו קצת הרסה את זה... רק אם הייתה עונה חמישית, אז היינו מקבלים 22 פרקים טובים, אבל במקום זה קיבלנו ארבע שעות של מיני סדרה, שכול העונה החמישית דחוסה בה. טוב... לפחות זה יותר טוב מכלום, וזה סוף סוף מסיים את הסיפור כמו שצריך.

Rockamora

New member
אכן פעם ראשונה...

אבל זה מבאס.. כאילו.. זהו.. נגמר! אוף...

goldidi

New member
../images/Emo58.gif איזה פרק !!!!

...מה קורה עכשיו? הם באמת מנופצים?!

talrv

New member
אז להוריד את המיני סדרה?

בשבועיים האחרונים התחלתי לראות את הסדרה, אחרי שנים שלא יצא לי לראות. ספויילר לפרק האחרון שהיה ביס (הבנתי שיש פה כאלה שרואים בהוט..) הסיום הזה!! זה נורא! זה לא פייר לסיים סדרה ככה! אני אחפש את המיני סדרה, בתקווה שיש איזה גילוי מפתיע שישאיר את השניים בחיים, כי, כי אי אפשר ככה.. זה לא בסדר.... (היה לי עוד משהו להגיד אבל שכחתי, אז אם אני אזכר אני אוסיף) טל.

talrv

New member
אה! נזכרתי.. ספויילר לפרק האחרון

וסליחה על ריבוי ההודעות - אפשר לדעת קצת ספויילרים למיני סדרה? אם הם יחיו, מה עם התינוק וכו'? טל.

Crichton

New member
ספוילר למיני סדרה ../images/Emo58.gif

הם נופצו לרסיסים, אבל הצוות של מויח עם העזרת על עוד כמה דמויות (כמו המנתחת מעונה 3) מצליחים לשחזר אותם. אך, כאשר המנתחת בודקת את ארין, היא מגלה שהיא לא בהריון. הפלא ופלא, מסתבר שרייג'ל בלע בטעות אחד מן הרסיסים, והוא עכשיו בהריון עם הילד שלהם (וזה כזזה קורע מצחוק כול הקטע הזה). זה רק ההתחלה, אני לא רוצה לגלות יותר כדי לא לקלקל לך, אבל אם אתה רוצה אני יכול לומר מה יהיה בהמשך. הסדרה מאוות מותחת, הרבהה מאוד אקשן, הכול בקצב רצחני ומהיר, כי הם נאלצו לדחוף עונה שלמה ל4 שעות, אז תתכונן לזה נפשית חחח.

sprqy

New member
למה ספויילרים?

עזוב, תראה את זה בכיף (אם יש בעיות להשיג שלח בפרטי) שווה כל רגע שחיכינו לזה - שנה וחצי בערך!! פרק מצויין לכל הדעות - אני שמח על התגובות של כולם! ודווקא הצרחה של דארגו הייתה טובה..

varty

New member
אל תקרע ספויילר למיני. תתאפק!!

כדאי לך. למזלי אני ראיתי את ארבעת העונות ובדיוק שסיימתי יצא המיני. אז ראיתי הכל רצוף. אבל מי שהיתה לו הפסקה של שנה וחצי ...אני הייתי משתגעת!!! צפיה מהנה!

Broken Identity

New member
יווו ספרקי ווארטי והשאר !!!../images/Emo58.gif

קודם כל...למה ספויללרים ? חבר להרוס להם ... אבל זה היה בקטנה :) שיהיה מעבר לזה...המיני ענקית ולמזלי אני סיימתי לראות את הסדרה חודש בדיוק אחרי צאתה של המיני ואני הייתי מתחרפן לחלוטין אם לא הייתי יודע מה קורה להם אני כל כך נשמתי לרווחה כשהתברר לי שהם חיים, וכל השאר בכלל אלוהי אין לי מה לאמר - הסדרה ענקית והמיני מושלמת בשביל סיום - אם כי היה עדיף עוד עונה *_* בקיצור...וארטי זה תקרא* לא תקרע :)

varty

New member
LOL

צודק. תקרא. חחחחחחחחחחחחחחחחח ועוד שמתי את זה בכותרת. טוב , אם לא שמתם לב אז דיסלקטית מדברת איתכם כאן אז קחו בחשבון שגיאות כתיב

אני לא מאמין

בבקשה בבקשה מישהו יכל להגיד לי איך להוריד את המיני סדרה כי אני בטוח שיס לא ישדרו אותה עכשיו

goldidi

New member
ביס...

ישדרו את העונה ה3 פרק 45..לפחות זה מה שהיה כתוב....אם יש כזה דבר...

למעלה