Nooooooooo!!!

K © B I

New member
Nooooooooo!!! ../images/Emo12.gif

עומר ברנע המפגר הזה אולי יהיה המגיש הישראלי!!! לא! איכס! איזו בושה! אני מקווה שיבחרו דוקקא בת, יש כמה מתמודדות מאוד טובות! לא זוכר ת'שמות, אבל יש אחת טובה...אה קוראים לה בקה או משהו כזה!

דווקא נשמע מתאים.

אחרי ששמעתי שהוא אולי ינחה הבנתי שהוא די מתאים לסטייל של MTV (מזכיר אפילו את נואל במקצת). לשנייה קראו בקי גריפין. איפה שמעת את זה דרך אגב?

K © B I

New member
בחדשות ערוץ 2...LOL

אני ממש רוצה שיקבלו את אחת הבנות כי הן נראות ממש טוב וזה רק יראה לכולם מזה ישראליות! וראיתם איזו חוצפה? יש ערביה שמתחרה! אני יראה לה מזה אם היא תבחר!

חחח אמרתי לאמא שלי: "מי יבחר אותה?"

חחחחח ערביה שמדברת אנגלית חחחח זה ישמע כמו איזה ערוץ ערבי.. חחחח ועומר ברנע הזה סתם דפוקקק עופר ממש מתאים
הוא אחלה של מנחההההה
(תראו כל יום בין שתיים לארבע בערוץ 10 תוכנית בשם אקזיט הוא מנחה שם לפעמים.... יש 4 מנחים
מלי לוי,עופר שכטר,מיכאל הנגבי ועוד אחת שהשם שלה ברח לי.. ויש גם פינה של הפיקסיס - ממש ממש חמודות
בקיצור זו אחלה תוכנית
) מלי לוי לא הכי מתאימה.. ו..ת'אמת שלא ראיתי ממש את כל המתמודדים.. ראיתי רק חלק כי בדיוק באותו זמן יצאתי למועדון סלסה! אז הספקתי לראות רק חלק..

K © B I

New member
אה עופר שכטר מועמד?

אמן הוא יבחר!!!!!!!!!!!!!!! הוא מזה אחלה! הוא מנחה מעולה! הוא יראה לניל קול מזה להנחות!! חחחח...

I love Avril

New member
עדיף מהעדן הזאתי...

ראיתי את עדן פעם אחת בMTV והיא עשתה בושות ל לכל הישראלים!! המחשוף היה מוגזם, המבטא נורא ואיום לא הבנתי מילה (לי אין מבטא ישראלי דווקא יש לי אמריקאי ושאני מדברת עם חברות שלי בשיעור מבינים אבל היא- נורא ואיום!!) והתלהבה מעצמה הרבה יותר מדי!!! הלוואי ויבחרו מישהי טובה שלא תעשה לנו בושות!

K © B I

New member
חח יא מסכנה, היא הכי טובה שיש...

אמרו שהיא הייתה אחת המנחות הכי טובות של MTV בכל העולם....

היי אני חדשה בפורום!

אני מעריצה שרופה של ווסטלייף אם לא שמתם לב
ואני חולה על אבריל כרסטינה פינק! ואוהבת מאוד את כול שירי הפופ של אמ טי וי! ואני חולה על עופררררר!!! מי אמר שהוא מועמד?!!? יוו הלוואי והוא יהיה הוא חתיךך ומה זה מתאים לו להיות!!!!!!!! זה בדוק שהוא מועמד?!

yanivtr

New member
חחחח, תגידי את צוחקת?!?!?!

עדן נוראה ואיומה?!?!?!? את לא יודעת כמה אהבו אותה, את לא יודעת איזה שמח היא עשתה בערוץ, וההיפך היא לא עשתה שום בושות לישראלים, אני ראיתי יותר משידור אחד שלה ואת לא יודעת איזה נחמדה ומכוכשרת היא!!!!! ומבטא?!?!, אל איזה מבטא לעזעזאל את מדברת, בקושי יש לה מבטא.... את לא יודעת כמה אני מצטער שהיא עזבה....

תודה!!!

יוו אני מזה מבואסת!! עופר היה יכול להיות המועמד האידיאלי והמושלם! למה הוא יצא מהמועמדות.!??!

למעלה