Non-Immigrant visa (תאילנד)

GAL426

New member
Non-Immigrant visa (תאילנד)

טוב,חזרתי לנדנד לכם(לא לכולם,רק למי שיש סבלנות לתרום מהידע שלו), אז לפי מיטב הבנתי,לפני שבכלל חולמים על אישור עבודה,צריך להשיג את Non-Immigrant visa ואיתה להכנס לתאילנד,ואז להתחיל ת'תהליך של האישור עבודה,אני צודק עד כאן? אז לפני השאלה העיקרית שהיא,איך בעצם משיגים ת'ויזה הזאת, תת שאלה-הבנתי שאת המסמכים כביכול לויזה הזאת יש להחתים בשגרירות התאילנדית בישראל,ורק אז להכנס לתאילנד, משמע-מחתימים בארץ,נכנסים לתאילנד,ויש קצת אוויר לנשימה ולא צריך להתחיל לספור ת'ימים אחורה עד שנגמרת הויזה הרגילה,נכון? או.קי,אז השאלה העיקרית היא,איך משיגים ת'ויזה הזאת? יהיה נחמד אם לא תפנו אותי לגוגל,כי באמת שקראתי בזמן האחרון בערך 308438438 דפים ומאמרים, ואני בדרך לקבל שיתוק בעין,מה גם שלא עשיתי 5 יחידות באנגלית ..... רק מי שבאמת בא לו לעזור,ולא להיות מורה ומחנך,אני אודה לו,(למרות שגם למורים ומחנכים שאשכיל מהם,אודה גם אודה) מי יודע,אולי אי פעם אני באמת יצליח לפצח ת'אגוז הכל כך קשה הזה ולהתאחד בתאילנד עם האשה, עד אז.....אני אנסה....... תודה.

קרלטון

New member
יש סוגים שונים של non-immigrant visa

אם אתה רוצה לקבל את הויזה העסקית non-imm-b אתה צריך לקבל מכתב הזמנה מחברה רשומה בתאילנד שמפרט שאתה נגיד בא לבחון הזדמנויות עסקיות או משהו בסגנון. את זה, פלוס צילום מסמכי החברה הזאת, טופס בקשה, תמונות וכסף אתה נותן בשגרירות מחוץ לתאילנד והם מנפיקים לך את הויזה. דרך אגב, לא חייב להיות בארץ. יותר מזה, יכול להיות שיותר טוב לא בארץ. כשאני ביקשתי אמרו לי שבשגרירות בארץ הם נותנים רק 3 חודשים, אבל בגרמניה (בעיר קטנה ששמה קארלרוהה) קיבלתי לשנה. אם אתה רוצה לקבל ויזה non-imm-oעל בסיס "תמיכה באזרח/ית תאי/ת" (נקראת בפי הפאראנג המצוי "ויזת נישואין") תצטרך מסמכים מתאימים. אם ויזת פרישה, אחרים. סטונדט, אחרים.

GAL426

New member
אני רוצה את זה

כי הבנתי שזה צעד לפני האישור עבודה. כמה זמן לוקח להנפיק כזאת בקשה לויזה? כי העורך דין בתאילנד עובד על זה כבר חודש,או שהוא עובד צ'ה צ'ה,או שהוא עובד עליי.......

Benkok

New member
אני מקווה שאתה משלם לו גלובלית...

ולא לפי שעות...כי אם לוקח לו חודש להוציא לך מסמכים אז כנראה שאין לו מושג מה הוא עושה או שפשוט לחברה שלך אין חברה רשומה חוקית ואז מן הסתם יהיה לו קשה לארגן לך את המסמכים.

קרלטון

New member
זה לוקח המון זמן ../images/Emo178.gif

בשביל שהוא יוציא לך מכתב יקח לו נגיד, 10 דקות לכתוב אותו, או 2 דקות אם הוא רק ממלא את הפרטים שלך במכתב סטנדרטי שיש לו. כן, ועוד 10 שניות להדפיס אותו. ואז, לצלם את המסמכים של החברה בע"מ שלו יקח לו, נגיד עוד 3 דקות. להכניס את כל זה למעטפה ולכתוב עליה את הכתובת שלך (שמע, הוא לא מכיר את הכתובות בארץ) זה יכול לקחת לו אפילו 5 דקות. ולהגיע לדואר לשלוח לך את זה ב-EMS או ב-UPS נגיד, יקח לו עוד שעה שעתיים (פקקים, אתה יודע). הגענו לשעתיים וחצי עבודה במקרה הגרוע. אתה מחכה חודש?

GAL426

New member
או.קי,

אז כידוע,אני לא בתאילנד,אז אני לא רואה מקרוב מה קורה עם זה, דבר שני עוד לא הוצאתי שקל מכיסי,ככה שלא גלובלית ולא לפי שעה, דבר נוסף,האשה בתאילנד אירגנה עד עכשיו את כל הפרוצדורה של הטפסים ככה שאני יהיה פרטנר בעסק, וזה לקח זמן ובירוקרטיה, האשה מתקשה להסביר לי למה זה לוקח הרבה זמן,כי זה כל מיני דברים בירוקרטים, ואני לוקח בחשבון שיש מצב שאני לא מבין בזה כלום,אז אני לא רוצה להלחיץ אותה-כי היא אומרת שהכל בשליטה,ואין הרבה מה לעשות זה לוקח זמן,אבל נראה לי שזה יותר מדיי זמן,ואני לא מצליח לקבל הרבה אינפורמציה, אני הצבתי איזשהו דד ליין מבחינת זמנים,ואם עד אז לא יהיה שום שינוי,אני אצטרך לנסוע לשם ולדאוג לזה מקרוב, בכל אופן,אתם מחזקים לי ת'תחושה שמשהו פה זז לאט באופן חשוד,ושוב, סביר להניח שיש כל מיני פרטים בירוקרטים שאני לא מודע אליהם,שכנראה גורמים לזה לזוז לאט....או לא לזוז בכלל....

Benkok

New member
לא צריך להיות עיכוב...

כל הפרוצדורה שאתה מתאר לוקחת בדיוק יום עבודה אחד. אתה לא יכול להיות שותף בעסק בלי לחתום מול העו"ד על מסמכי החברה. ההמלצה שלי אליך - לך תעשה ויזת תייר ארוכה (חודשיים) בשגרירות תאילנד בתל אביב, תגיע לכאן ותטפל בכל העניינים. כשיגיע הזמן והכל יהיה מסודר תוציא עוד כמה אלפי באהטים ותצא לאחת מהמדינות השכנות כדי לקבל ויזת NON B ובא לציון גואל...

GAL426

New member
האאאא.....רגע,נתת פה נקודה חשובה מאוד,

ז'תומרת שאני לא אמור להחתים או לאשר,או מה שזה לא יהיה,דווקא בשגרירות בישראל?!? כי עד עכשיו הבנתי שאני אמור לחכות בישראל,כי אני אזרח ישראלי ולכן צריך להחתים את זה בשגרירות של המדינה שאני גר, אם מה שאתה אומר נכון(וכנראה שכן,סומך עלייך)אז זה משנה לי פה את כל התמונה בערך, כי כרגע אני סתם מחכה בישראל ומקבל עצבים, טוב תודה איש,אני אבדוק את זה רשמית,זה מידע חשוב מאוד, שוב...תודה,

Benkok

New member
את הויזה הראשונה שלי עשיתי בלונדון

את השניה בסינגפור, את השלישית בישראל ואת הרביעית בהונג-קונג... בקיצור - אתה לא חייב להיות תושב המדינה בשביל לקבל בה ויזת NON B בשגרירות תאילנד.

למעלה